egy egyszerű módja az Android alkalmazás verziójának visszaminősítésére

Az alkalmazás verziójának visszaminősítése nem egyszerű, mert a Google Play Áruház általában csak a legújabb verziót tudja megszerezni, ezért az APK-t kívülről vagy az előző verziót biztosító alkalmazásbolton keresztül kell letöltenie.

A fejlődéssel együtt Android ami gyors, sok alkalmazás-fejlesztőt arra is késztet, hogy számos fejlesztéssel és kiegészítő funkcióval javítsa alkalmazásaik minőségét, és kiadja alkalmazásainak legújabb verzióját. De ez néha új problémává is válik, mert az Android vagy az Android okostelefonok nem minden verziója képes használni az alkalmazás legújabb verzióját, és ez számos panaszt eredményezett az alkalmazás felhasználói részéről.

Mert leminősítés Az alkalmazás verziója nem könnyű, mert be van kapcsolva Google Play Áruház maga általában csak a legfrissebb verziót tudja megszerezni, ezért meg kell találnia és le kell töltenie az APK-t kívülről, vagy a korábbi verziókat kínáló alkalmazásbolton keresztül. Ezúttal könnyen leminősítés az Ön által használt Android alkalmazás verziója Éjszakai piac.

  • Ez az 5 fizetett alkalmazás INGYEN! Akar?
  • 10 legjobb ingyenes Android-alkalmazás 2016. április
  • 15 egyedi Android-alkalmazás, amelyet 2018-ban meg kell próbálni
  • 7 jó Android-alkalmazás, amelyeket NEM LEHET találni a Play Áruházban

Az Android alkalmazás verziójának visszaminősítése

  1. Először töltse le és telepítse az Éjszakai piacot. Éjszakai piac egy olyan alkalmazásbolt, amellyel leminősítheti a meglévő alkalmazást, például amikor csak akarja leminősítés BBM verzió. Sötét piaci termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS
  2. Keresse meg a kívánt alkalmazást vagy játékot leminősítés változat.
  3. Ha előre megtalálja a szükséges verziót, egyszerűen kiválaszthatja.
  4. Ha nem találja meg, választhat Több.
  5. Ezt követően csak válassza ki és nyomja meg a gombot Lemondás.

Könnyű, nem az leminősítés Az Android alkalmazás vagy játék melyik verzióját szeretné? Az Éjszakai piac rengeteg alkalmazást és játékot is kínál, természetesen vannak olyanok, amelyeket nem talál a Google Play Áruházban. tudsz Letöltés Pasar Malam APK Jalan Patkányon.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found