használt ps4-et akarsz vásárolni? először olvassa el ezt a 11 tippet, hogy ne bánja meg (1. rész)

A PS4 meglehetősen drága árának leküzdésére általában valaki egy használt PS4 vásárlása mellett dönt. De vásárlás előtt érdemes betartani az ApkVenue alábbi 11 tippjét. Gyerünk, lásd csak a JalanTikuson!

Az első PS1-től a jelenlegi PS4-ig a Playstation továbbra is népszerű játékkonzol Indonéziában. Bár népszerű, meg kell jegyezni, hogy a PS4 ára meglehetősen tisztességes.

Ennek leküzdésére általában valaki egy használt PS4 vásárlása mellett dönt. De vásárlás előtt érdemes betartani az ApkVenue alábbi 11 tippjét. Mert ha nem, akkor később megbánhatja. Figyelj, menjünk!

  • Miért nem tud a Playstation 4 (PS4) még kalózozni? Ez az oka
  • Miért népszerűbb a Playstation Indonéziában, mint az Xbox?
  • 10-ből 3 PlayStation-megszakító Indonéziából! (2. rész)

11 tipp használt Playstation 4 (PS4) vásárlásához (1. rész)

Hogy elkerülje a csalást, hogyan lehet megvásárolni egy jó használt PS4-et. Gyerünk, csak nézd meg a tippeket az alábbiak szerint.

1. Mindig próbálja meg megvásárolni a legújabb PS4 modellt

Fotóforrás: Kép: Console Deals

Annak ellenére, hogy azonos típusúak, a PS4-nek sok modellje van. Kezdve Zsír (CUH-1006), Zsír Gen2 (CUH-1106), Zsír Gen3 (CUH-1206), Vékony (CUH-2006) és Pro (CUH-7006). A legújabb PS4 modell megvásárlásával azt jelenti, hogy a legtökéletesebb és legfrissebb gyártóval rendelkező PS4-et vásárolta.

2. Ha kénytelen visszavásárolni, válassza a Hivatalos felújítás lehetőséget

Fotóforrás: Kép: Product Reviews Net

Felújít két típusa van általában. Nevezetesen nem hivatalos és hivatalos, ettől eltekintve már nem létezik. Felújít ez a tisztviselő a Sony gyárának felújítása. A doboz fehér és lezárt. PS4 felújít maga a tisztviselő megy keresztül a folyamaton minőség ellenőrzés ami megegyezik egy új PS4-tel.

3. Ne csábítson az Ex Japan vagy hasonló

Fotóforrás: Kép: Google

Az áruk értékének növelése, szokásos eladó csalogatni fog ezekkel a dolgokkal Volt Japán vagy hasonlók. Annak ellenére, hogy igaz Volt Japán, de ez sajnos nem azt jelenti, hogy a PS4 minősége jobb, de megegyezik a többivel. Ami meghatározza, hogy jó-e vagy sem, sokkal inkább az, hogy a felhasználó milyen módon használja.

4. Feltétlenül vásároljon PS4-et a SEA régióval (Délkelet-Ázsia)

Fotóforrás: Kép: PS Dev Wiki

A PS4 SKU-számmal rendelkezik (Készletkezelő egység), amely régiónként eltérő. Indonézia esetében a társadalmi-gazdasági elemzésbe tartozik. Tehát győződjön meg arról, hogy a PS4 termékének kódszáma 06-ra végződik. Például a CUH-10XX esetében ellenőrizze, hogy ez az XX-es szám 06-os. Ellenkező esetben nem kaphat hivatalos Sony Indonesia garanciális szolgáltatást.

5. Próbálja meg továbbra is garantáltan, és kérjen személyes garanciát

Fotó forrása: Kép: IP Mart

A PS4 általában hivatalos garanciával rendelkezik egy teljes évre, online ellenőrizheti online a Sony tulajdonában lévő webhelyen keresztül. Ha el akar fogyni, akkor akár 3 éves hosszabbításért is fizethet. Ha azonban nincs hivatalos garancia, kérjen személyes garanciát eladó legalább 3 nap.

A Playstation termékgaranciájának ellenőrzése a webhelyen

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ezek voltak az ApkVenue tippjei egy használt Playstation 4 (PS4) első rész megvásárlásához. Mit gondolsz, van-e más tipp? Ha van, hagyja a megjegyzésekben, igen, köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket PlayStation 4 vagy más érdekes írás Andalas fia.

Banner: Business Insider


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found