hogyan lehet blokkolni az internet-hozzáférést bizonyos androidos alkalmazásokban

Számos alkalmazás titokban internetkapcsolatot használ, ennek eredményeként az internet sebessége lassú, és az okostelefon akkumulátora gyorsan lemerül. Ehhez a következőképpen blokkolhatja az internet-hozzáférést bizonyos Android-alkalmazásokban.

Jelenleg számos olyan Android alkalmazás létezik, amelyek optimális működéséhez internet-hozzáférés szükséges. Néhányan folyamatosan a háttérben futnak, lassúvá téve az internetet, ami néha meglehetősen bosszantó az Ön számára.

A korlátozott internetes kvóta felhasználása mellett az alkalmazások online szintén nem akkumulátorbarát. Tehát, az Android akkumulátorának és az adatcsomagok mentésének az egyik módja az internet-hozzáférés korlátozása minden okostelefonra telepített alkalmazás számára.

  • Kvótán kívül? Így szerezhet ingyenes internetes kvótát havonta!
  • Így állíthatja be az internetes kvóta utolsó 1 hónapját

Az akkumulátor és az internetkvóta megtakarításának hatékony módjai Androidon

A TechViral jelentése szerint számos módszert használhat. Itt az ApkVenue minden olyan módszert ismertet, amely lehetővé teszi az internet-hozzáférés blokkolását Android-alkalmazásában. Itt a teljes útmutató.

1. Az Android alapértelmezett szolgáltatásainak használata

Először az Android beépített szolgáltatásait használjuk. A bejutás módja Beállítások és válaszd Adathasználat. Innen láthatja azoknak az alkalmazásoknak a listáját, amelyek az internetkvóta legnagyobb részét felhasználják. Jól, Az internethasználat korlátozásához egyes alkalmazásokban csak rá kell kattintania. Például itt Jaka a Google-t választja, kattintson Korlátozza az alkalmazás háttéradatait.

2. Mobiwol: NoRoot tűzfal

Az Android akkumulátorának megtakarítása és a kvóta megtakarítása az Android rendszeren az úgynevezett alkalmazás használata Mobiwol: NoRoot tűzfal amely csodálatos funkciókkal rendelkezik és jobban testreszabható. Telepítse a Mobiwol alkalmazást: NoRoot tűzfal, majd nyissa meg és aktiválja Tűzfal állapota. Ezután válassza ki Tűzfalszabályok, ahol beállíthatja és korlátozhatja a kívánt alkalmazásokat, így azok csak adatcsomagon, csak WiFi-n vagy mindkettőn keresztül tudnak csatlakozni.

3. NetGuard

A következő nem kevésbé kifinomult alkalmazás a következő NetGuard, amely egyszerű módon blokkolhatja az internet-hozzáférést bármely alkalmazáshoz. A telepítés után minden alkalmazás megjeleníti az internetadatokat, és könnyedén módosíthatja a beállításokat az egyes alkalmazásokban.

4. NoRoot tűzfal

Sok alkalmazás titokban használja az internetkapcsolatot. Az alkalmazás használatával felismerheti, hogy mely alkalmazások használják titokban az internetkapcsolatot NoRoot tűzfal. Csakúgy, mint a Mobiwol: NoRoot tűzfal és a NetGuard, ez az alkalmazás egy helyi VPN-t is létrehoz az Androidon. Ezután figyelemmel kíséri a bejövő és kimenő adatforgalmat, és felismeri azokat az alkalmazásokat, amelyek aktívan használják az internetkapcsolatot, és irányítják azokat.

Ez néhány módszer az Android akkumulátorának megtakarítására, és az adatcsomagok mentésére az Androidon. Ezen módszerek egyikével pénzt takaríthat meg sávszélesség internet, miközben teljes internet sebességet ér el. Ha további alkalmazási javaslata van a kvóta mentésére az Android rendszeren, kérjük, rögzítse véleményét a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found