az iPhone adatainak Androidra történő egyszerű áthelyezése

Így lehet nagyon egyszerűen áthelyezni az iPhone adatait Androidra. Próbálja ki és kóstolja meg!

Mint okostelefon-felhasználó, sokat kell tennie tegyen bármilyen fájlt a telefonba te vagy. Legyen szó zenéről, névjegyekről, fotókról stb., Mindenképpen menteni fogja okostelefonjára, különösen, ha ezek a fájlok fontosak az Ön számára. Biztosan van fényképe az exéről?

Ha a használt okostelefon iPhone és szeretné áthelyezni adatait Androidra, hogyan csinálja ezt? Valóban hmm, ez meglehetősen zavaró. Ennek oka az, hogy az iPhone nem olyan, mint egy androidos okostelefon, amely könnyen lekérheti az összes adatot. Ezért köteles követni hogyan lehet az iPhone adatait áthelyezni Androidra könnyen.

  • 5 egyszerű módszer a legfrissebb Android okostelefonok és táblagépek kibontásához
  • A titkos fájlok biztonságos tárolásához egyszerű módok jelszó létrehozására egy villanólemezen!
  • Könnyű módszerek az Instagram-feliratok beillesztésének egyszerű másolására Android-on

Hogyan lehet iPhone-adatokat átvinni az Android-ra

Lehet, hogy a legtöbben még mindig zavarban vannak arról, hogyan lehet az iPhone adatait Androidra helyezni. Azonban, ha tudod, hogyan, ez valóban nagyon egyszerű. A mai kifinomult technológiai fejlődéssel már nem kell bonyolult módszereket használni. Nem hiszek? Csak te kell egy szoftver csak igazán.

A névjegyek áthelyezése iPhone-ról Androidra

Kapcsolatba lépni az egyik legfontosabb adat, amelyet egy okostelefon tárol. Ezért, ha új Android okostelefont vásárolt, és korábban iPhone-t használt, akkor ezt tegye.

  • Első lépés a névjegyek áthelyezése iPhone-ról Androidra, letöltés Wondershare MobileTrans első.
Apps Networking mobil transzfer LETÖLTÉS
  • Ezt követően nyissa ki szoftver a. Ezután válasszon Telefonról telefonra továbbítás.
  • Jól, utána figyelmeztetés jelenik meg a formájában Felugrik mert Nyissa meg az USB Debug elemet.
  • Akkor kötelező csatlakoztassa az iPhone készüléket Ön PC-re, fordítva, meg kell csatlakoztasson egy Android okostelefont Ön PC-re.
  • Továbbá, ha ez sikeres, ellenőrizze az opciót Névjegyek amely a középső helyzetben található.
  • Ezután kattintson a gombra Indítsa el az átvitelt.

A könnyű út nem az helyezze át az iPhone névjegyeket az Androidra? Tehát mostantól kezdve, amikor Ön vagy ismerősei le akarják cserélni iPhone-jukat Android okostelefonra, csak ezt kell tennie oké névjegy áthelyezéséhez. Valaki még mindig zavart?

Hogyan lehet áthelyezni az iPhone SMS-t Androidra

Miután sikeresen áthelyezte az iPhone névjegyeket az Android rendszerre, itt az ideje más adatok átadására. Sok üzenetet vagy SMS-t kell tartalmaznia a készüléken, és a legtöbbjük nagyon fontos üzenet. Ezért az ApkVenue adott lépéseket hogyan lehet áthelyezni az iPhone SMS-t Androidra.

  • Nyissa meg újra szoftverWondershare MobileTrans és válaszd Telefonról telefonra továbbítás.
  • Csatlakoztassa az iPhone és az Android okostelefont a számítógéphez hogy használod.
  • Válassz egy lehetőséget Szöveges üzenetek amely a középső helyzetben van.
  • Végül kattintson Indítsa el az átvitelt.

Ezt a lépést kell megtennie helyezze át az iPhone SMS-t Androidra könnyen. Tényleg könnyű lépések, igaz? Már nem kell bajlódnia azzal, hogy csak iPhone-adatait helyezi át Androidra. Mi mást szoktál mozogni?

Az iPhone fotók és zene átvitele Androidra

A fenti fontos dolgokon kívül fotók és zene fontos a mozgás is. Talán azért van oka annak, hogy iPhone-ról Androidra költözzön, mert ezek az Apple-termékek nem biztosítanak külső tárhelyet. Különösen, ha rengeteg fotó és zene van, és már nem fér el az iPhone-on. Ezért figyeljen a fényképek és a zene iPhone-ról Android-ra történő egyszerű átvitelére.

  • Nyissa meg újra Wondershare MobileTrans majd válassza ki Telefonról telefonra továbbítás.
  • Kattintson a lehetőségekre Fotók és zene, ezúttal nem árt ellenőrizni mindkettőt.
  • Ezután kattintson a gombra Indítsa el az átvitelt.

Nagyon egyszerű, nem, csak néhány lépést kell tennie, és akkor megteheti fotók és zenék áthelyezése iPhone-ról Androidra egy pillanat alatt. Ha a jövőben olyan embereket talál, akiknek gondjai vannak az iPhone adatok Android-ra történő áthelyezésével, ne felejtsen el segíteni nekik.

Milyen könnyű, mi? Valójában egyenesen is mehet helyezze át az összes iPhone-adatot az Android-ra a középen található összes lehetőség ellenőrzésével. Azonban, ha igen, akkor a teljesítmény szoftver ez lelassul. Ezért az ApkVenue egyenként adta meg, hogy az adatátviteli folyamat stabilabb és gyorsabb legyen. Egyébként a fenti három dologtól eltekintve te is mozoghatsz Híváslista, Naptárstb. a Wondershare MobileTrans használatával. Írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found