olyan szexi! Ez a 8 mobillegenda női hős megjelenése miatt a játékos rosszul összpontosít

Ezen női hősök jelenléte minden bizonnyal növeli a játékosok vonzerejét.

A Hero Mobile Legends nemcsak kemény emberekkel van tele, akik készek harcolni a csatatéren. A női hősök készségei és harci képességei is jelen vannak, amelyek nem kevésbé félelmetesek. Ezen női hősök jelenléte minden bizonnyal növeli a játékosok vonzerejét.

Nem csak a változatos képességek, hanem a női mobilhősök megjelenése is aggasztó a játékosok számára. Nem csak vonzó arcok és tulajdonságok, több női női mobilhős is nyitott ruhával és szexi testformával rendelkezik. Mivel annyira szexi, a játékosok rosszul koncentrálhatnak, és nem a játékra koncentrálnak. Nem hiszek? Gyere, nézz be 8 nagyon szexi Mobile Legends hős a következő.

  • 6 legerősebb hős a mobil legendákban minden szerepben, őrült MVP!
  • 9 legerősebb Marksman hős a mobil legendákban, könnyen megvadul!
  • Útmutató 10 Tanker Heroes-hoz a mobil legendákban: Az élvonal legerősebb vezetője

8 Ennek a női hősnek a mobil legendákban való megjelenése miatt a játékos rosszul összpontosít

1. Miya

Miya egy kedvenc női hős a Mobile Legends-ben. Ez a gyönyörű alak, aki a nyilakat használja fegyverként, meglehetősen nyitott ruhákkal jelenik meg. Hazugság, ha nem pillantasz Miya szexi testének bizonyos részeire, amelyek érzékelők nélkül vannak kitéve. Ez a Marksman hős egyre szexibb bőr a legújabb, a Modena Butterfly.

2. Fanny

A hős, akinek két alapkardja van, hogy megölje az ellenséget, szexinek tűnik, elöl feszes és nyitott ruhákkal. Fanny háta szintén derék két oldalán látható, amelyek szintén jól láthatók. A bőrön Campus Youth és Punk hercegnőFanny még mindig szexi, jól látható mellkasával és látható szexi hasával.

3. Natalia

Nyilvánvalóan Natalia teljesen úgy lett megtervezve, hogy a fiúk szeme felpattanjon. Nemcsak gyönyörű arca van, ez a bérgyilkos hős szexi módon is néz ki, szűk, szűkös ruhákkal, amelyek testének egyes részeit kiemelik. Natalia egyre szexibb a bőrön Üveglapát. Szexi voltát nem tudta fedezni akkor sem, ha köntöst viselt.

4. Karina

Karina nemcsak arra képes, hogy kardot játsszon mindkét kezével, hanem az is nagyon lenyűgöző test. Az ideális testformát, amelyet a nők álmodnak meg a való világban, Karina alakja tökéletesen megjeleníti. Nemcsak a test és a szexi ruhák teszik tévesztetté a hangsúlyt, Karina is nagyon elegáns, elegánsnak és halálosnak tűnik.

5. Eudora

Eudora olyan hős, akit a játékosok gyakran használnak. Amellett, hogy képesítéssel rendelkezik, Eudora megjelenése is elég érdekes. Nem viselt túl árulkodó ruhákat, mint Miya vagy Natalia, de Mágus hős ez a játékot a túlságosan kitett mellkasra fókuszálhatja.

6. Alice

Denevér királynője aki képes felszívni ennek az ellenfélnek a hősét, olyan bátornak tűnik, ha szuper minimális ruhája eltakarja halványfehér bőrét. Lehetetlen, ha a játékosok nem gondolnak mást, amikor meglátják Alice szexiségét, ami miatt rosszul összpontosít az igazán szexi Varázslótanár bőrével!

7. Hilda

Más női hősökkel ellentétben Hilda nemcsak minimális ruháival, hanem izmos testével is rosszul fókuszál, mint egy férfi. Ha hátulról nézi Hildát, talán nem hinné el, hogy nő, de ha látta a részét kiálló mellkas biztos elhiszed?

8. Layla

Az első hős, akit akkor mutattak be neked, amikor először elindítottad a Mobile Legends játékot, nem kevésbé tudott helytelenül összpontosítani. Layla, akinek hosszú, szőke haja és halálos fegyverei vannak, friss és figyelemfelkeltő pillantással rendelkezik. Karcsú testét bekötözték szűk ruhák és rövid szoknyák szexi megjelenést kölcsönöz, különösen, ha néhány Layla bőrt használ, amelyek még jobban mutatják szexualitásukat.

Ez az 8 A Hero mobil legendák a legtöbbet kihozzák a rossz fókuszból. Hogyan? Azok közé a játékosok közé tartozol, akiket elbűvöl ezen női hősök szexualitása? Rendben van, ha elbűvöl, de ne felejtsen el összpontosítani arra, hogy kaotikusvá tegye a harcot, na!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found