nézd meg a Bajrangi Bhaijaan (2015) teljes filmet

Érdekel Salman Khan története ebben a filmben? Gyere, nézd meg itt a Bajrangi Bhaijaan (2015) teljes filmet indonéz felirattal!

2015-ben bemutatásakor az egyik legnépszerűbb indiai film lett, valójában film Bajrangi Bhaijaan ma is nagyon sok filmrajongó keresett.

Nem csak azért, mert híres indiai színészekkel és színésznőkkel játszik, ez a film izgalmas történeteket is kínál, amelyek nem alacsonyabbak a hollywoodi filmeknél.

Nos, azok számára, akik meg akarják nézni ezt a filmet, jobb, ha alább a Bajrangi Bhaijaan című film teljes áttekintését látják.

A Bajrangi Bhaijaan című film összefoglalója

A Kabir Khan rendező által készített Bajrangi Bhaijaan című film a küzdelmekről mesél Pawan Kumar Chaturvedi (Szalman Kán) nevű 6 éves fiú összehozásában Munni (Harshaali Malihotra) aki továbbra is követi őt.

Az eset akkor kezdődött, amikor Pawan-t, aki szülővárosából Delhibe tartott, hogy találkozzon apja ismerősével, hirtelen egy néma gyermek követte, akit elválasztottak szüleitől.

Minden információ nélkül Pawan végül magával vitte Munnit a házba Dayanand Pandey (Sharat Saxena) amely végül találkozott vele Rasika (Kareena Kapoor) aki nyíltan kifejezi szeretetét Pawan iránt.

A Dayanand által támasztott kihívások közepette, hogy áldást szerezzen arra, hogy kapcsolatba lépjen Rasikaiékkal, Pawan tovább ásott információkat Munniról.

Az ételektől, az imádkozás módjától és Munni támogatásától a pakisztáni krikettcsapat számára, amelyet a tévében nézett, Pawan azt hitte, hogy a kislány pakisztáni származású.

Különösen, amikor Pawan megkérdezte, hogy Munni Pakisztánból származik-e, a kislány bólintott, mintha beleegyezett volna.

Ezután Pawan megpróbálta összehozni Munni családjával. Sajnos különféle problémákkal kellett szembenéznie, hogy Pakisztánba léphessen.

India és Pakisztán között továbbra is ellentmondó körülmények közepette, akiknek nincs útlevelük és vízumuk, Pawannak nehéz biztonságosan belépnie az országba.

Itt kezdődik a kaland. Sikerült-e Pawan-nak megvalósítania jó szándékát, hogy egyesítse Munnit családjával?

Érdekes tények a Bajrangi Bhaijaan filmről

A felajánlott izgalmas történet mögött számos érdekes tény áll, amelyeket az emberek ritkán tudnak erről az indiai filmről.

Íme néhány érdekes tény a Bajrangi Bhaijaan filmről, amelyet nem szabad kihagyni.

  • Támogatott költségvetés A 13 millió dollár értékű Bajrangi Bhaijaan című film sikeresen elérte a 93 millió dolláros bevételt.

  • A való életben Salman Khan két lovat nevel fel, akiknek a neve Bajrangi és Bhaijaan.

  • Amikor 2015 októberében a Star Gold TV állomáson műsorra került, Bajrangi Bhaijaan lett a televíziótörténelem legnézettebb bollywoodi filmje.

  • Kezdetben ezt a filmet Hrithik Roshan főszereplésével tervezték feltüntetni.

Nézd meg a Bajrangi Bhaijaan filmet

InformációBajrangi Bhaijaan
Vélemények (véleményezők száma)8 (66.194)
Időtartam2 óra 43 perc
MűfajDráma


Komédia

Kiadási dátum2015. július 17
RendezőKabir Khan
JátékosSalman Khan


Nawazuddin Siddiqui

Nos, azok számára, akik kíváncsiak és meg akarják nézni ezt az indiai filmet, alább megnézhetik a Bajrangi Bhaijaan filmet.

>>> Nézd meg a Bajrangi Bhaijaan (2015) filmet <<<

Ez egy összefoglaló és néhány érdekes tény egy indiai filmről, amelynek címe: Bajrangi Bhaijaan, egy banda.

Melyek olyan érdekes filmek, amelyek igazán kíváncsiak a történetre? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found