7 tiltott alkalmazás, amelyek nincsenek a Google Play áruházban

Úgy gondolja, hogy nincsenek olyan tiltott alkalmazások, amelyek nincsenek a Play Áruházban? A tény egy olyan hatékony alkalmazás, amely nincs a Play Áruházban, és csodálatos funkciókkal rendelkezik.

Google Play Áruház egy olyan szolgáltatás a Google-től, ahol különféle Android-szolgáltatásokat kaphatunk. Az alkalmazásoktól, könyvektől és filmektől kezdve. A közösségi médiától a segédprogramokig különféle típusú alkalmazásokat kaphatunk.

De nyilván vannak olyan alkalmazások is, amelyek nagyon kifinomultak, de nem érhetők el a Google Playen, mert nem felelnek meg az előírásaiknak.

Ennek több oka lehet, amelyek közül az egyik a szerzői jog. Jakának van egy listája a tiltott alkalmazás nincs a Google Play Áruházban.

Tiltott alkalmazások gyűjteménye, amelyek nincsenek a Google Play Áruházban

A Google valóban rendelkezik külön előírásokkal a fejlesztők számára, hogy bemutathassák alkalmazásaikat a Google Play Áruházban.

Azonban nem minden alkalmazás képes átadni a Google szigorú szabályait, annak ellenére, hogy alkalmazásai valóban nagyon kifinomultak, mint néhány ilyen tiltott alkalmazás.

1. Csőtárs

Azok számára, akik szeretik a videók streamingjét, különösen a Youtube-on, ez a kifinomult alkalmazás határozottan az, amit igazán szeretne. Tube Mate egy olyan alkalmazás, amely videókat tölthet le a mobiltelefon memóriájába a Youtube alkalmazásból.

A Youtube-on kívül ez az alkalmazás videókat is letölthet a Facebookról, a Dailymotion-ról, a Vimeóról és másokról. A videó formátumú fájlok letöltése mellett audio formátumokra is letöltheti őket.

Töltse le a Tube Mate-t az alábbi linken keresztül:

Apps Downloader & Plugin Tubemate LETÖLTÉS

2. Adskip

Szeretsz nézni a YouTube-ot, és várnod kell a hirdetésekre, mielőtt videókat nézhetnél? Nos, ez az egyetlen tiltott alkalmazás a Play Áruházban a megoldás srácok.

Adskip automatikusan kihagyja a hirdetéseket a Youtube-on. Használatához nem kell gyökérzetet adnia a mobiltelefonjára, nem kell VPN-t vagy proxyt használni.

De azok számára, akik teljes mértékben meg akarnak szabadulni az Android telefonok hirdetéseitől, próbálkozzon a következő módszerrel: Könnyű módszerek a hirdetések megszabadulására Android telefonokon.

Egyéb tiltott és haladó alkalmazások ...

3. Whatsapp Plus

A Whatsapp Plus alkalmazás vitathatatlanul a Whatsapp hűvösebb verziója. Ez az alkalmazás ugyanúgy működik, mint a Whatsapp, mégpedig szolgáltatásként azonnali üzenetküldés, azonban adott néhány módosítást benne.

Nevezzük elrejtő funkciónak utoljára látva, megváltoztathatja az alkalmazás témáját, aktiválja a mindig módot online, és mások.

Töltse le a WhatsApp Plus alkalmazást az alábbi linken keresztül:

JalanTikus Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

4. Netease

Netease a legfejlettebb zenei streaming szolgáltatás, és teljesen ingyenes srácok! Ez az alkalmazás olyan, mint a kínai Spotify, amely ingyenes hozzáférést biztosít több ezer dalhoz.

Nincsenek hirdetések, nincs előfizetés, letölthet dalokat, és a dalszövegek elérhetők az alkalmazásban. Tehát ez az alkalmazás nagyon engedékeny azok számára, akik szeretnek zenét hallgatni.

5. Öld meg a WiFi-t

Akar csatlakozzon a wifire, de folyamatosan kudarcot vall? Ennek oka lehet, hogy a kvóta megtelt srácok. Most ez a WiFi Kill alkalmazás segít ebben bontani vagy válasszon le más eszközöket csatlakozik a WiFi-hez.

Így szabadon csatlakoztathatja a modult a wifihez. Annak ellenére, hogy ez az alkalmazás tiltott a Play Áruházban, az ApkVenue elkészítette az alábbi APK-t.

Töltse le a WiFi Kill szolgáltatást az alábbi linken keresztül:

Alkalmazások termelékenysége Wifi Kill LETÖLTÉS

6. OG Youtube

OG Youtube ugyanúgy működik, mint a Google hivatalos Youtube-alkalmazása. Ez a kifinomult alkalmazás azonban további hűvös funkciókkal rendelkezik.

Kezdve azzal, hogy egyszerre sok videót tölthet le, videókat játszhat le a képernyőn, csak audio formátumban tölthet le stb.

A Youtube szerelmeseinek ez az alkalmazás alternatívát jelenthet az Ön számára.

7. VideoMix

Az utolsó kifinomult alkalmazás az VideoMixsrácok. Ez az alkalmazás szolgáltatást nyújt folyam különféle videók, tévéműsorok és filmek ingyenesen.

A használatához nem kell bejelentkeznie, vagy ilyesmi, csak nyissa meg és élvezze a sok videót ingyen.

Kedvenc videóit az okostelefon memóriájába is letöltheti.

Töltse le a VideoMix-et az alábbi linken keresztül:

Töltse le a Videomix Video & Audio alkalmazásokat

VIDEO: 4 jó alkalmazás, amelyek kifinomultabbá és gyorsabbá teszik a HP-t

Ezek az ajánlások olyan kifinomult alkalmazásokhoz, amelyek tiltottak és nem érhetők el a Google Play Áruház ApkVenue verziójában.

Ezeket az alkalmazásokat alternatívává teheti, ha olyan alkalmazásra van szüksége, amely további funkciókkal rendelkezik, amelyek kifinomultabbak, mint a hivatalos verzió.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found