nem emulátor! íme 4 ps2 játék, amit androidon játszhatsz

Az Androidos PS2 emulátorhoz még sok fejlesztésre van szükség, mert még mindig kevésbé játszható, ha olyan nehéz PS2 játékokat szeretne játszani, mint a God of War vagy a GTA.

A 6. generációs konzol tartozik Sony nevezetesen a PlayStation 2-t, amelyet ugyan sokáig nem gyártottak, de ez a konzol mégiscsak korának legjobb konzolja. Ezt bizonyítja a PC-n és az Androidon lévő PS2-emulátorok száma is. Az Androidos PS2 emulátorhoz még sokat kell fejleszteni, mert még mindig hiányzik játszható ha olyan PS2 nehéz játékokat szeretnél játszani, mint a háború istene továbbá GTA.

Azok számára, akik nem használnak emulátort, vannak olyan PS2 játékok is, amelyeket közvetlenül az Androidról lehet letölteni. Mik a játékok? Íme 4 PS2 játék, amelyeket Androidon is kiadtak.

  • 5 legjobban várt játék 2018-ból
  • Nehéz aludni garantáltan! Itt van a 4 legborzasztóbb PC-s játék 2017-ben
  • 6 legkelendőbb játék 2017-ben
  • 4 legjobb nyílt világú PC-játék! Garantáltan egész nap kényelmesen érezheti magát a számítógép előtt
  • 5 legjobb játéksorozat, amelyet egyszer el kell játszanod az életben

Itt van 4 PS2 játék, amelyet Androidon játszhat

Terrorizál

Annak ellenére, hogy fejlesztőként ismert, aki gyakran vitatott játékokat bocsát ki, el kell ismerni, hogy a Rockstar sikeresnek bizonyult nemcsak vitatott, de ugyanakkor sikeres játékok kiadásában is, beleértve Terrorizál.

A kiadott játék Playstation 2 és Xbox 360 2006-ban jelenleg az Android platformon is megjelenik, természetesen a vezérlési séma módosításával, hogy kényelmes legyen okostelefonon játszani

Ebben a játékban átnevezett fiúként fogsz viselkedni James 'Jimmy' Hopkins aki a Bullworth Akadémián kezdte iskoláját. Ahogy a cím is sugallja, itt James 'Jimmy' Hopkins kalandját kezdi, hogy meghódítsa iskolájában a bandákat.

Grand Theft Auto: San Andreas

Emlékezetes talán ez a megfelelő szó a 2004-ben először megjelent játék leírására, nem csoda, mert ez a játék sok játékos számára játéknak tekinthető. Legjobb GTA. Ezt bizonyítja ennek a játéknak az Android platformon való megjelenése. A játékban nyitott világ ezt fogod játszani CJ aki San Andreasban kezdi a kalandját.

Final Fantasy IX

Véleménye szerint melyik sorozat a legjobb Final Fantasy játék? Lehet, hogy sokan zavartok a válasz miatt, ez érthető, mert a Final Fantasy minden sorozatban mindig mást kínál.

Ez alól nincs kivétel Final Fantasy IXÚgy tűnik, hogy ez a játék, amelyet több mint egy évtizede adtak ki különböző platformokon, nem hajlandó meghalni, ezt láthatja a játék Android platformon történő megjelenésével. Itt fogsz aszerint játszani Zidane Tribal, a tolvaj aki egy nevű világban fog kalandozni Gaia.

Fahrenheit: Indigó jóslat

Idegenül hangzik számodra? Ez a játék valóban olyan játék, amely kevésbé ismert Indonéziában, ez a játék a fejlesztő játéka Quantic Dreams a Beyond Two Souls és a Heavy Rain játékokról híres. Ez a játék a filmes játék azaz hasonló játékok film mert itt csak drámát néz, mint egy filmet, a különbség az, hogy eldöntheti, hogy a főszereplő milyen döntéseket hozzon.

Ez az 4 PS2 játék, amelyek mostantól Androidon is megjelennek? Szeretne megvásárolni? Vagy talán már megvan? De előtte először ellenőrizze, hogy az Android képes-e zökkenőmentesen lejátszani.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found