nosztalgia! Íme az 5 legnépszerűbb webhely, amelyeket széles körben elérnek a régi mobiltelefonok

Bár az alkalmazások használata korlátozott, a HP Java használata saját történetet hagy maga után, különösen az internetes élményről. Használtál valaha Java mobiltelefont, felkerested az alábbi népszerű webhelyeket?

átalakítás mobiltelefon tovább növekszik. Valójában a vadonatúj mobiltelefon szinte képes PC-vel párhuzamos lehet aka töltött szoftver és hardver kifinomult. Visszatekintés a 2000-es évek elejére, valójában a mobiltelefon-innováció nem fejlődött túl gyorsan. A legtöbb mobiltelefon ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, tekintve a gyártót csak a design innovációra összpontosítson.

Ebben a korszakban azonban az internet-hozzáférés széles körben ismertté vált. Több mobiltelefon használható internet. Az egyik mobiltelefon, amely használható az internet eléréséhez, ha fut Java operációs rendszer. Bár az alkalmazás használata korlátozott, használja HP Java külön történetet hagy, különösen az internetes élményről. Használtál valaha Java mobiltelefont, felkerested az alábbi népszerű webhelyeket?

  • A Safari mellett ez az iPhone 5 legjobb böngészője
  • Szív okostelefon! 7 előnye ennek a régi mobiltelefonnak, amellyel a zászlóshajó okostelefon nem is rendelkezik
  • Mennyire tudja kitalálni ezt a 14 régi mobiltelefont?

Nosztalgia! Íme az 5 legnépszerűbb webhely, amelyet a régi mobiltelefonokon lehet elérni

1. Waptrick

Webhely Waptrick a HP Java-netezők körében népszerű. Itt letölthet dalokat, tapéta, téma, és videók ingyenes. Még a népszerű játékok is EA vagy Gameloft amelyet általában fizetnek, a Waptrick segítségével ingyenesen letöltheti.

2. GetJar

Forrás Egy másik dolog, amelyet gyakran használnak tartalom vagy alkalmazások letöltésére a HP Java-on GetJar. A GetJar egy ** független alkalmazásbolt **, amelyet 2004-ben alapítottak Kalifornia 2004-ben. A Java-on kívül ezen a webhelyen több millió alkalmazás támogatja BlackBerry OS, Symbian, Windows és Android.

3. Saját bőr

Annak ellenére, hogy képességei korlátozottak, mégis megteheti szépíteni a mobiltelefon megjelenését Java néhány módosítással. Nos, site Saját bőr ez biztosítja különböző témák és háttérképek módosítsa a HP Java megjelenését. Ingyenes és nagyon egyszerű!

4. Zedge

Egy másik népszerű webhely Zedge. Itt letölthet különféle tartalmakat mobiltelefonokhoz, kezdve a témáktól, háttérképektől, csengőhangoktól vagy játéktól. Nem csak, te is megtanulják alkalmazások készítését és a Zedge weboldalán mindenki számára közzéteendő témákat.

5. Peperonitás

Az utolsó az Peperonity. A HP Java-korszak leglegendásabb webhelye segíthet weboldal létrehozásában, anélkül, hogy gondolkodna a HTML-kódokon, valamint fényképeket és videókat tölthet le mobiltelefonjára. A legérdekesebb, hogy a Peperonity jelenleg szolgáltatásokat nyújt tárhely ingyen 100 MB kapacitás!

NAh, ennyi népszerű webhelyek a HP Java korszakban. Ezen öt webhelyen kívül melyiket látogatja meg gyakran, ha Java mobiltelefont használ? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzéseket!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found