5 legizgalmasabb mitológiai játék, amely betekintést nyújthat a történelembe

A mitológia témáját vagy azt, amit általában legendának neveznek, gyakran használják a játék témájaként. Ezúttal az ApkVenue információkat oszt meg 5 mitológiai játékról, amelyek betekintést nyújthatnak a történelmébe. Cekidot!

A téma, a beállítás és a karakter a sok fontos dolog közül néhány figyelembe kell venni a játék fejlesztői. Minél érdekesebb a történet vagy a téma, jobb a játékosoktól kapott válasz is. Ha erről beszélünk, a mitológia témáját vagy azt, amit manapság általában legendának hívnak, gyakran használják a játék témájaként.

Játékok mitológiai téma ez nemcsak szórakoztató, hanem közvetett is oktatást nyújtson a karakterfelismerés és az abban leírt háttér révén. Ezért ezúttal az ApkVenue megosztja az információkat 5 mitológiai játék, amely betekintést nyújthat a történelmébe. Cekidot!

  • Istennek harca blokkolva! Íme 7 Isten harci játék, amelyeket játszhatsz
  • Ki kell próbálni! 5 legjobb Isten harci játék az Androidon, amelyek függőséget okozhatnak
  • Szereted az Isten játékát? Íme 5 ok, amiért meg kell játszanod a tomboló isten játékát

5 legizgalmasabb mitológiai játék, amely hozzáadhat történelmi betekintést

1. Róma istenei

Minden évben, Gameloft mindig sikerül összekeverni az átlagon felüli és a hűvös androidos játékokat Róma istenei hogy közéjük tartozzam. Ahogy a neve is sugallja, ez a játék teszi a római mitológiát a fő alapul. Maga a játék műfaja megegyezik a Tekken vagy Mortal Kombat, mégpedig harc.

Ez a játék biztosítja a mitológiai istenek nagy választéka amellyel küzdhetsz. Minden szereplőnek vannak előnyei és készség külön-külön, így alkalmazkodhat a harci stílusához. Mentén frissítés-nemrégiben ez a játék most kezd hozzáadni karaktereket más országok mitológiájából, mint pl Görögország és Egyiptom.

2. Halhatatlan város

Halhatatlan város egy szimulációs játék városépület amely a játékost egy új, válaszút elé kerülő mitológiai világba helyezi Alvilág, Atlantisz és Olümposz. Minden régióban istenek és legendás alakok gondoskodnak róla küldetés vagy küldetések a játékosokhoz legendák, mitológia, háborúk, valamint jelentős történelmi események alapján. A játék grafikai minősége Nagyon egyszerű tehát alkalmas arra alacsony kategóriájú okostelefon-használók.

3. Teljes hódítás

Van még egy játék Gameloft amely a mitológiát használja fő témaként, a játék az Teljes hódítás. Közel azonos Klánok összecsapása, ez a játék megköveteli a játékosoktól, hogy hozzanak létre egy várost, amelyben csapatok vannak.

Van sokféle csapat amely kiképezhető, majd felhasználható háborúba vagy éppen a város megvédésére az ellenséges támadásoktól. Ebben a játékban te is támadhat vagy megtámadható, ezért köteles a legerősebb katonákat kiképezni csapataiban. Ez a játék sok mitológiai karakterrel is rendelkezik, amelyekhez hasonlóan edzhetsz Küklopsz, Minotaurusz, Kentaur és Főnix.

4. Az Olümposz istenei

Az Olümposz istenei az egyetlen játék Aegis Interactive randizni. Ez a játék egy városépítő játék, amely jellegzetesebb és összetettebb az azonos műfajú játékokkal összehasonlítva. Ez a játék majdnem hasonló a Clash Of Clans-hoz vagy hasonló, amire szükséged van birodalmat építeni miközben fenntartja a védelmet vagy támadja a királyságot más játékosoktól.

Csak egy különbség van, nevezetesen a Gods Of Olympus istenek seregei amellyel bekerülhet az akkor használt osztagba támadjon egy másik királyságot. Ez a játék sokat kap felülvizsgálat pozitívan kapcsolódik a hordozott témához és műfajhoz.

5. Az istenek haragja

Az istenek haragja megtartja a szereplőket egy izgalmas történetben Görög isten bosszúállóak a rakoncátlan követőik fegyelmezése érdekében. Ebben a játékban a játékosok választhatnak egyet a görög mitológia három istene leghíresebb, mint avatar, mint Zeusz, Poszeidón vagy Hádész.

Minden szereplőnek más küldetése van, valamint különböző ellenségeket kell meghódítani. A játékosok olyan csapatokat vagy készségeket is megidézhetnek, amelyekhez felhasználhatók kiütni az ellenséges csapatokat. Ez a játék nemcsak az Android számára érhető el iOS, valamint PC.

Ennyi volt 5 mitológiai játék, amely betekintést nyújthat a történelmébe. A fenti játékok mindegyikének más-más mitológiai világa van, amelyet mindenképpen érdekes követni, akár a történetet, akár a következőket illetően játékmenet. A fenti 5 játék közül melyik a kedvenced? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found