10+ leghatékonyabb kvóta online androidos játék 2017

Itt JalanTikusnak van néhány javaslata a kvótahatékonyabb Android online játékokról, amelyeket kipróbálhat Android okostelefonján

Több játék online Az Android lejátszáshoz stabil internet-hozzáférést igényel. Azon kívül, hogy stabil internet-hozzáférésre van szükség, sok Android-játék futtatásához magas internetkapcsolatra is szükség van.

Azoknak, akiknek korlátozott az internetkapcsolatuk, de szeretnének játszani játékok online Android, itt JalanTikusnak van néhány ajánlása játékok online Az Android a leg kvótahatékonyabb amelyet kipróbálhat Android okostelefonján.

  • Hogyan lehet Android-játékokat játszani PC-n vagy laptopon anélkül, hogy lassú lenne, annak ellenére, hogy 1 GB RAM
  • 10+ Android-játék, amely leeresztheti az agyadat
  • 10 legjobb legendás Android-játék, kár, ha nem próbálod ki!

A leghatékonyabb kvóta online Android játék

Az itt szereplő játékok különböző műfajokból állnak össze, kezdve a stratégiától, verseny, akció, Sport, alkalmi és még sok más. Milyen Android-játékokat játszhat, ha alacsony a kvótája? Itt vannak a vélemények:

1. Öltöztesd a naplót

Először is Öltöztetős napló. Ezt az alkalmi Android játékot az egyik indonéziai játékfejlesztő készítette, Játékokat játszani. Ez a játék a híres YouTuber, a Han Yoo Raa egyik kedvenc játéka is.

Keresse meg itt szerelmi társát! Melyik srácot kedveled? Ez nem egy szokásos randevú szimulációs játék! Az Öltöztetős naplóban közvetlenül kapcsolatba léphet partnerével! Valóban meg fogja kérni, hogy csevegjen, és még kékből is randevúzzon.

Azok számára, akik nem játszottak a Öltöztetős naplóval, megtehetitek Letöltés a játék itt van: Öltöztetős napló Android vagy Öltöztetős napló iOS. Ne felejtsd el kedvelni a Facebook rajongói oldalt, és kövesd az Instagramot!

Maingames szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. Klánok összecsapása (CoC)

Miután az egyik legjobban eladott játék az Android-on, Klánok összecsapása (CoC) az egyik leg kvótahatékonyabb Android-játék, amelyet az ApkVenue kipróbált. A Clash of Clans egy Android stratégiai játék, ahol falut és erős hadsereget kell létrehozni. Azok számára, akik szeretnek stratégiai játékokat játszani, érdemes kipróbálni a Clash of Clans játékot.

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni a Clash of Clans játékot, letölthetik itt: Klánok összecsapása.

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

3. Tomboló istenek - Őrült istenek

Tomboló istenek - Őrült istenekEnnek az egyszerű RPG-játéknak, amelyet csak október elején adtak ki, megvan a maga egyedisége, például viccesekké és vidámabbá tett karakterek, amelyek a Három Királyság történetének több legendás alakjára és híres anime karakterekre való hivatkozásokból származnak.

A Dewa berserk játék kvóta-megtakarításnak bizonyult, amikor játszották. Akkor is simán játszhatja ezt a játékot, ha 2G / 3G internetkapcsolatot használ.

4. Tofu forduló

Kerek Tofu az egyik elkészített játék fejlesztő Indonézia, ami egy ideje izgatott volt. Azoknak, akiknek korlátozott a kvótájuk, játszhatjátok ezt az egy játékot.

A Tahu Bulat játék nem igényel sok kvótát játék közben. A legjobb az egészben, hogy még mindig állapotban is játszhatod a Tofu játékot offline álnév Internet kapcsolat nélkül.

Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a játékokat online A Tahu Bulat leghatékonyabb Android-kvótája letölthető innen: Kerek Tofu.

Trivia Games Saját játékok LETÖLTÉS

5. Traffic Rider

Érezd a forgalmas úton való versenyzés érzését a játékban Traffic Rider ez. Igen, ez a játék szinte megegyezik a szimulátor műfaj játékával. Ebben a játékban arra késztetik, hogy érezze a gyorsaság érzését az úton, amikor motorral mozog forgalmas körülmények között. Mivel a grafika jó, garantáltan ideges lesz, amikor ezt az Android HD játékot játszik.

A Traffic Rider nagyon jó grafika mellett játék is online A kvótahatékonyabb Android, amelyet kipróbálhat. A Traffic Rider játékot innen töltheti le: Traffic Rider.

Soner Kara Racing Games LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Capsa Royale

Capsa Royale a mai Indonézia egyik legjobb kártyajáték. A Capsa Royale játék különféle egyedi mini minijátékokat kínál, amelyeket játszhat, például Capsa Susun, Capsa Banting, BlackJack, hogy kitalálja a futballmeccs eredményét!

A Capsa Royale a legjobb kártyajátékok mellett a leghatékonyabb kvótajáték a JalanTikus verzióban is. Habár online, akkor is játszhatod a Capsa Royale játékot a hálózaton 2G / Edge bár. A Capsa Royale játékot itt töltheti le: Capsa Royale Android vagy Capsa Royale iOS.

Kaszinójátékok 88 Szórakozás LETÖLTÉS

7. PewDiePie's Tuber Simulator

PewDiePie's Tuber Simulator egy Androidos játék, amelyet a Outerminds Inc.. Játék műfaj alkalmi Ez tökéletes azok számára, akik szeretnek szimulációs játékokat játszani.

Ebben a játékban szimulálod, hogy híres YouTuber vagy, így rengeteg pénzt kereshetsz. A PewDiePie szimulációs játékot itt töltheti le: PewDiePie's Tuber Simulator.

Outerminds Inc. szimulációs játékok LETÖLTÉS

8. Ananász toll

Emlékszel a Pinapple Apple Pen-re? Most már játszhat egy, a dal által ihletett játékot. Nevezett Ananász toll, egy játék, amelyet a KetchApp ezt nagyon könnyű játszani, és természetesen kvótát is spórol.

Ebben a játékban csak almát vagy ananászt kell célba lőni. Annak ellenére, hogy egyszerű, ez a játék nagyon szórakoztató! Itt ingyenesen letöltheti az ananász tollat: Ananász toll.

9. Zombi szökőár

A következő Android kvóta-megtakarító játék az Zombi szökőár. Annak ellenére, hogy a cím borzalmas, de ez a játék nagyon vicces és szórakoztató. Mindenki megfordul, akinél jársz zombik és kövesselek mögötted.

A cél az, hogy túlélje, ameddig csak lehetséges. Hébe-hóba lesz bekapcsolás amellyel játékossá válhatsz futball vagy oroszlán tánc. Nagyon jó móka.

A világ 11 helyszínén 300 küldetés van elosztva. A Zombie cunami ingyen letölthető innen: Zombi szökőár.

10. Ragadások

Tapadók egy Androidos játék, amelyet a Djinnworks GmbH. Tematikus játékok kirakós játék Ez tökéletes azok számára, akik szeretik a rejtvényeket megoldani.

Különböző képességek használhatók ebben a játékban, kezdve blokkolás, önpusztítás, ugrás, bombák dobása, rohanás, és hidakat építeni. A Sticklings ingyenesen letölthető innen: Tapadók.

11. Drag Racing

Gyorsulási Verseny egy legendás versenyjáték, amely témát hordoz gyorsulási verseny (verseny egyenes úton). Mesterséges játékokban Creative Mobile Ez az internetes kvóta csak azoknak szükséges, akik harcolnak ranglisták senkit sem látni, aki van ült ban ben ranglisták. Ha nincs internet-hozzáférése, akkor is ingyen játszhatja ezt a játékot offline.

Szeretne kipróbálni egy Drag Racing kvóta-megtakarító játékot? Itt ingyenesen letöltheti: Gyorsulási Verseny.

Sportjátékok Kreatív mobil játékok LETÖLTÉS

A leghatékonyabb kvóta online videojáték Androidon

Te is előnézet az ApkVenue fent említett videói a következő videó segítségével:

Ezek néhány ajánlás Android online játék a leghatékonyabb kvóta, amelyet játszhatsz. Ha van más játékajánlata, megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found