A 6 legjobb adatmentési webhely 2019, hogyan lehet könnyen biztonsági másolatot készíteni!

Olyan webhelyet keres, amely a legjobb ingyenes mentési funkciókat biztosítja? Az alábbiakban felsorolunk néhány ajánlási listát az egyszerű és könnyű adatmentéshez!

Természetesen nem akarja, ha fontos fájljai vagy adatai hirtelen elvesznek és már nem találhatók meg, banda?

Valójában többféleképpen teheti meg ennek elkerülését, az egyik az, hogy ezt megtegye adatmentés.

Jelenleg rengeteg adatmentési alkalmazás van az okostelefonok számára, amelyek közül néhány ingyenes mentési funkciót is kínál. Nem csak ingyenes, hanem a kínált adatmentési módszer is egyszerű.

Az alkalmazások mellett vannak olyan webhelyek is, amelyek ingyenes adatmentési funkciókat kínálnak. Annak ellenére, hogy ingyenes, ezek a webhelyek mégis a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Szeretné tudni, hogy mik ezek a webhelyek? Gyerünk, lásd a teljes cikket a legjobb ingyenes adatmentési szolgáltatás szolgáltató webhely a következő.

A legjobb ingyenes adatmentési szolgáltatók webhelyei

Ha ennyi ideig gyakrabban használ adatmentési alkalmazásokat okostelefonokhoz, vannak olyan webhelyek is, amelyek hasonló funkciókat, bandákat kínálnak.

Nos, azok számára, akik nem tudják, hogy mely webhelyek biztosítják a legjobb és ingyenes adatmentési funkciókat, íme néhány lista.

1. Google Drive

Biztosan ismeri már, banda, egy tárolási szolgáltatás nevét felhő ezt?

Google Drive(//www.google.com/drive/) a Google technológiai óriás tulajdonában lévő felhőtárolási szolgáltatás, amely 15 GB tárhelyet biztosít felhasználóinak.

A Google nagy név árnyékában a Google Drive sikeresen az okostelefon-felhasználók, különösen az Android kedvenc szolgáltatásává vált.

Annak ellenére, hogy felhőalapú tárolási szolgáltatásként ismerik, kiderült, hogy a Google Drive-ban is van egy olyan funkció, amely lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését, tudod, bandát.

Később a sikeresen mentett adatokat automatikusan tároljuk a Google Drive-fiókjában. Az adatok biztonsági mentésének módja egyszerű és egyszerű.

2. Dropbox

A Google Drive-on kívül Dropbox(//www.dropbox.com/) emellett a világ egyik legjobb tárolási szolgáltatása, és az Android-eszközök felhasználói kedvence.

Ez azért van, mert a Dropbox gyors adatátviteli folyamattal rendelkezik, egyszerre több eszközön is használható, és befogadja a funkciókat automatikus biztonsági mentés.

Az ingyenes verzióhoz csak 2 GB tárhelyet kap. Ennek ellenére is megteheti frissítés kapacitása 16 GB.

Ezenkívül a Dropbox szolgáltatás rendelkezik egy szinkronizálási funkcióval is, amely lehetővé teszi az összes fájl egyidejű elérését valós idő számítógépen vagy okostelefonon keresztül.

Az alkalmazás által kínált adatok biztonsági mentésének módja nem sokban különbözik a Google Drive-tól.

3. iDrive

Talán egy név én vezetek(//www.idrive.com/) még mindig idegenül hangzik a füled számára, mi?

Az iDrive egy olyan webhely, amely lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését egy Windows PC-ről, MAC-ről, iPhone-ról, iPad-ről vagy Android-ról.

Ezenkívül az iDrive webhely által kínált fájlátviteli és tárolási folyamatok titkosítást is használnak 256 bites AES hogy az adatai biztonságosabbak legyenek, banda.

Az iDrive nemcsak tevékenységi jelentéseket, biztonsági mentési állapotjelentéseket és fájlmegosztási jelentéseket is szolgáltat.

Ez a szolgáltatás 5 GB szabad tárhelyet biztosít a felhasználóinak a mentett adatok tárolásához.

4. SugarSync

SugarSync(//www2.sugarsync.com/) azt állította, hogy az egyik legnépszerűbb online biztonsági mentési és fájltárolási szolgáltató webhely.

30 napig ingyen használhatja, a SugarSync 5 GB tárhelyet kínál a felhasználóinak.

Ha a Dropboxnál az összes biztonsági mentésre szánt fájlt egy mappába kell gyűjtenie, akkor a SugarSync rendszeren az adatok biztonsági mentésének módja egyszerűen a számítógép bármelyik mappájának kiválasztása a biztonsági mentéshez vagy a szinkronizáláshoz.

Ettől eltekintve a SugarSync is rendelkezik létesítményekkel fájl kezelő amely lehetővé teszi a felhőtárhely, a számítógép vagy az okostelefon összes mappájának kezelését.

Így bármikor, bárhol és bármilyen eszközről hozzáférhet a fájljaihoz valós idő deh, banda.

Egyéb biztonsági másolat-szolgáltató webhelyek ...

5. Egy meghajtó

Egy meghajtó(//onedrive.live.com/) egy Microsoft termék, amely felhőalapú tárolási szolgáltatásokat, valamint adatmentést és visszaállítást nyújt.

Az egyik meghajtó 15 GB tárhelyet biztosít ingyenesen az új felhasználók számára, amely különféle fájlok, például fényképek, videók és mások tárolására használható.

Nem csak, hogy a One Drive szolgáltatással továbbra is elérheti a fájlokat minden eszközről, amely rendelkezik internetkapcsolattal.

A kínált adatmentési módszerek rövidsége mellett most már nem kell aggódnia a fontos adatai biztonságáért sem.

6. Mozy

Az ApkVenue utolsó adatmentési szolgáltatás-szolgáltatójának ajánlása a webhelyre Mozy(//mozy.com), banda.

Azok számára, akik nem tudják, a Mozy egy olyan webhely, amely online biztonsági szolgáltatásokat nyújt, és természetesen ingyenes.

Háromféle biztonsági mentést választhat, amelyeket akár 30 napig is kipróbálhat ingyen, személyes használatra készült biztonsági mentéseket, kis méretű irodai igényeket, nagy méretű irodákba.

A Mozy titkosítási funkciókat biztosít az adatok és a felhőalapú tárhely átviteléhez. Tehát a fontos adatai biztonságosabbak lesznek. Az adatok biztonsági másolata szintén egyszerű, banda.

Nos, ezek voltak a legjobb és ingyenes adatmentési szolgáltatásokat nyújtó webhelyek, bandák.

Tehát tervez biztonsági másolatot készíteni a fontos adatok vagy fájlok elvesztésének előrejelzésével?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found