simán böngészhet az interneten, így lehet jó jelet találni a házban

Ezúttal JalanTikus meg akarja osztani veled a módszert, hogy otthon kényelmesen internetezhess, anélkül, hogy rossz jelek zavarnák.

Ha otthon játszik internetet, otthonában mindenképpen vannak olyan helyek, amelyeknek hatalma van jó vagy rossz jel. Nyilvánvalóan el akarja kerülni a ház olyan helyeit, ahol gyenge az internetjel, ezért várnia kell pufferelés amikor a YouTube-ot nézed,lemaradás játék közben.

Nyilvánvalóan van egy trükk, amelyet felhasználhat, hogy tudja, a házának mely foltjai vannak rossz és jó internetes jel. Ezúttal JalanTikus meg akarja osztani veled a módszert otthon kényelmesen szörfözhet anélkül, hogy zavarnák azokat a rossz jeleket, amelyek bosszantanak, ha otthon okostelefonon játszik.

  • 15 legegyszerűbb módszer a WiFi-jel megerősítésére.
  • Hogyan lehet megerősíteni a Xiaomi 4G jelet további alkalmazások nélkül
  • Hogyan lehet megerősíteni a Xiaomi 4G jelet további alkalmazások nélkül

Hogyan lehet jó jeleket találni

Először is, készítsen egy egyszerű tervet a házáról papíron vagy okostelefonon.

Akkor menj be terepi teszt mód iOS-hez a tárcsázással 3001#12345#, vagy bejutni Beállítások> Állapot> SIM állapota az Androidon, hogy lássa az okostelefon által elkapott jelerősség-jelzőt.

Következő, járja be a házat egyik pontról a másikra, ahol általában megáll, hogy játsszon az okostelefonján. Nézd meg milyen erős lesz a jel, és rögzítse az elkészített alaprajzon.

Ha a jelző látható -100 dBm a rossz jelminőséget jelzi. A legjobb jelminőség jelzést mutat be -70 dBm.

Nos, most már jobban tudhatja, melyik szobának van erős jelzése. Tehát simábban tud böngészni, és a hang, amikor hív, tisztább lesz. Már nem érzem magam rosszul, amikor otthon okostelefont játszok.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found