Minden idők 7 legjobb ninja-anime, tele mozdulatokkal és akciókkal

Szeretne ninja animéket nézni, mint a Naruto? Itt van egy lista az ajánlott animékről ninja témákkal, amelyeket meg lehet nézni, amelyek tele vannak akcióval és vígjátékkal.

Az anime gyakran a japán kultúra témáját veszi igénybe, hogy az anime-t jobban megszeresse, amikor Japánban megjelent.

A szamuráj, Japán egykori uralkodója, a japán horror története a manga- és anime-készítők által választott téma, hogy kinevezzék őket az általuk készített sorozatba.

Az egyik japán árnyalatú téma, amelyet gyakran felvetnek az animékben, a Ninja, ezt a titokzatos harcost szinte minden anime sorozat másképp ábrázolja.

7 legjobb Ninja Anime

A ninja kiváló harcosokként ismert, akik gyakran hirtelen támadnak és használnak Jutsu kifejezetten azért, hogy legyőzze ellenfelét.

A ninja karakter egyedi és különböző árnyalatokká alakul át a történetíró fantáziája szerint. Ez gyakran különbözik az egyes animéktől.

Melyek minden idők legjobb ninja-animék, amelyeket szabadidőd kitöltésére nézhetsz? Itt további információk találhatók.

1. Nintama Rantarou

Fotóforrás: pinterest.com

Ez az anime megpróbálja nindzsa sztereotípiájától egészen másként ábrázolva kegyetlen és hidegvérű.

Nintama Rantarou megosztott egy történetet 3 barát utazása, akik a ninja főiskolán tanultak. Ez az anime a ninja iskolák mindennapi életének témájú vígjáték-kategóriának minősül.

Ez a vígjáték-animék vidám anime-poénokkal vannak tele, amelyek ennek a 3 barátnak a cselekedetei miatt történnek, akik gyakran dührohamokat dobnak.

2. Ninja Scroll

Fotó forrása: drafthouse.com

A Ninja Scroll egy kardforgató történetét meséli el, akinek meg kell védenie az utolsó nindzsát, aki megpróbálja feltárni az igazságot egy falu pusztításáról.

Ez a konfliktus egyre nagyobb és a kardforgató a múltjából származó emberekkel kell megküzdenie.

Ez az akció anime izgalmas akció- és csatajelenetekkel teli. Az animében szereplő karaktereket rendkívül erősnek is nevezik.

3. Ninja lány és szamurájmester (Nobunaga no Shinobi)

Fotó forrása: manga.tokyo

Ez az anime aranyos kivitelben készült és színes is. Ennek ellenére ebben az animében a főszereplő egy nagyszerű ninja, akit gyakran ölni szoktak.

Chidori olyan karakter, aki gyengének tűnik, annak ellenére, hogy megbízható ninja, aki Japánban egy uralkodó személy, a Nobunaga hadseregének tagja.

Ez az anime ötvözi az akció és a komédia elemeit és alkalmas arra, hogy könnyű szórakozásként nézze meg a mozgalmas élet szélén.

4. Recca lángja

Fotó forrása: ewallpapercave.com

Ez az egy film megpróbálja elmondani a modern időkben szinte kihalt ninja élete.

A történet ebben az animében Recca azon útjára koncentrál, hogy a legerősebb ninja legyen a tűz erejével.

A Recca lángját egy országos televízió is sugározta, és a gyerekek is imádták.

5. Ninja Hatori

Fotó forrása: tvasahicontents.com

Ninja Hatori elmondja a Ninja utazásának történetét az Iga klánból testvérével és kutyájával, akik a Kenichi Mitsuba családi rezidenciában élnek.

Hattori és Kenichi gyakran került bajba egy nógával a Koga klánból, Kimimakiból. Ez az anime történet Hattori és Kenichi mindennapi tevékenységeire összpontosít.

Ez az anime hasonló témájú, mint a népszerű anime Doraemon ahol ennek az animének a főszereplőjének segítenie kell egy lusta és lusta gyereket.

6. Baziliszkusz: Kouga Ninpou Chou

Fotó forrása: geneworld.net

Basilisk a Kouga és Iga ninja klánok versengésének történetét meséli el, amelyek a japán uralkodó halála után újra feléledtek.

Ezt a két klánt az uralkodó 2 fia alkalmazta, akik meghaltak és kénytelen harcolni egymással hogy meghatározza, ki helyettesítse az apát.

Ennek az animének a két főszereplője az férj és feleség, akik kénytelenek szembenézni egymással a klánok közötti verseny miatt.

7. Naruto Shippuden

Fotóforrás: awn.com

A Naruto az egyik legnépszerűbb anime Japánban, még az egész világon. Az animét, amely Naruto Hokage-be vezető útjának történetét meséli el, sokan szeretik.

Naruto Shippuden olyan világot ír le, amelyben a ninja közös entitássá válik sőt egy falu kormányzati rendszerének központjává válik.

Ennek egyik legjobb anime különféle mozdulatokat ír le klassz, amit a ninja felhasználhat ellenfelei legyőzéséhez.

Tehát ez 7 anime minden idők legjobb nindzsájáról, amelyet hétvégenként szórakozásként nézhet meg.

Ez a ninja témájú anime nemcsak komoly anime, mert az anime művelők nyilvánvalóan megpróbálják elhagyni identitásukat mainstream a nindzsák közül.

Ennek ellenére a ninja karaktert még mindig olyan karakterként írják le, aki nagyobb erővel rendelkezik, mint általában az ember.

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.