A játék csak okos üzlet lehet! Íme 5 virtuális tőzsdei játék, így jól tudsz befektetni

A tőzsdei szimulátoros játékok segíthetnek megtanulni és megérteni, hogy a gazdag emberek hogyan fektetnek be. És jó hír, hogy az ApkVenue által ezúttal megvitatott játékok közül néhány valóban ingyenes. Kíváncsi? Gyerünk, hallgassunk!

Az, hogy közvetlenül a tőzsdére ugorhat, szórakoztató és klassz, mert nem mindenki teheti csináld, és ez is egy olyan munka, amely rengeteg pénzt termelhet. Az igaz? De mielőtt odamennénk, először meg kell értenünk a tudást, vagy legalábbis minket legyen asszisztens megbízható benne. Nos, van más módszer is bejutni a tőzsdére anélkül, hogy felvennél valakit, aki jól tud befektetni?

A jó hír abban a korszakban teljesen kifinomult különféle technológiákkal szembesültünk, amelyek megkönnyíthetik számunkra. Az egyik a játék virtuális tőzsde vagy tőzsdei szimulátor játék amely segít megismerni és megérteni, hogy a gazdag emberek hogyan fektetnek be. És jó hír, hogy vannak olyan játékok, amelyeket az ApkVenue ezúttal megvitat kiderült, hogy szabad. Nézzük csak!

  • 15 Android-tipp, amelyet minden Android-felhasználónak ismernie kell
  • 15 módszer a lassú Android-mobiltelefonok legyőzésére, a leghatékonyabb!
  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!

A játék csak ügyes lehet! Íme 5 virtuális tőzsdei játék, tehát jól tudsz befektetni

1. Wall Street Survivor

Wall Street Survivor a ma elérhető legjobb tőzsdei szimulátor alkalmazás. Számla megnyitásával ezen a weboldalon virtuális pénzeszközöket kapunk, amelyeket a részvényárfolyam-mozgásokban megfordíthatunk. Ez az alkalmazás természetesen szándékosan jött létre, hogy megtanítsa valakit, hogyan kell befektetni. Érdekes, hogy mivel ez egy webalkalmazás, nem kell bajlódnunk a letöltésével. Nem klassz?

2. A legjobb brókerek: részvényszimulátor

A legjobb brókerek: részvényszimulátor egy másik tőzsdei szimulátor alkalmazás, amely kiválóan alkalmas befektetés elsajátítására is. Ez az alkalmazás a tőzsdei elérést is biztosítja szélesebb hogy megtanulhassa befektetés szempontjából. A legérdekesebb ebben az alkalmazásban lesz funkciók is rendelkezésre állnak olyan kriptovalutákon játszani, mint a Bitcoin és Ethereum. Hú, csak hűvös!

Nem csak ezt az alkalmazást is biztosítja hírek jellemzői amire felhasználhatja elemezni és megjósolni hol van a következő piaci ármozgás iránya.

3. Investopedia részvényszimulátor

Investopedia részvényszimulátor egy tőzsdei szimulátor alkalmazás is, amelynek megvan a maga egyedisége. Ez az alkalmazás olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy mélyebben beléphessen a tőzsdébe, beleértve a részvénykutatás, részvényelemzés, a portfólió-összefoglalók ellenőrzéséhez folyamatban lévő, és sok más funkcióval, amelyek garantáltan gazdagítják ismereteit a befektetés tanulmányozásában.

Még érdekes, ez az alkalmazás biztosítja verseny amelyet követve megmutathatja képességeit másoknak. És a jó hír az, hogy ha nyersz, akkor megérdemled jutalom ami érdekes.

4. Tőzsdei edző: Virtuális kereskedés

Tőzsdei edző: Virtuális kereskedelem van különböző alkalmazások előtte megbeszéltük. Bár ez az alkalmazás még mindig biztosítja a felhasználók számára szükséges összes funkciót és funkciót megismerheti a tőzsdét.

Ez az alkalmazás nem jelenik meg a tőzsde tényleges mozgása olyan, mint a tőzsde mozgása New York-i tőzsde (NYSE). Éppen ellenkezőleg, a felhasználók választhat különböző régiók piacai az igényeknek megfelelően. Ennek ellenére ez az alkalmazás továbbra is a legjobb választás azok számára, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell megfelelően befektetni, próbálja ki!

5. MarketWatch

MarketWatch egy webalapú szimulátor alkalmazás. Csakúgy, mint az Investopedia alkalmazás, a Marketwatch is tőzsdei szimulátor alkalmazás a hivatalos pénzügyi oldal tartja fenn a tőzsde figyelemmel kísérésére.

Még a MarketWatch megjelenése is nagyon vonzó és felhasználóbarát. Ez az oldal a következőket is tartalmazza: részvényindex árinformációk, hírek a tőzsdéről, és összefoglalás a főbb piaci mozgókról, mint pl S&P 500. Szeretne kipróbálni?

Ez az több virtuális tőzsdei játék amelyet eljátszhat, miközben megismeri a befektetés vagy a részvénybefektetés világát. Mit gondolsz? Melyiket szeretné kipróbálni? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found