10 menő android alkalmazás, amelyek nincsenek a Play Áruházban

Szeretné tudni, hogy az Androidon milyen jó alkalmazások nincsenek a Play Áruházban? Kérjük, olvassa el ezt a cikket.

Aki nem tud róla Google Play Áruház? Eddig a Google Play Áruház olyan alkalmazásszolgáltatóvá vált, amelyet megszerezhet Letöltés a te szíved szerint. Legyen szó játékok, alkalmazások formájában csevegés, egészségügyi alkalmazások, a legjobb zenelejátszó alkalmazáshoz a dallisták lejátszásához] (// jalantikus.com/tips/aplikasi-pemutar-musik-terbaik-di-android/), amelyeket okostelefonján teljes egészében bemutatunk.

Nyilván nem minden Android-alkalmazás található a Google Play Áruházban. Annyi más alkalmazás létezik, hogy nem lehet Letöltés a Play Áruházban azzal az indokkal, hogy az nem felel meg a Google által biztosított szabályoknak fejlesztő. Valójában a hirdetések nélküli érdekes alkalmazások nem engedélyezettek a Play Áruházban. Melyek azok az alkalmazások, amelyeket a Google Play Áruház nem talál? Itt Jaka adjon néhányat hűvös Android-alkalmazás, amely nincs a Play Áruházban.

  • 6 ellentmondásos Android-alkalmazás, amelyet a Google Play Áruház blokkolt
  • Fizetett alkalmazások letöltése a Play Áruházba INGYEN!
  • 7 legellentmondásosabb Android-játék, amelyet a Google Play Áruház blokkolt

10 Legjobb Android-alkalmazás nem a Play Áruházban

1. Szerencsés AppManager

Szerencsés AppManager egy olyan alkalmazás, amely megkönnyíti az Android okostelefon szabadabb elérését. Olyan Android-eszközökre, amelyek még nem voltakgyökér, áthelyezheti a telepített alkalmazást az SD-kártyára, és visszahelyezheti a belső memóriába is. Valójában könnyen telepíthet alkalmazásokat az SD-kártyára. Ezután, ha a készülék már voltgyökér, az összes alkalmazást áthelyezheti az SD-kártyára. Használhatja is kötőanyag mert TŰZ Android.

2. VideoMix

Alkalmazás VideoMix nagyon erőteljes erőforrás a folyam kedvenc televíziós műsorai és filmjei online. Mivel az egyes országok törvényei folyam a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ez az alkalmazás nem léphet be a Play Áruházba. Miután megtalált egy megnézni kívánt tévéműsort vagy filmet, mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy webhelyet folyam Akarod. Ezen kívül van egy gomb, amely integrálja az IMDB-t az alkalmazásba. Remek, igaz?

Töltse le a Videomix Video & Audio alkalmazásokat

3. Blackmart Alpha

Blackmart Alpha egy olyan alkalmazás, amely számos más alkalmazást kínál aLetöltés. Különféle fizetett alkalmazásokat és játékokat tölthet le, anélkül, hogy díjat kellene fizetnie. Mivel a Blackmart ingyenesen letölthető fizetős alkalmazásokat kínál, a Blackmart nem szerepelhet a Play Áruházban. Valójában, ha ez megengedett, az biztos szórakozás valóban kóstolhatja a fizetett alkalmazásokat ingyen. Gyere, töltse le itt a Blackmart Alpha-t.

4. Éjszakai piac

Éjszakai piac sok alkalmazást kínál, különösen azokat, amelyeket nem talál a Google Play Áruházban. A Blackmart Alpha-hoz hasonlóan Pasar Malam fizetett alkalmazásokat és játékokat is biztosít letöltésre.Letöltés ingyen. Ezen kívül az Éjszakai piac nemcsak népszerű alkalmazásokat kínál mainstream, de egy Android alkalmazás használhatógyökér az okostelefon vagy az alkalmazás, amely problémákat tapasztal a Play Áruház szabályaival.

Sötét piaci termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

5. Media folyó

Azok a hűvös Android-alkalmazások, amelyek nincsenek a következő Google Play Áruházban, azok Media River. Nem sokban különbözik a Blackmart Alpha és a Pasar Malamétól, a Media River különféle alkalmazásokat is kínál, könyveket, MP3, akár tapéta érdekes lenniLetöltés ingyenesen elérhető a Media Rivernél. Itt olyan alkalmazásokat is találhat, amelyek nem tartalmaznak idegesítő hirdetéseket. Nem szórakoztató, ha szórakozol az alkalmazások vagy játékok futtatásakor, bosszantó hirdetések jelennek meg. Szeretné letölteni a Media River szolgáltatást? Itt letöltheti.

6. LMT Launcher

LMT Launcher egy nagyon érdekes alkalmazás. Ez az alkalmazás kínál levehető menü, vagy egy menü, amelyet saját maga módosíthat. A nézet ventilátor és különféle kijelzők formájában látható parancsikon. Használata egyszerű, a telepítés után mindössze annyit kell tennie, hogy a képernyő szélét középre csúsztatja, és kilép az LMT Launcher programból.

Apps Desktop Enhancement LMT Launcher LETÖLTÉS

7. Öld meg a WiFi-t

Nos, azok számára, akik ingyenes WiFi-mániákusok, vagy azoknak, akik szeretik zavarni az embereket, WiFi Kill egy nagyon hasznos alkalmazás az Ön számára. Kikapcsolhatja a más készülékhez csatlakoztatott WiFi-kapcsolatot, és csak az Ön számára kapcsolhatja be a WIFi-kapcsolatot. Tehát a WiFi kapcsolat nagyon gyors lesz, mert rajtad kívül senki más nem használja.

8. CyanogenMod Installer

Valójában, CyanogenMod Installer soha nem lépett be a listába a Google Play Áruházban. Sajnos az alkalmazás által elért idő nagyon rövid. Alig két hét alatt a Google úgy döntött, hogy kiveszi a dobozból a CyanogenMod Installert lista alkalmazás a Play Áruházban. Mivel a jelentések szerint ez az alkalmazás nem követi a Google irányelveit, mert a felhasználókat visszavonhatja eszközük garanciális idejét. Ez az alkalmazás valóban igazságos szoftver amely az SDB vagy eszközök aktiválásához vezethet hibakeresés a CyanogenMod ROM telepítéséhez.

Alkalmazások termelékenysége CyanogenMod Installer LETÖLTÉS

9. Transdroid

A lelkesnek torrent letöltése, az alkalmazás neve Transdroid kényelmes, hatékony és hasznos kezelési módot kínál torrent téged távolról. A Transdroid segítségével hozzáadhatja torrent, indítsa el a letöltéseket, vagy állítsa le és állítsa be a prioritásokat, amelyek integrálva vannak szerver otthon és magdobozok. A Transdroid több szolgáltatót is támogat torrent fájlok, köztük az uTorrent, a Deluge és a Vize is.

Töltse le a Transdroid hálózati alkalmazásokat

10. MIXPlorer

MIXPlorer olyan átfogó alkalmazás fájlkezelő amelyet letölthet. Ez az alkalmazás hatékony keresési funkcióval rendelkezik, támogatja az előre tömörített fájlformátumokat, integrálva a 19-be felhőszolgáltató, olyan képeket jeleníthet meg, mint a Galéria alkalmazás, és ugyanakkor médialejátszó lehet. Ettől eltekintve a MIXPlorer is rendelkezik szerkesztő szöveg, annak képessége teljes gyökér, és így tovább. Ha le akarja tölteni a MIXPlorer programot, letölthetiLetöltés itt.

Ezek olyan jó Android-alkalmazások, amelyek nincsenek a Play Áruházban. Nem számít, mennyit próbál keresni a Play Áruházban, ez csak hiábavaló cselekedet, mert a Google nem engedi be ezeket az alkalmazásokat. Szóval melyik lesz a kedvenc alkalmazásod? Írja meg válaszát az alábbi megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found