Négyféle módon tekintheti meg a laptop és a pc specifikációit!

A laptop specifikációinak megtekintése nagyon egyszerű és nem tart sokáig! Nem hiszek? Itt láthatja a legegyszerűbben a laptop és PC specifikációit!

A meglévő laptop vagy PC specifikációinak megtekintése nagyon egyszerű, és nem sokáig tart a rendszer manipulálása.

Ez az útmutató különösen azok számára készült, akik használt laptopot szándékoznak vásárolni. Vagy talán még mindig kételkedik abban, hogy a laptop specifikációi megfelelnek-e most ugyanaz, mint amit meghirdettek?

Nevetséges lenne, ha már fizetné az árát legjobb Core i7 laptop, de amit kap, annak sokkal alacsonyabb a processzora. Az ilyen csalások elkerülése érdekében fontos, hogy tudja hogyan lehet megtekinteni a laptop specifikációit. Gyere, figyelj!

Hogyan tekinthető meg a laptop specifikációi a vezérlőpulton

Operációs rendszer ablakok tól től Microsoft maga valóban lehetőséget adott a laptopok specifikációinak megtekintésére közvetlenül a rendszerből a Vezérlőpulton keresztül.

Számos módszerrel ellenőrizheti a számítógépen és a laptopon lévő specifikációkat, amelyeket Windows rendszeren használhat, és itt az ApkVenue elmagyarázza a leguniverzálisabb módszert.

jegyzet


Ebben a példában az ApkVenue használja Windows 10 operációs rendszer és a régebbi operációs rendszerek nyelvezete kissé eltérhet.

 1. Kattintson a jobb gombbal az ikonra Start menü, Válassz egy lehetőséget Fájlkezelő. Vagy egyszerűen kattintson a ikonra a tálcán.
 1. Kattintson a jobb gombbal a menüre Ez a PC, majd válassza a menüt Tulajdonságok.
 1. A megjelenő ablakban tekintse meg a laptop specifikációit.

Sajnos a laptop és a számítógép specifikációinak ellenőrzése ezen a számítógépen csak a processzort, a RAM-ot és az operációs rendszer verzióját láthatja.

Ó, igen, a fenti laptop specifikációkat is megtekintheti a Windows különböző verzióiban. Legyen az Windows 7, 8 vagy 10.

Tehát azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan hogyan ellenőrizhető egy Windows 7 laptop processzor a tiéd, megpróbálhatod a fenti lépéseket.

Hogyan tekinthető meg a laptop specifikációi a Windows 10 beállításaiban

Különösen a Windows 10 felhasználók számára a program segítségével megtekintheti számítógépe vagy laptopjának specifikációit is Beállítások, tudod!

Valójában láthatja a laptop bitjét is, aki tudja, hogy szüksége van rá az alkalmazások telepítéséhez, hogy kompatibilisebb legyen. Kíváncsi vagy, hogyan? Gyere, nézd meg az alábbi lépéseket!

 1. típus kulcsszóBeállítások a Windows 10 keresőmezőjében.

 2. Kattintson a menüre Rendszer.

 3. Válassza a menüt Ról ről.

Hogyan ellenőrizhető a laptop specifikációja a DxDiag segítségével

Még egy módszer a Windows 10 laptop specifikációinak megismerésére eszközDxDiag, amely a programozási felület része Közvetlen X.

Eltér az előző módszertől, DxDiag rituálé lett a játékosok számára, mert fel lehet használni a legjobb játék laptop VGA ellenőrzésére.

Ez a módszer a Windows összes verziójánál használható, így azok, akik a számítógépes specifikációk megtekintésének módját keresik Windows 7 ne aggódj.

 1. Nyomja meg a billentyűkombinációt Windows + R egyszerre lépjen be a programba Fuss.

 2. Írja be a kulcsszavakat dxdiag a megadott oszlopban kattintson a gombra rendben.

 1. A megjelenő ablakban tekintse meg a laptop specifikációjának teljes adatait.
 1. Kattintson a fülre Kijelző a laptop VGA-jának megtekintéséhez.

Hogyan ellenőrizhető a laptop specifikációja a HWiNFO-n keresztül

Azok számára, akiknek átfogóbb módszerre van szükségük a számítógép és a laptop specifikációinak ellenőrzéséhez, használhatják a számítógép specifikáció-ellenőrző alkalmazását HWiNFO.

Ez az alkalmazás nemcsak a laptop specifikációinak ellenőrzésére használható, hanem igen figyelemmel kíséri a laptop állapotát valós idő, banda!

Azok számára, akiknek a laptopjait gyakran használják nehéz igényekre, ez az alkalmazás fontos, mert még a teljes halála előtt felismerheti a laptop problémáit.

 1. Töltse le és telepítse a HWiNFO alkalmazást.
Alkalmazások segédprogramjai HWInfo LETÖLTÉS
 1. Kattintson a gombra Fuss a megjelenő ablakmezőben.
 1. Ellenőrizze a kívánt laptop specifikációit; CPU, GPU, RAM, alaplapra.
 1. Válassza a menüt Érzékelők a laptop alkatrészeinek állapotának figyelemmel kísérésére valós idő.

A laptop specifikációinak ellenőrzése kissé technikai jellegű, de a rendelkezésre álló információk a legteljesebbek!

Ez négyféle módon tekintheti meg a Windows laptop specifikációit. Amikor arra kerül sor szerkentyű, ami belül van, fontosabb, mint a külső.

Azok számára, akiknek a laptop specifikációja magas, de a laptopnak továbbra is problémái vannak, talán ellenőrizheti hogyan kell kezelni egy lassú laptopot Jakától, banda!

Melyik módon tekintheti meg a Windows 7, 8 és 10 számítógépek specifikációit, amelyek Ön szerint a leghatékonyabbak? Van olyan információ, amely nem egyértelmű? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Laptop vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish