12 legjobban fizetett androidos játék 2018 (nincs internet)

Íme 12 legjobb fizetős offline játék az Android számára, amelyet most kipróbálhat.

A mobileszközök szórakoztatása mára sokat áttér az online játékokra. Számos online játék kellemes élményt nyújt. Más oka is van a fejlesztő inkább online alapú játékok fejlesztése, amelyek közül az egyik védve a kalózkodástól. De az online játékokat egyes játékosok számára figyelembe veszik mozgáskorlátozott mert stabil kapcsolatot igényel és pazarló az akkumulátorok használata.

A fenti problémákat látva úgy tűnik, hogy még mindig sok játékos kedveli az offline játékokat. Elég telepítse egyszer és internetkapcsolat nélkül is lejátszhatjuk. De az offline játék, amelyet ezúttal megvitatunk nem szabad alias fizetett. De ne aggódj, mert az ár alatti fizetős játékok nem teszik üregessé a zsebet. Kíváncsi? Gyerünk, csak folytass vele, Íme 12 legjobban fizetett offline játék az Android számára amelyet most kipróbálhat.

  • 5 Android-alapú játékkonzol, a játékosoknak tudnia kell!
  • 7 legjobb offline Android-játék 2017
  • 7 legújabb és ingyenes Android-játék 2017. március

Bár fizetett, ez a 12 legjobb Android-játék rendkívül addiktív

1. Keretes

Keretezett egy olyan játék, amely számos díjat kapott, és ez az egyik oka annak, hogy miért érdemes kipróbálni ezt a játékot. Keretes ajánlatok játékmenet kirakós játék komikus stílusú történet. A játékosok itt vannak szolgálatban segítsen a főszereplőnek elmenekülni a rendőrségtől, mert bűncselekmény elkövetésével vádolták.

A játékban szereplő koncepció réginek tűnik, de egyedi kivitelben van. Minden eseményaz egyes panelektől függően csakúgy, mint a képregényekben, mindegyiknek megvan a maga műveletsorozata. Az eseményeket minden panelen balról jobbra lehet játszani, a játékos feladata rendezze a paneleket olyan sorrendbe, amely lehetővé teszi a főszereplő sértetlen menekülését.

Vásároljon keretes játékot a Play Áruházban 40 ezer IDR-ért.

2. Leo s Fortune

Leo s Fortune egy platformot kínáló játék oldalgörgetés. A játékos itt játszik Leo szerepét, aki egy karakter molyhos zöld gömb alakú bajusszal, mint Mr. Raden. A játék játéka egyszerű, csak érintse meg és tartsa lenyomva a képernyőt így gyorsabban haladhat, majd elengedve gyorsan elcsúszik. A szintek növekedésével a rejtvények bonyolultabbá válnak, és nekünk kell gondolj egy stratégiára hatékonyabb, így könnyedén léphet a következő szintre.

Vásárolja meg a Leo s Fortune játékot a Play Áruházban 67 ezer IDR.

3. A szobatrilógia

A szoba a legjobb kirakós játék, ha összehasonlíthatod más kirakós játékokkal. A játékos feladata itt az, hogy valakit megtaláljon valamilyen módon rejtélyek sorozatát oldja meg amelyek adottak.

Játék közben a játékos megteszi különböző tárgyakat találni akik a szoba körül hevertek. Minden tárgynak van egy rejtvények sora ezt meg kell oldani. Minden sikeresen megoldott rejtély közelebb hozza a játékost a valódi válaszhoz.

Vásárolja meg a The Room játékot a Play Áruházban 4 ezer IDR.

Vásárolja meg a The Room Two játékot a Play Áruházban 5 ezer IDR.

Vásárolja meg a The Room Three játékot a Play Áruházban 54 ezer IDR.

4. Grand Theft Auto (GTA) sorozat

GTA egy legendás játék, ami volt több száz díjat és több milliárd eladást nyert a világ körül. A GTA olyan játék is, amely mindig következetesen támaszkodik a játékmenetre nyitott világ széles és ingyenes minden játékos számára. Tehát természetes, hogy az ApkVenue a GTA-t ajánlja a legjobban fizetett offline játéknak, amelyet érdemes kipróbálnia.

Vásárolja meg a GTA Vice City-t a Play Áruházban 63 ezer IDR.

Vásárolja meg a GTA San Andreas-t a Play Áruházban 79 ezer IDR.

5. Csillagok háborúja: A régi köztársaság lovagjai

Csillagok háborúja: A régi köztársaság lovagjai egy klasszikus RPG játék minden szempontból. Kezdve az ikonikus játékmenettől a játékmechanikáig és a nagyon vonzó látványig. A játék a-tól indul a támadás alatt álló hajó és a játékos munkád, nevezetesen elszalad más utasokkal.

Akkor srácok meglátogatják a mesebolygót rejtélyeket megoldani és történeteket összeállítani mi egyedül. Ott találkozunk néhány új karakter akik csapattársak vagy akár ellenségek lesznek.

Vásárolja meg egészsége érdekében a Star Wars: A régi köztársaság lovagjait a Play Áruházból 129 ezer IDR.

6. Hitman

Hitman GO egy puzzle alapú játék körönként érdekes dioráma stílusú díszletekkel. A játékosok stratégiai szempontból tallózzon a mezőben elkerülni az ellenségeket és kivinni a célpontokat, vagy behatolni a nagyon szigorúan őrzött helyekre. Tehát itt a játékosnak kell valóban minden lépésre gondolt és a misszió megfelelő teljesítéséhez szükséges felszerelés.

Vásároljon Hitmant a Play Áruházban 15 ezer IDR.

7. A barlang

A barlang egy játék, amelynek vicces elbeszélése és érdekes története van. Ettől eltekintve ez a játék egyedülálló játékszerelőt is kínál. Ezek az előnyök elegendőek ahhoz, hogy a barlangot játék innovatív játékmenettel.

A Cave szintén játékalapú oldalsó görgető. Minden epizód elviszi a játékosokat a Titular-barlangba, hogy 7 egyedi karaktert találjanak. Minden történet be van csomagolva különböző barázdák és rejtvények maguk. A játékos küldetése nem más, mint meglátogatni a barlangot, miközben kiássa a történetet arról, hogyan jelenhetnek meg az egyes karakterek.

Vásárolja meg a Barlangot a Play Áruházban egy egész napra 41 ezer IDR.

8. A Galaxis őrzője

A galaxis őrzője: árulkodó sorozat egy olyan játék, amely új történetet nyújt a világegyetem véletlenül megjelenő hőséről. Sok ellenség lesz, akit a hősnek meg kell ölnie. Az ádáz csata vége után a The Guardians láthatóan megtette talált egy műtárgyat verhetetlen erővel.

Végül a The Guardians-nek oka volt rá szerezz értékes ereklyét ebbe beletartozik ellenségei aki ellopni akarta tőlük. Kíváncsi vagy a szórakozásra? Csak most próbálja ki ezt a játékot.

Vásárolja meg a The Guardian of the Galaxy játékot a Play Áruházban 66 ezer IDR.

9. Limbo

Játszott Börtön nem szeretem a szokásos módon játszani. Ez a játék egy fiúról mesél, aki öccsét keresi a Limbo nevű helyen, ami a az a hely, amely elválasztja az életet és a halált. A meglehetősen kihívásokkal teli és nehéz játékkal tegye a Limbót a megfelelővé oldalra görgethető kirakós játék amelyet az ApkVenue nagyon ajánl a játékra.

Vásároljon Limbót a Play Áruházban 70 ezer IDR (Van egy demo verzió).

10. Zord Fandago

Zord Fandago egy olyan játék, amely a túlvilágról mesél. Ez a játék érdekes karakterű. Emellett a történet is vicces, és hogyan kell ezt is eljátszani nem bonyolult.

Vásároljon Grim Fandago-t a Play Áruházban 65 ezer IDR.

11. Törött kor

Törött kor egy gyönyörű műalkotás játék formájában. Ebben a játékban két karakter vesz részt, kezdve egy külön cselekménnyel, amelybe be van csomagolva egyedi kalandtörténet. Ennek ellenére ez a játék nem ilyen egyszerű csak oldja meg a rejtvényt.

A játékosoknak muszáj fedezzen fel minden környezetet válaszokat találni az átadandó történetre. Ha srácok kedvelik azt a játékot rejtély, történetek és mély fogalmak, akkor ez a játék alkalmas arra, hogy kipróbálja.

Vásárolja meg a Broken Age-et a Play Áruházban 65 ezer IDR.

12. Monument Valley

Ha olyan játékot szeretne, amelyre szükség van több intelligencia szint hogy megoldja, valamint lenyűgöző látványt nyújt, akkor ez a játék az egyik legmegfelelőbb válasz. Monument Valley egy olyan játék, amely több száz díjat generált.

Úgy tűnik, hogy a játék mechanikája egy kirakós játékra emlékeztet bennünket klasszikus perspektíva alapján a 90-es évek elején. A játék célja, hogy összekapcsolódjon az A pontról a B pontra manipulálni a környezetet oly módon, hogy megnyíljon az út. Néhány rejtvény talán nem jelent kihívást, de az általános koncepció nagyon jó.

Vásároljon Monument Valley-t a Play Áruházban 51 ezer IDR.

Ez az 12 legjobban fizetett offline játék Androidra amelyet most kipróbálhat. Van más ajánlása az Android legjobb játékaira vonatkozóan? Ne habozzon Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found