hogyan lehet dupla expozíciós fényképeket készíteni androidon

Egy konkrét példa, amelyet utánozhat, az a dupla expozíciós fénykép készítésének módja. Gondolt már arra, hogy dupla expozíciójú fényképeket készítsen ..

A használatban Android okostelefon, valójában bármit megtehetsz. Ezt megelőzően azonban elég magas szintű kreativitással kell rendelkeznie. Ez azt jelenti, hogy meg kell próbálnia az okostelefonját, hogy maximális eredményt érhessen el.

Egy konkrét példa, amelyet utánozhat, az a dupla expozíciós fénykép készítésének módja. Gondolt már arra, hogy dupla expozíciójú fényképeket készítsen Android-on? Ezért ebben a cikkben az ApkVenue lehetőséget nyújt dupla expozíciós fényképek készítésére az Android rendszeren.

  • Hogyan készítsünk egy fotót a levegőben lebegve Photoshop segítség nélkül
  • Hogyan készítsünk Coldplay videoklipeket fel és fel fotók egy Android okostelefonon
  • Különleges! Így készíthet ikerképeket Android okostelefonon

Hogyan készítsünk dupla expozíciós fotókat Androidon

Ha a dupla expozíciós fotókról van szó, tudod, mi az a dupla expozíció? Dupla expozíció vagy többszörös expozíció olyan fényképészeti technika, amely két különböző képet ötvöz egyben keret kép. Tehát az így kapott fotó művészibbnek tűnik.

Valóban, a dupla expozíciójú fotókészítők többsége az Adobe Photoshopon keresztüli lépéseket használja. Mivel azonban van egy fényképszerkesztő alkalmazás PicsArt, megteheti kedvenc Android okostelefonján. Rendben, figyeljen arra, hogyan lehet dupla expozíciójú fényképeket készíteni az alábbi Android-on!

  • Először te töltse le a PicsArt képszerkesztő alkalmazást először igen.
PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
  • A sikeres telepítés után Ön az helyezzen be egy fényképet hogy szerkeszteni akarja. Próbáljon fotókat készíteni sima háttér, így könnyen szerkeszthető.
  • Ezután válassza ki Fotó hozzáadása és tetszés szerint adjon hozzá képeket. A legjobb az egészben, hogy beilleszt egy második képet olyan színnel, amely valójában nem túl kontrasztos, vagy annál jobb fekete és fehér.
  • Állítsa be a második képet, amíg meg nem telik keret. Csökkentse a szintet Átlátszatlanság hogy átlátszó legyen.
  • Ezután válasszon egy lehetőséget Radír ami az alsó ikonon található. Törölje azokat a területeket, amelyek nem kívánják megduplázni az expozíciót.
  • Használja az opciókat Sötétít vagy más lehetőségek, amelyek megkísérelhetik a dupla expozíciójú fényképek együttes megjelenését, és kész.

Az ApkVenue által biztosított eredmények csak mintafotók, így nem lát érdekes kettős expozíciós fotót. Ha a (z) eredményeit szeretné látni hogyan lehet dupla expozíciójú fényképeket készíteni az Androidon ami jó, az alább látható.

Hogyan, nehéz kettős expozíciójú fényképeket készíteni az Androidon, amelyeket az ApkVenue nyújt? Természetesen nem, igen. Könnyen dupla expozíciójú fényképek beállítása és szerkesztése használjon képszerkesztő alkalmazást a kreativitás szintjének megfelelően. Írja meg észrevételeit és véleményeit az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found