Ez egy egyszerű módszer a YouTube lejátszására Android-háttérrel

Meg akarja nyitni a Youtube-ot, miközben megnyit egy másik alkalmazást? Gyerünk, kövesse, hogyan kell játszani a Youtube-ot ezen az Android-háttérrel. Garantáltan működik!

Az elmúlt néhány évben, Youtube lassan felváltotta a tévéket az egész világon. Egy platformon mindent megtalálhatunk a valóságshow-któl, a napi vlogoktól kezdve az ételek receptjeiig a YouTube-on.

Sajnos, ha Android-okostelefonon keresztül érjük el a YouTube-ot, a videó nem fog lejátszódni amikor kilépünk az alkalmazásból.

Ez biztosan rossz csapás azok számára, akik szeretnek zenét hallgatni a YouTube-on keresztül.

De ne aggódjatok, srácok, most az ApkVenue-nak módja van arra, hogy egyszerű módon le tudja játszani a Youtube-ot egy Android-mobiltelefon hátterén. Így azonnal megnézheti a Youtube-ot, miközben megnyit egy másik alkalmazást!

A YouTube egyszerű lejátszási módjai Android háttérrel

De nyugodj meg, kiderült, hogy vannak olyan módszerek, amelyekkel a YouTube-videókat akkor is működtethetjük, ha kilépünk az alkalmazásból. Ezt nevezhetjük is A YouTube-videók továbbra is az Android háttérben játszódnak le.

Valójában többféle módon lehet fenntartani a YouTube-videókat háttér, egyikük böngészőt használ Króm vagy Mozilla Firefox.

Azonban ez a módszer a böngészővel a leginkább ajánlott, mert más módszerek fizetettek és nem optimálisak.

Valójában a két böngészőnek ugyanúgy van módja megszerezni játszhat YouTube-videókat Android háttérrel Ön. Csak hallgasson azonnal!

1. lépés - Nyissa meg a Youtube böngészőben

Nyisd ki YouTube webhely a Chrome vagy a Mozilla böngészőben, majd nyissa meg a lejátszani kívánt videót.

2. lépés - Nyissa meg a fül menüt

Nyisd ki fül menü a jobb felső sarokban, és válassza a lehetőséget Kérjen asztali webhelyet.

3. lépés - Lépjen ki a Chrome böngészőből

Ha igen, jelentkezzen ki a Chrome vagy a Mozilla böngészőből, és nézze meg értesítési menü. Itt megtalálhatja a YouTube-videó szüneteltetésének vagy lejátszásának lehetőségét.

4. lépés - Nyomja meg a lejátszást a böngészőben

Amikor kilép a böngészőből, a videó automatikusan leáll. De nyugodj meg, csak muszáj nyomja meg a lejátszás gombot vissza az értesítési menübe, hogy a videó újra lejátszható legyen.

5. lépés - Kész

A lejátszott videó most már futhat Android háttér te deh!

NB: Ha megpróbálja megnyitni a YouTube webhelyét, és azonnal az alkalmazáshoz irányítja, akkor lépjen a (z) webhelyre Beállítások> Alkalmazások> Alapértelmezett alkalmazások> Alapértelmezett alkalmazásválasztás> majd válassza az Előtte kérés lehetőséget.

Ez az hogyan lehet YouTube-videókat lejátszani a háttérben Android, így a videók akkor is futtathatók, ha más dolgokat végez az okostelefonján.

Hogyan? Tényleg könnyű, igaz? Most már nem kell összezavarnia a dalok vagy podcastok hallgatását, miközben más tevékenységeket végez az okostelefonján.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found