az alkalmazás nélkül! hogyan lehet javítani az android teljesítményét titkos funkciók használatával

A fejlesztői lehetőségekre támaszkodva aktiválhatja a rejtett szolgáltatásokat, amelyek közül az egyik a rejtett Force 4x MSAA szolgáltatás, amelyet aktiválhat az okostelefon teljesítményének javítása érdekében. Kíváncsi? Nézze meg a következő ApkVenue értékeléseket!

A menün beállítás Android okostelefon, talál egy menüt fejlesztői beállítások. Talán még nem tudja, hogy ez a fejlesztői opció nagyon hasznos célokra hibakeresés vagy mindegy tesztelés és egyéb szükségletek. A fejlesztői lehetőségekre támaszkodva aktiválhatja a nagyon hasznos rejtett funkciókat.

Az egyik az Kényszerítsen 4x MSAA rejtett funkciót amelyet aktiválhat az okostelefon teljesítményének javítása érdekében. Bár ennek nincs olyan nagy hatása, Jaka szerint érezhető, amikor játékra használják. Ami eleinte nem volt sima, legyen sima tudod. Kíváncsi? Nézze meg a következő ApkVenue értékeléseket!

  • Redundáns, 8 Android okostelefon-szolgáltatás, amelyet mindenképpen ritkán használ!
  • Az okostelefonok 5 hasznos funkciója, amelyek finoman eltűnnek
  • 8 rejtett funkció az iPhone-on, amelyekről sok felhasználó nem tud

Jelentkezés nélkül! Hogyan lehet javítani az Android teljesítményét a titkos funkciók használatával

  • Nyisd meg a beállításokat

Az első lépés, kérjük, lépjen be a menübe beállítás vagy beállítás okostelefonját, majd irány át Telefonról vagy a Mobilról.

  • Build szám vagy Formation szám

Akkor keresse meg szoftver információk keresse meg a lehetőségeket építési szám. Mivel minden okostelefon más, néha formájában formáció száma.

Ha megtalálta, kérem érintse meg akár ötször. Valódi célja az engedélyezze a Fejlesztői beállításokat. Ha a fejlesztői opciók már aktívak, akkor nincs szükség érintés építési szám.

  • Nyissa meg a Fejlesztői beállítások oldalt

Ezek után gyere vissza automatikus ott lesz a Fejlesztői beállítások menü, ezért kérjük, csak írja be. Nos, itt rejlik az okostelefon rejtett jellemzői!

  • Görgessen lefelé, keresse meg a Force 4x MSAA opciókat

A Fejlesztői beállítások között rengeteg választási lehetőség van, de nem kell összetévesztenie. Csak keresni kell Kényszerítsen 4x MSAA opciót.

Nos, miután megtalálta a választást Kényszerít 4x MSAA-t, akkor a következő lépés a menü bizonyos módon történő aktiválása Kattintson az ellenőrzéshez.

Ha elérted ezt a fázist, akkor gratulálunk! Most talált egy rejtett funkciót az okostelefonon a teljesítmény javítása érdekében. Csak játszd a játékot ízlés szerint. De szükséged van ne feledd, hogy igen ne mindig aktiválja a Force 4x MSAA-t, mert így lesz gyorsabban merítse le az okostelefon akkumulátorát. Tehát az ApkVenue javaslata az, hogy aktiválja azt, amikor csak játszani akar.

Ez az hogyan lehet javítani az Android teljesítményét rejtett funkciókkal alkalmazások nélkül. Aki kíváncsi, kérjük, próbálja ki, hogy a játékkal kapcsolatos tevékenységek gördülékenyebbek és izgalmasabbak legyenek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found