nemcsak tárolóhely! Itt van a Google Drive 4 valós funkciója

Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyalja a Google Drive 4 funkcióját. Szeretne tudni bármit is? Nézze meg az ApkVenue következő áttekintését, menjünk!

Ismeri a Google Drive-ot, igaz? Alkalmazás a Google készítette alapvető funkciói vannak ingyenes tárhely az interneten. De sok barát kíváncsi arra, miért minden okostelefonon a Google Drive?

Valójában a Google biztosította a Google Drive alkalmazást az okostelefonján. De ha úgy érzi nem igazán van rá szükségmeg tudod csinálni eltávolítás az alkalmazás. Nem sok okostelefon-felhasználó távolítja el a Google Drive alkalmazást. Valójában a Google Drive funkciója Sokan vannak tudod. Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal 4 Google Drive funkció. Szeretne tudni bármit is? Nézze meg az ApkVenue következő áttekintését, menjünk!

  • Régi merevlemez! Itt van 8 ok, amiért érdemes használni a Google Drive-ot
  • Könnyű módszerek az iPhone adatok Google Drive-ra történő áthelyezéséhez
  • Az adatközpont előzményei, a lemezről a Google Drive-ra

Nem csak tároló! Itt van a Google Drive 4 valós funkciója

1. Fontos személyes dokumentumok őrzése

Alapvetően a Google Drive egy ingyenes fájltároló alkalmazás, amelyet megoszthat vagy csak Ön kezelhet. Tehát ez a Google Drive alkalmazás tökéletes mentse a fontos fájlokat ti srácok, például beolvasott oklevelek, családi kártyák és mások.

Biztosan sokan kíváncsi arra, miért vannak ezek a személyes fájlok meg kell menteni a Google Drive-on? Mert soha nem fogja tudni, mi történt a való világban. Előfordulhatnak például előre nem látható katasztrófák házi tűz, áradások és mások, amelyek megsemmisíthetik a fontos dokumentumokat. Ezért fontos, hogy a fontos fájlok másolatát megőrizze a Google Drive-on okos cselekvés.

2. Ossza meg a nagy fájlokat

Gyakran meg kell osztania a fájlokat a közösségi média alkalmazásain, de abban az alkalmazásban méretkorlátozás van érvényben fájlok küldésénél. Tehát, ez a szerep nagyon alkalmas a Google Drive-hoz.

Csak muszáj feltölteni fájl a Google Drive-ban, ha elkészült, megosztás linken keresztül a Google Drive szolgáltatja. Ha bármelyik barátjának szüksége van a fájlra, akkor az csak kell ossza meg a linket. Egyszerű, igaz?

3. Webhely tárhely

Ha a webfejlesztő biztosan tudja a nevét tárhely. Röviden, a tárhely egy tároló az olyan fájlok tárolására, mint a HTML, CSS és még sok más. Tehát ingyenes tárhelyet kap a Google Drive-ról.

4. Fájlok biztonsági mentése

A Google Drive a fájlok biztonsági mentésének helyeként is használható. Például van egy nagy méretű (pl. esküvői fotók), és nagyon sok van belőlük. Nyilván gondolni fognak nektek mentse CD-re vagy vaku.

De a CD-ken és a flash meghajtókon vannak gyengeségek, nevezetesen a CD hajlamos por és villanásra hajlamos szennyezett a vírussal. Szóval, jó lenne, ha te is legyen egy példányod a fotófájlok a Google Drive-on.

Nos, ott van 4 Google Drive funkció minden, amit tudnod kell. Az ApkVenue fent említett Google Drive funkciójából próbáltál már valamit?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found