hogyan lehet könnyen elkészíteni az ebookot pc-n és androidon

Szeret regényeket vagy novellákat írni, és szeretné közzétenni az interneten? Jobb, ha csak e-könyvet csinálsz, banda! Ha tudni szeretné, hogyan készítsen ebookot, olvassa el ezt a cikket

Felmérés alapján Világkultúra-index pontszáma 2018, Indonézia az írás-olvasás és olvasás szempontjából a 60. helyen áll a 61 ország közül. Kár, ha figyelembe vesszük, hogy a könyvek az ismeretek forrása.

Ha azt állítja, hogy a könyv drága és nehéz, talán még nem tudja a nevét Ebook vagy E-könyv. Csak kütyükkel olvashatunk bármilyen könyvünket.

Az ismeretek keresése mellett az e-könyveket is felhasználhatja ismeretek megosztására. A trükk azzal van készítse el saját e-könyvét akkor add oda mindenkinek.

Ebben a cikkben az ApkVenue elmondja hogyan lehet ebookot készíteni könnyen és biztosan praktikus. A részletekért olvassa tovább a következő cikket, banda!

Mi az az ebook?

Mielőtt belekezdenénk egy e-könyv készítésének megbeszélésébe, természetesen először meg kell értened mindent az ebookról. Az e-könyvek digitális formátumú könyvek, amelyekhez modulokkal férhet hozzá.

Ebben a modern korban az okostelefonok és a kütyük olyan dolgok, amelyeket az emberek mindig magukkal visznek, bárhová is mennek. Nincs szükséged többé, deh, bárhová magaddal viszed a nehéz könyveket.

Az e-könyvet az interneten keresztül szerezheti be. Ingyenesen megszerezheti, van egy e-könyv is, amelyet meg kell vásárolnia. Annak ellenére, hogy fizet, az Ebook ára nem lesz olyan drága, mint a fizikai ár.

A fizikai könyvek természetesen drágábbak, mert költségei vannak a tintának, a nyomtatásnak, a borítóknak, a kiadóknak stb., A bandáknak. Természetesen az ár is más, kérem.

Az e-könyvek további előnye, hogy elolvasható, több száz-ezer e-könyvet tárolhat eszközén. Ha lusta olvasni, próbáljon hébe-hóba keresni egy ingyenes e-könyvet az interneten.

Hogyan készíthetünk ebook-ot egyszerűen PC-n

Az ismeretterjesztő könyvek mellett az e-könyvek platformot jelenthetnek az írás iránti szenvedélyének közzétételéhez is. Talán néhányan szeretnek novellákat vagy regényeket írni.

Ha tudni szeretné, hogyan készítsen ingyenesen és egyszerűen e-könyvet, kövesse az ApkVenue utasításait. Az ApkVenue azt is megtanítja Önnek, hogyan készítsen e-könyvet Android-on és PC-n is. Nézd meg!

1. lépés: Tartalom írása

  • Mielőtt elkezdené létrehozni az ebookot, az első dolog, amit meg kell tennie, természetesen a tartalom írása. E-könyv készítése előtt az ApkVenue azt javasolja, hogy először írjon a jegyzet alkalmazásba.

  • Ennek megkönnyítése érdekében először ötleteket kell találnia az írott könyvről. Ötletek bármikor jöhetnek, beleértve, ha filmet nézel, tudod.

  • Lényegében mindig készítsen jegyzeteket bárhol. Ennek oka, hogy ötletek jöhetnek és mehetnek, bandák. Jegyzetekkel bárhová leírhatja ragyogó ötleteit.

  • Használhatja az alkalmazást Microsoft Word hogy leírja ötleteit és írási kereteit. Ennek oka az, hogy a Word fájlokhoz számítógépen vagy okostelefonon keresztül férhet hozzá.

  • Ötletek keresése után elkezdheti a vázlat készítését. Például az 1. fejezet tárgyalja, mi stb. Valójában más forrásokat is használhat referenciaként, mindaddig, amíg nem felejti el leírni őket az irodalomjegyzékben, igen.

2. lépés: Az elrendezés megtervezése

  • Miután befejezte az e-könyv tartalmának összeállítását, a következő lépés egy elrendezés megtervezése. Annak ellenére, hogy a tartalom jó, ha nem könnyű meglátni, az Ön e-könyve nem fog eladni, banda.

  • Az ApkVenue nem tanítja meg, hogyan tervezzen elrendezéseket, de az ApkVenue által ajánlott következő tervezőszoftvert használhatja:

1. Adobe InDesign

Adobe InDesign egy olyan program, amely elrendezések készítésével foglalkozik. Ezt a szoftvert képességei és összetettsége miatt hivatásos tervezők használják.

A kifejezetten elrendezések létrehozására készített szoftverek használata természetesen praktikusabbá teszi munkáját. Sajnos ez a szoftver meglehetősen drága, bandás.

2. Adobe Illustrator

A következő elrendezés létrehozásához szükséges szoftver: Adobe Illustrator. Ezt a szoftvert valójában gyakran használják grafikai tervezéshez, de az Ebator elrendezések létrehozásához továbbra is használhatja az Illustrator programot.

Annak ellenére, hogy ez nem olyan praktikus, mint az Adobe InDesign használata, az Adobe Illustrator még mindig képes nagyon, jól elrendezni. Valójában többet önthet a kreativitásból, banda.

3. Google Diák

Ha a fenti két szoftvert drágának és bonyolultnak tartja, akkor megpróbálhatja használni a Google Diákat, bandát. Nem kell semmilyen programot telepítenie, és csak az internetre van szüksége.

A következő lépéseket kell követnie:

  • Feloldja a funkciókat Google Diák tól től Google Dokumentumok. Először be kell jelentkeznie a Google-fiókjával is.

  • A fő honlapon kattintson a gombra Üres új dokumentum létrehozásához.

  • Kattintson a gombra Fájlok, azután Oldal beállítása. A felbukkanó menüben megváltoztathatja a létrehozni kívánt oldal méretét. Szívének megfelelően rendezheti.
  • Az oldalméret megváltoztatása után törölje az új mező összes mezőjét, amíg az oldal üres nem lesz.

  • Tovább Eszköztár amely az oldal tetején található, kattintson a gombra Szövegdoboz létrehozni a kívánt írási területet.

  • Alul hozzáadhat egy kis szövegdobozt az oldalszám megadásához.
  • Az elrendezés befejezése után kattintson a jobb gombbal a bal oldali előnézeti képre, majd válasszon egy lehetőséget Dia másolása.
  • Kész, deh! Könnyű? Most csak be kell illesztenie a kívánt szöveget az elrendezésbe.

3. lépés - Az e-könyv mentése

  • Miután befejezte az elrendezés megtervezését és az e-könyv tartalmának az elrendezésbe írását, most már csak PDF formátumban kell elmentenie.

  • A Google Diák esetében mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint Fájlok, majd válassza a menüt Letöltés As. A megjelenő opciókban válassza a lehetőséget PDF dokumentum (.pdf).

  • Az e-könyve elkészült, és a számítógépén tárolva van. Hogy, banda, nem nehéz, igaz?

Hogyan készíthetünk könnyedén e-könyveket Android telefonokon

Ha véletlenül nem áll a számítógép előtt, akkor e-könyvet csak Android-okostelefonjával készíthet.

Annak ellenére, hogy sokkal praktikusabb, sajnos az Ön Ebook-kijelzője nem lesz olyan jó, mint egy olyan PC-n, amelynek elrendezését Ön maga tervezi. Ebook készítéséhez Androidon csak alkalmazásra van szükség WPS Iroda egyedül, banda.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Kingsoft Office Software Corporation Limited LETÖLTÉS
  • 1. lépés: Először el kell mentenie az írást Microsoft Word dokumentum formátumban. Nem kell tanítanod Jakát, ugye, hogyan kell e-könyvet készíteni a Microsoft Word segítségével?

  • 2. lépés: Nyissa meg a telepített WPS Office alkalmazást, majd kattintson a Megnyitás menüre a dokumentum megnyitásához.

  • 3. lépés: Miután kinyitotta a dokumentumot, kattintson a gombra Ossza meg a képernyő alján.

  • 4. lépés: A megjelenő menüben kattintson a gombra Megosztás PDF formátumban. Dönthet úgy, hogy elmenti az írást úgy, ahogy van, képpé alakítja, hogy mások ne gondatlanul másolják, vagy hozzáadhat vízjelet is.

  • 5. lépés: Kattintson a Exportálás PDF-be gombra, amikor befejezte a kiválasztást. Kész, deh!

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet praktikusan és egyszerűen készíteni egy Ebook-ot PC-n vagy Android-mobilon. Remélhetőleg ez a cikk hasznos lesz az Ön számára, banda!

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy megjegyzést nyomon hagyni a megadott oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Tippek vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found