10 módszer a részvények kezdőknek történő eljátszására, hogy sokat profitálhasson!

Nézzen meg tippeket a kezdőknek szóló részvények játékához, hogy befektetése ne essen kudarcba. Indulás előtt feltétlenül ismerje meg a részvényeket!

Jelenleg a befektetések mindennapossá váltak a különféle csoportok, köztük a fiatalok számára. Nem meglepő, hogy sokan keresik a kezdőknek szóló részvények játékának módját.

A részvények ugyanis azok közé a hosszú távú befektetések közé tartoznak, amelyek óriási profitot termelnek. Természetesen sok mindenre kell figyelni a kezdőknek, mielőtt belevetik magukat a részvények világába.

A tőzsdei befektetések kezdői közül sokan nagy nyereséget kapnak, amíg nem óvatosak, pedig rengeteg pénzt öntöttek el.

Nos, az ilyen dolgok okozta kudarc az, ami néhány embert elriasztja a részvények játékától.

Ha el akarja kezdeni a részvényekbe történő befektetést, de még mindig félénk, olvassa el, hogyan kell kezdőknek játszani részvényeket, amelyeket az ApkVenue alább közöl, hogy bátrak legyenek, és továbbra is legyenek óvatosak, igen!

Hogyan kell játszani a készletek kezdőknek

A befektetés könnyebb, mert otthon pihenve tehetünk tranzakciókat.

Az online aranyfektetéstől az online részvényekig minden lehetséges még száz vagy akár tízezer rúpia tőkével is. Tényleg érdekes, igaz?

De valójában hogyan lehet megtanulni kezdőknek részvényeket játszani, hogy profitot szerezzen, és ne legyen szerencséje? Figyelj, Jaka magyarázata!

1. Tanulja meg és értse meg a részvények megfelelő befektetését

A kezdők közül sokan elfelejtik, hogy a részvények valóban hatalmas hasznot hozhatnak a kockázat nem kisebb ha figyelmen kívül hagyjuk a részvénybefektetés alapjait.

Valójában a részvények játékához stratégia, türelem és alapos ismeretek kellenek ahhoz, hogy fantasztikus nyereséghez jussanak. Ne hagyja figyelmen kívül hagyni a kezdőknek szóló részvények első játszási pontját.

Tehát ne legyél lusta, hogy tudást keress megbízható források Igen. Az online részvényalkalmazásokkal is elmerülhet a részvények világában, hogy kiválassza, melyik a legjobb.

2. Ássza ki az érvényes információkat

Az első pont folytatásaként már sok olyan információ található, amelyet online szerezhet, tudod.

Ahelyett, hogy az „ő mondta” információkra és a pletykákra támaszkodna, közvetlenül hozzáférhet különféle érvényes webhelyekhez, például azokhoz, amelyek az Indonéziai Értéktőzsdéhez (IDX) tartoznak, és amelyeket itt elérhet.

Az IDX azt is biztosítja online részvényosztályok amelyet ingyen követhet, tudja. Itt információkat kap a kezdőknek szóló részvények játékáról.

3. Használja okosan a tőkét

Egy másik dolog, ami a részvények játékát primadonnává teszi, az az, hogy minimális tőkével befektethet, még akkor is, ha csak 100 ezer rúpia van.

Egyes részvények ára is van 50 rúpia laponként és tételenként értékesítve, ami 100 darab. Képzelje el, hogy 1 sok részvénye lehet költségvetéssel kiszámíthatatlan!

Eits, de természetesen a kapott előnyök közvetlenül arányosak az elköltött tőkével, ezért ügyeljen arra, hogy okosan költsön.

Fektessen be a képességei szerint, és ha nagy a tőkéje, ne menjen túl messzire és költsön el sok pénzt számítás nélkül, na!

4. Vásároljon részvényeket, ha az ár alacsony

Csakúgy, mint más dolgok vásárlása, törekedjen azokra az időkre, amikor a részvényárfolyam csökken.

De ez nem azt jelenti, hogy gondolkodás nélkül vásárolhat részvényeket, mert a tőzsdei árfolyamok szintén rossz előjelet jelenthetnek. Ez a pont fontos a kezdőknek szóló részvények játékában.

Ezért más stratégiákkal kell rendelkeznie, mint pl fontolgat társaság és becslés növelni fogja a részvény árfolyamát a jövőben. Valóban furfangos és óvatosnak kell lennie.

5. Az IDX30 vagy LQ45 indexen jegyzett részvények szövege

Fotóforrás: Alappiac

Kezdőként a részvényszektorban természetesen nem akar bajlódni olyan részvények keresésével, amelyek biztonságos vásárlása az Ön számára.

De nem lehetetlen, hogy a társaság részvényeit vásárolhatja hangfelvétel jó és magas likviditás az indonéz tőzsdén (IDX).

Ehhez válasszon olyan részvényeket, amelyek tagjai az indexnek IDX30 vagy LQ45 amely garantáltan biztonságos és jó hírnévvel rendelkezik.

6. Cél a bankcégek vagy a fogyasztási cikkek ipara

Fotóforrás: ASEAN UP

Van egy másik hatékony módszer a kezdőknek szóló részvények játékára, nevezetesen a részvények vásárlása bank vagy az ipar fogyasztási cikkek.

Az e két területen tevékenykedő vállalatoknak vannak olyan vállalkozásaik, amelyekre mindig szükség van a közösség számára, hogy stabil nyereséget tudjanak termelni, vagy akár növekedni is tudnak minden évben.

Így biztonságban lesz az általad ültetett részvények értéke. Még akkor is, ha a részvényárfolyam hirtelen leesik, az ilyen társaság képes lesz visszapattanni és újra profitot termelni.

Biztonságosabb lesz, ha részvényekre törekszik kék chip, mégpedig a legjobb, legígéretesebb vállalatok részvényei, mint pl Bank BCA, Unilever Indonézia és Bank BRI.

7. Válasszon olyan vállalatot, amelynek pénzügyi alapjai stabilak

Ha más területen szeretne részvényeket vásárolni, mint amit az ApkVenue fent említett, akkor ez nem számít, mindaddig, amíg elvégezte a kutatását és elolvasta a vállalat egyéb dolgait. Fontos, hogy odafigyeljünk arra is, hogyan kell kezdőknek játszani a részvényeket.

Ne habozzon, szánjon több időt az egyes vállalatok kiválasztására, ügyeljen arra is, hogy a vállalat pénzügyi alapjai megfelelőek legyenek, hogy a veszteségek minimalizálhatók legyenek.

Ez a lépés fontos a kezdő részvények játékának megtanulásában, így nagyobb a siker esélye.

8. Vásároljon más társaság részvényeit

A kezdőknek szóló részvények játékának módja annak érdekében, hogy a következő kisebb kudarcveszély az legyen, ha megpróbálja "elosztani" a pénzét több különböző társaságban.

Ha a tőkéje nem túl sok, akkor valóban elég két vagy három vállalat részvényeinek megvásárlása is.

9. Ne csábítson könnyen kereskedés Készlet

Beruházások és kereskedés A részvények két különböző dolog, mert részvénybefektetőnek lenni nem kell kereskedés.

Kereskedés maga a részvények rövid időn belüli (napi vagy heti) vétele és eladása a részvényárfolyamok mozgásának elvárása mellett.

Annak ellenére, hogy állítólag több nyereséget termelne, energiája és ideje nagyon lemerül, hogy percenként figyelemmel kísérje minden fejlesztést. Ha még kezdő vagy, akkor jó kihagy először kérem!

De ha még mindig kíváncsi vagy mire kereskedés készletek, akkor jobb, ha először megtanul egy szimulációs alkalmazás segítségével kereskedés állomány, mielőtt valóban megtenné.

10. Hosszú távon fektessen be

Annak érdekében, hogy nagy és fenntartható hozamot érjen el, legyen türelmes és körültekintő a részvényekbe történő befektetés során.

Annak ellenére, hogy sokan vannak olyan emberek, akik sietnek a profit megszerzésére, jobb, ha megvárják, amíg a pénz „nő” a megfelelő társaságban, ami előnyt jelent Önnek A következő 10-20 évben.

Így élvezheti befektetése eredményeit, és felhasználhatja azokat a jövőbeni szükségleteihez. Nem lenne jó, ha végül részvények révén létrejöjjön?

Tehát itt van 10 módszer a részvények kijátszására a kezdők számára, hogy sikeresek legyenek és minimális kudarc kockázat mellett. Sokat kell tanulni, itt!

Annak ellenére, hogy megpróbálta minimalizálni a kudarcot, mindenképpen vannak kockázatok. Ehhez mentálisan felkészültnek is kell lennie, mielőtt részvényekbe fektetne. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Készlet vagy más érdekes cikkeket a Ayu Kusumaning Dewi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found