hogyan lehet a Winrar témát vagy bőrt hűvösebbé változtatni

Unja vagy sem a WinRAR megjelenését? Nos, az ApkVenue segítségével egyszerűen megváltoztathatja a WinRAR megjelenését, hogy még hűvösebb legyen.

Szinte minden számítógép, mindenképpen szoftverWinRAR. Mivel a WinRAR valóban nagyon hasznos a tömörítéshez és a tömörítéshez.kivonat fájlok és mappák különféle igények szerint. A WinRAR képes kisebb fájlméreteket, biztonságosabbá tenni a vírus támadások ellen, és több száz vagy akár több ezer fájlt egyesíteni egyben, megkönnyítve e fájlok és mappák e-mailben történő elküldését. De unatkozol és nem ugyanaz, mint a WinRAR megjelenésed? Nos, az ApkVenue-nak van hogyan lehet a WinRAR témát vagy bőrt hűvösebbé változtatni.

  • A különbség a WinRAR és a WinZip között
  • Hogyan adhat meg jelszót a WinRAR-ban
  • Fájlok tömörítése WinRAR nélkül a Windows rendszerben

A téma vagy a bőr megváltoztatása nem befolyásolja a WinRAR teljesítményét. Nem lesz súlyosabb sem, csak a megjelenés változik, így a számítógép frissnek és kevésbé unalmasnak tűnik. Tehát otthonosan érzi magát, amikor sok mindent csinál a számítógépen az idő múlásával. Akkor nemcsak a programban található ikonok, hanem a tömörített fájlok is megváltoztatják az ikonjukat a téma vagy a bőr megváltoztatásának köszönhetően. Nos, itt vannak a lépések:

A WinRAR téma vagy a bőr hűvösebbé változtatása

  • Letöltés témák WinRAR a hivatalos webhelyről RARLab. Kattintson a gombra link a hozzászólások alatt "Letöltés". Csak kattintson a 64x64-es verzióra.
  • Kattintson duplán a fájlra téma hogy letöltötted. A dobozon párbeszédablak, kattintson a gombra "RENDBEN".
  • Nyissa meg a WinRAR fájlt, majd kattintson a gombra "Opciók", válassza ki "Témák", majd válassza a lehetőséget téma korábban letöltött új.
  • Kész, deh. Most a WinRAR ApkVenue ikonjai hűvösebbé váltak.
  • A * .zip, * .rar stb. Kiterjesztésű ApkVenue tömörítő fájlok szintén megváltoztak a meglévő témaikonnak megfelelően.

Nagyon könnyű, igaz? Valójában saját maga is elkészítheti és módosíthatja a WinRAR bőrt vagy témát ízlése szerint. Később Jaka is elmondja, hogyan. De egyelőre csak előre elkészített témát vagy bőrt kell használnia! Hasznos lehet!

Alkalmazások tömörítése és biztonsági mentése RARLab letöltése

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found