Ahelyett, hogy aranyos lenne, ez az 5 vidám képszerkesztő alkalmazás valójában rendetlenné teszi az arcodat

Nem ritka a fényképek szerkesztése, hogy azok tökéletesen kinézzenek, és vannak olyanok is, akik kihasználják a képszerkesztés előnyeit.

Mint felhasználó andorid nem ritka a fényképek szerkesztése, hogy azok tökéletesek legyenek, és vannak olyanok is, akik technológiát használnak fotó szerkesztése vicces hozzávaló kell, hogy legyen ebben az egyre kifinomultabb technológiában Alkalmazás amely a fotószerkesztési technikákat használja, hogy hozzáférhetőek legyenek az android felhasználók számára.

Akkor bármi 5 A legőrültebb fotószerkesztő alkalmazások, amelyeket ki kell próbálni? válaszként a következő a legmenőbb képszerkesztő alkalmazás, amellyel fotót készíthet az arcáról és az arcának megjelenéséről vicces.

  • 8 legjobb anime-fotószerkesztő alkalmazás 2021-ben + Hogyan használjuk őket
  • A legjobb vicces képszerkesztő alkalmazás az Android számára, az eredmények viccesek!
  • 5 Anti Alay képszerkesztő alkalmazás simává varázsolja a koreai művészeket

5 A legőrültebb fotószerkesztő alkalmazások, amelyeket ki kell próbálni

1. Photo Warp +

Ez a legmenőbb képszerkesztő alkalmazás Photo Warp +, mi a Photo Warp +? Photo Warp egy olyan alkalmazás a fényképek szerkesztésére, hogy az arcod vicces és vicces legyen. Ahol ez az alkalmazás elvékonyíthatja arcodat vagy fordítva.

A fotóvetemítő alkalmazás használatával szerkesztés Ezt a fényképet kicsinyítéshez, nagyításhoz, balra vagy jobbra forgatáshoz használhatja tetszés szerint, hogy a fotó vicces és vicces legyen.

2. Rage Face

Ami megegyezik a jelentéssel Rage Face Ez az alkalmazás a témáról szól vicces mémek amellyel az arcokat karakterekkel helyettesítheti mémek ez a vicces, hogy az arcod vicces és vicces legyen.

3. Örülj meg

Mint az alkalmazás neve, nevezetesen ** Make Me Old ** Nevezetesen Örülj meg, ez az alkalmazás lehetővé teszi az arcának, hogy öregnek tűnjön, természetesen fog LOL a Make Me Old fotószerkesztéseinek megtekintésekor.

4. Multi Face Blender

A következő képszerkesztő alkalmazás, mégpedig Multi Face Blender ahol az alkalmazás használatával átnéz vagy döbbent Amikor te szerkesztés használja ezt az alkalmazást.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével szabadon szerkesztheti, hogy milyen arc, bajuszt / szakállat és másokat is felvehet. Ez az alkalmazás már népszerű most az volt-Letöltés körülbelül 1 millió Android-felhasználó.

5. Kopaszfej

A következő alkalmazás, mégpedig BaldBooth, amint a neve is mutatja, BaldBooth (Kopasz Bilik), ahol ez az alkalmazás képes szerkesztés vagy kopaszra fordítsa a fejét.

A funkciója csak annyi, hogy a folyamat meglehetősen egyszerű és az eredmények meglehetősen pontosak. Ha kopasz fejjel szeretné látni arcát vagy barátja arcát, akkor ez az alkalmazás meglehetősen alkalmas az Ön számára a kipróbálásra.

Ott van 5 képszerkesztő alkalmazás, amelyek nagyon őrültek. Melyik tetszik a legjobban? Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found