Töltse le a legújabb Codashop Pro FF & ML APK 2020 alkalmazást

A Codashop Pro for FreeFire (FF) és a Mobile Legends (ML) ingyenesen letölthető innen. Tényleg kaphat ingyen gyémántokat, vagy sem?

Codashop Pro a FreeFire (FF) és a Mobile Legends (ML) számára ingyenesen letöltheti itt, különösen azok számára, akiknek nagy mennyiségű ingyenes gyémántra van szükségük.

Azonban mi a fene Codashop hogy? Ha szereted a legjobb Android-játékokat játszani, biztosan hallottál róla.

A Codashop egy teljesítendő szolgáltatás feltölt különféle népszerű játékok, mint például a Mobile Legends, a FreeFire, a PUBG Mobile, a Hago-hoz.

Kezdetben a Codashop csak egy weboldalon volt elérhető. Most már tudod töltse le a Coda Shop Pro alkalmazást ingyen!

Töltse le a legújabb Codashop Pro APK 2020 alkalmazást

A Codashop szolgáltatás megkönnyíti a játékosok számára a kedvenc játékok feltöltését. Sőt, a fizetési módok nagyban változnak, kezdve a Go-Pay, az OVO, a Kredivo stb.

Fotóforrás: Codashop App (Codashopon keresztül)

Ha az ingyenes Codashop alkalmazást keresi a Play Áruházban, akkor nem fogja megtalálni. Ezért az ApkVenue elkészítette az alábbi linket, amelyet letölthet:

Apps Utilities LETÖLTÉS

Az ApkVenue számos Codashop alkalmazást is talált, amelyek bizonyos játékokhoz használhatók. Valójában ingyen kaphat gyémántokat!

NYILATKOZAT: Az alábbi Codashop Pro alkalmazás nem hivatalos verzió. Az ApkVenue nem felelős, ha valami történik a játékfiókkal.

Codashop Pro APK FreeFire (FF)

A Codashop már rendelkezik az alkalmazás saját verziójával, amely megkönnyíti számunkra ezt feltölt híres játékok. Az egyik a FreeFire játék.

Népszerű FPS játékként a FreeFire nagyszámú játékossal rendelkezik. A fejlesztő gyakran piacra dobja a legújabb hűvös bőröket is.

Ennek a bőrnek a megszerzéséhez az egyik módja a gyémántok felhasználásával történő megvásárlás. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megszerezze a Codashop ingyenes FF gyémántját, bandáját!

Töltse le a Codashop Pro FreeFire (FF) alkalmazást

Használata érdekében Codashop Pro FreeFire alkalmazás, először rendelkeznie kell az alkalmazással. A Codashop Pro APK FF letölthető az alábbi linken keresztül:

Apps Utilities LETÖLTÉS

A Codashop Pro FreeFire (FF) alkalmazás használata

Ha befejezte a Codashop FF alkalmazás ingyenes letöltését, kövesse az alábbi lépéseket annak használatához.

1. lépés - Engedélyezze az alkalmazás telepítését
  • Mivel nem a Play Áruházból származik, meg kell győződnie arról, hogy okostelefonja engedélyt adott-e a Play Áruházon kívülről letöltött alkalmazások elérésére.

  • A következővel aktiválhatja Beállítások> Biztonság> Ismeretlen források. Aktiválja toogle így telepítheti ezt az alkalmazást.

2. lépés - Írja be a jelszót
  • A hozzáférés megadása után a szokásos módon hajtsa végre az alkalmazás telepítési folyamatát. Ha igen, nyissa meg az alkalmazást, és írja be a Codashop Pro jelszavát teknősbéka.
3. lépés - Töltse fel a gyémántot
  • Ha belépett az alkalmazásba, meg kell adnia a FreeFire-fiók felhasználói azonosítóját. Ezután kiválaszthatja a gyémántok számát és a fizetési módot.
  • Hajtsa végre az ellenőrzést egy telefonszám megadásával, ekkor a gyémántnak meg kellett volna adnia a fiókját. Így lehet Codashop ingyenes FF gyémántokat szerezni.

JEGYZET: Az ApkVenue kipróbálta ezt az alkalmazást, és a megvásárolt gyémántok nem kerültek be a számlára. Próbáljon meg kapcsolatba lépni a fejlesztővel a probléma megoldása érdekében.

Codashop Pro APK Mobile Legends (ML)

Nemcsak a FreeFire, hanem vannak Codashop Mobile Legends alkalmazás amely alkalmas Önnek, a legjobb MOBA-játékosnak.

Ezzel az alkalmazással ingyenesen megszerezheti a Diamond Mobile Legends alkalmazást!

Töltse le a Codashop Pro Mobile Legends (ML) alkalmazást

Először le kell töltenie a Codashop Pro ML-t. Csak kattintson az alábbi linkre:

Apps Utilities LETÖLTÉS

A Codashop Pro Mobile Legends (ML) alkalmazás használata

Ha letöltötte az alkalmazást, kövesse az alábbi Codashop Pro Mobile Legends alkalmazás lépéseit:

1. lépés - Az alkalmazások hozzáférésének engedélyezése
  • Csakúgy, mint a Codashop Pro FreeFire, itt is először meg kell adnia a hozzáférési engedélyt, hogy okostelefonja a Play Áruházon kívülről telepíthessen alkalmazásokat.

  • A módszer ugyanaz, mint korábban, igen!

2. lépés - Írja be a jelszót és a prémium kódot
  • Ha igen, írja be a jelszót oopet hogy beléphessen az alkalmazásba. Használjon prémium kódot 81992 a User ID oszlopban, így ingyenes gyémántokat kaphat.
3. lépés - Töltse fel a gyémántot
  • Ha elvégezte a fenti lépéseket, kiválaszthatja a kívánt gyémántok számát.
  • Amikor Jaka megpróbálta, csak az XL / Axis-on keresztül lehetett fizetni.

JEGYZET: Az ApkVenue kipróbálta ezt az alkalmazást, és a gyémánt nem került be a számlára. Próbáljon kapcsolatba lépni a fejlesztővel a probléma megoldása érdekében.

Ez volt a letöltési link és annak használata Codashop Pro APK más néven Codashop prémium, mind a FreeFire, mind a Mobile Legends játékokhoz.

Sajnos semmi sem működött, amikor Jaka megpróbált. Talán felveheti a kapcsolatot a fejlesztővel hibákat azonnal javítható.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found