10 webhely „nem fontos”, de bizonyítottan megszabadul az unalomtól

Mindenki megtapasztalta az unalmat. Az unalom leküzdése érdekében meglátogathatja a következő 10 webhelyet, amelyek bizonyítottan megszabadulnak az unalomtól.

Mindenki megtapasztalta az unalmat. Ennek az unalomnak a leküzdésére nem kevesen játszanak Android-játékokat, illetve töltenek le és néznek filmeket ismert oldalakon. Ezen módszereken kívül kiderül, hogy más módon is betöltheti unalmát.

A trükk az, hogy a következő egyszerű webhelyeket látogathatja meg. Ennek az oldalnak megvannak a maga előnyei az unalom megszüntetésében. Az egyikük buborékok pattogása, labdázás a vízben, rajzolás homokkal és még sok más. Melyek azok az oldalak, amelyek megszabadíthatják az unalmat? Itt van a teljes áttekintés.

  • Hogyan lehet megnyitni a hírlevéllel letiltott oldalakat, a pozitív internetet, az egészséges internetet Androidon root nélkül

Olyan helyek, amelyek megszüntethetik az unalmat

1. Tehát. hackerek

Szeretne kinézni hackerek mások szemében? Meglátogathatja az oldalt HackerTyper a következő. A futtatásához csak különféle billentyűzeteket kell megnyomnia. Miután megnyomta, a képernyőn megjelenő szöveg önmagában jelenik meg.

2. Labdázzon a vízben

Labdázni szeretne a vízben? A következő webhelyet látogathatja meg WebGL víz. Itt beállíthatja, hogy a labda bárhová mozogjon. Ez az oldal nagyon klassz, mert a ledobott golyók hullámai nagyon valóságosnak tűnnek. Emellett beállíthatja azt is, hogy hol halad a fény.

3. Labdázás

Az előző oldaltól eltérően az oldalon Ball Pool több labdát játszhatsz és bárhová mozgathatod. Labda hozzáadásához kattintson egy üres területre. Ezenkívül a labda megjelenését is módosíthatja dupla kattintás egy labda.

4. Rajzolj fényt

Webhely Neon lángok felhasználhatja különféle szabálytalan fény megrajzolásához. Megváltoztathatja a fény alakját és a fény színét. Bámulatos, hogy ez az oldal egy gombot is tartalmaz mentés ami hasznos a képeredmények tárolásához.

5. Pattintsa meg a buborékokat

Webhely Pattintsd meg a buborékokat ez egyszerűnek tűnhet. De ha Ön azok közé tartozik, akik szeretnek buborékokat dobogni buborékfólia, talán elidőzik ezen az oldalon. Ennek az oldalnak az a célja, hogy meg kell törnie az ott lévő buborékokat. Van egy mód Mániás, amikor ez az üzemmód aktiválva van, a buborékok automatikusan felrobbannak, amikor az egeret lebegtetik. A széttörő buborékok hangja is tisztán hallható.

6. Rajz a homokba

Van készség rajzolni a homokba? Most homokot rajzolhat számítógépére vagy laptopjára. Csak az oldal felkeresésével ThisIsSand a következőkben már be is rajzolhatja a homokba. A homok színét tetszés szerint is megadhatja.

7. Az ajtó becsapása

Webhely BigLongNow azok számára használható, akik be akarják csapni az ajtót, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy mások szidják őket. Nagyon sok ajtó van itt, becsaphatja balra vagy jobbra az ajtókat.

8. Pihenjen 2 percig

Az oldal célja DoNothingfor2Minutes Ennek célja, hogy a látogatók 2 percig ne mozgassák az egeret vagy a billentyűzetet. Itt hallhatja a hullámok hangját, amelyek miatt nem unatkozik várakozás közben.

9. Eső és kávézó hangjai

Szereted a hangot, amikor esik az eső? Webhely RainyCafe a következők az eső hangját kelthetik. A hangerőt úgy állíthatja be, hogy illeszkedjen a füléhez. Az eső hangján kívül a kávézó belsejében is vannak hangok.

10. Tegyen egy kívánságot

Végül a kívánság helye. Emlékezzen mesékkel, hogy kívánja, mikor hullottak a csillagok. Helyben WishPush a következőkben csillagot ejthet, majd kívánságot mondhat. Valóban furcsa!

Ez néhány egyszerű oldal, amely megszabadíthatja az unalmat. Ha van más webhelye, akkor Ossza meg a megjegyzések rovatban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found