az Instagram elkészítésének módja nem követhető, 100% -ban működik!

Az Instagram egyik népszerűségmérője a követők száma. Gyarapodás helyett gyakran bosszankodunk, amikor a követők száma csökken, különösen nagy számban. Az ApkVenue itt ad tippeket arra vonatkozóan, hogyan lehet az Instagramot követni.

A közösségi média világát ismét sokkolja a számok eltűnése követői A Twitter tömegesen befolyásolja a Twitter általi hamis számlák tisztítását. Nem kevés felhasználó csalódik, mert sokat veszített követői.

A Twitteren kívül az Instagram közösségi média is, amely ugyanezt tapasztalhatja. Nem kell félni a veszteségtől követői, ezúttal az ApkVenue ad néhány tippet hogyan lehet az Instagram nem lehetkövetés megszüntetése.

  • Kiderült! A 13 Instagram-szűrő titka, amely tetszésnyilvánítást okozhat
  • 3 legegyszerűbb módja mások letöltésére és a saját Instagram Live letöltésére
  • Videohívások és csoportos videohívások használata az Instagramon

Hogyan lehet az Instagram követhetetlenné tenni

Fotóforrás: VideoBlocks

A sok hamis számla megtisztításán kívül elveszíthet követői az Instagramon, mert az emberek kövesse hirtelen úgy döntöttél követés megszüntetése. Ezt különböző dolgok okozhatják, például a fiók ritka frissítés vagy akár a haszontalan tartalom feltöltésének gyakorisága.

Nyugodtan, az ApkVenue által adott tippek garantáltan lehetetlenné teszik Instagram-fiókját.követés megszüntetése bárki. Anélkül, hogy további alkalmazással kapcsolatos segítségre lenne szüksége, vagy Android-okostelefonra kellene gyökereznie, egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

  • Nem az Instagram alkalmazás, az első lépés, amit meg kell tennie nyissa meg a böngészőt okostelefonján.
  • Nyissa meg az Instagram-t a böngészőn keresztül, majd jelentkezzen be a fiókjával.
  • Bejelentkezés után válassza a lehetőséget profil menü az oldal jobb alsó sarkában található.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Folytassa a kiválasztással Profil szerkesztése.
  • Csúsztassa a képernyőt a legalsó részig, és válasszon egy lehetőséget Ideiglenesen deaktiválja a fiókomat. Miért kapcsolod ki? Mivel a fiók inaktiválásával az Instagram-fiókja automatikusan átmenetileg eltűnik a forgalomból. Ha elveszik, automatikusan senki sem fogja tudni követés megszüntetése fiókja.
  • A következő lépés az, hogy kiválassza a fiók deaktiválásának okát, majd adja meg újra Jelszó más néven a fiók jelszavát. Akkor válassza Ideiglenesen deaktivált fiók.

Ez az egyszerű módja annak, hogy követhetetlenné tegye Instagram-fiókját valakivel. Azok számára, akik nem akarják inaktiválni fiókját, az ApkVenue azt javasolja, hogy őrizze meg azt takarmány továbbá történetek hogy mindigpost hasznos és érdekes tartalom, így követői otthon érzi magát. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found