Több mint 10 módszer az adatkvóta mentésére egy androidos okostelefonon

Adatkvótája gyakran gyorsan elfogy? Olvassa el ezt a cikket, hogy megmentse srácok.

Előfordul, hogy az okostelefon használatának kényelmével gyakran nem érzem úgy, hogy az internetes adatkvóta használata a halál küszöbén áll. Valójában lehet, hogy rendezte, melyiket kell kinyitnia, melyekre nincs igazán szükség. Ugyanakkor megint meg kell vásárolnia egy internetes csomagot, annak ellenére, hogy régóta nem vásárolta meg.

Ez azt jelenti, hogy még mindig van egy rossz mód az adatkvóta mentésére az Android okostelefonon. Annak érdekében, hogy ne kelljen pazarolnia a pénzét csak azért, hogy folyamatosan internetcsomagokat vásároljon, az ApkVenue-nak számos egyszerű módja van az adatkvóta mentésére, amelyet az AndroidPit idéz. Nem hiszek? Itt Jaka bizonyítja.

  • Szegénysé tesz, ez a 11 alkalmazás túl sok kvótát jelent!
  • Nem számítok rá! Kiderült, hogy a hirdetések akár 80% -ot is igénybe vehetnek a kvótában
  • Így állíthatja be az internetes kvóta utolsó 1 hónapját

10+ egyszerű mód az adatkontingens-felhasználás mentésére Android okostelefonokon

1. Tömörítse az oldalakat a Google Chrome-on

Ha a Google Chrome-ot használja az internet világának felfedezéséhez, akkor ez az egy tipp nagyon hasznos lesz az Ön számára srácok. Engedélyezze az opciókat Data Saver a Chrome-ban, akkor ezzel megtakaríthatja az internetes adatkvóta-fogyasztásának 30-35% -át.

A Data Saver funkció használata természetesen kissé lelassítja az internet élvezetét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy túlságosan visszatartaná. Az aktiválásához be kell jelentkeznie a jobb felső sarokban található Opciók ikonra, menjen a Beállítások elemre, és válassza az Adatmentő lehetőséget.

2. Az Opera kényelmesen tömöríti a videókat

Egy másik Android böngészőben, az Opera-ban is vannak érdekes lehetőségek, amelyek nagyon hasznosak. Ez a funkció lehetővé teszi videók tömörítése a kibertérben való böngészés során. Természetesen nézzen videókat online folyam, nagyon egyen fel az adatkvóta. Tehát, az internetes csomagja mindig gyorsan elfogy.

Az Opera ezen funkciójával nem kell aggódnia a videók megtekintése miatt folyam. Természetesen ez a szolgáltatás valóban megtakarítja az adatkvótát, amikor a virtuális világban böngésznek. Sőt, ha a videó lejátszásra kerül, az a baleset a feltárás eredményeivel. Aktiválásához le kell töltenie az Opera böngészőt, majd ki kell jelölnie Beállításokés kattintson a gombra Adatmegtakarítás. Könnyű, igaz?

3. Ne használja a Facebook alkalmazást

Ki ne használja a Facebookot? Biztosan geek, ha 2016-ban még mindig nem használta az FB-t. Igen, ez az Android alkalmazás az egyik legnagyobb fogyasztó, aki megeszi az adatkvótát. Valójában nemcsak az adatok, a Facebook is gyorsan lemeríti az akkumulátort. Szóval, mit kell tennie?

Ez az srácok, akkor továbbra is működtetheti a Facebookot más alternatívák használatával, például a Chrome vagy az Opera böngészőben történő megnyitásával. Valójában sok alternatív alkalmazás létezik az FB megnyitásához, de hasonló Facebook Lite Annak ellenére, hogy állítólag akár 50% -kal is csökkentené az adatfogyasztást, még mindig több száz MB-ot fogyaszt havonta. Jobb böngésző nem?

4. Használja az offline alkalmazásokat és játékokat

Egy igazi játékos számára hiányos, ha az okostelefonon nincsenek elérhető játékok. Azonban, mint tudjuk, egyes játékok állandó internet-hozzáférést igényelnek a lejátszáshoz. Vagy ennek célja a biztonság biztosítása, vagy folyamatosan igénybe veszi az adatkvótáját.

Vannak módok ennek leküzdésére. Olyan játékokat használhat, amelyek lejátszáskor nem igényelnek internet-hozzáférést, csak az adatkvótát használják fel letöltésükkor. Az alkalmazásokhoz hasonlóan sok mindent beszerezhet az Android okostelefonjához. Jaka tablettákat is adott neki, mint pl 8 legjobb Android párbaj játék, amelyek offline is játszhatók és 20+ legjobb Android-játék, amelyek internet nélkül játszhatók.

5. Korlátozza az adatok felhasználását a háttérben

Az internetcsomag-kvóta megtakarításának legegyszerűbb módja az alkalmazások vagy akár maga az Android-rendszer beállítása, hogy az korlátozza az adatokat a háttérben. Háttéradat az internetes adatok pazarlása, amely akkor fordul elő, amikor nem használja őket. Példa erre az e-mail szinkronizálás, hírcsatorna-frissítések, kütyü időjárás, és így tovább.

Ezért beállíthatja a menüben Beállítások, majd válassza a lehetőséget Adathasználat, majd válassza a lehetőséget Korlátozza a háttéradatokat. Ha egyesével szeretné beállítani őket, akkor felkeresheti az összes korábban telepített alkalmazást. Ha ki akarja kapcsolni az e-mail szinkronizálást, akkor lépjen ide: Beállítások, belépett a Számla, Google, azután kikapcsolni automatikus szinkronizáció. Tehát kézzel kell ellenőriznie az e-mail címét.

6. Tiltsa le az alkalmazások automatikus frissítését

A másik legnagyobb fogyasztás az, amikor Android-okostelefonjának minden alkalommal meg kell tennie frissítés a Google Playen. Ennek megoldásához mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a Play Áruházat készlet választási lehetőség automatikus frissítés Lesz Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat, vagy Az alkalmazások automatikus frissítése csak Wi-Fi-n keresztül.

Ha megkövetelik frissítés a meglévő alkalmazásban végezze el manuálisan. válassza Alkalmazásaim, majd egyesével nézze meg, melyiket kell azonnal frissítenie. Ezzel az adatkvótája nagyon gazdaságos lesz.

7. Írja be kedvenc zenei listáját okostelefonjára

Szolgáltatás folyam már bőségesen kapható. Okostelefon használatával elérheti a YouTube-ot, a Spotify-t, a Vie-t vagy a weboldalt streaming videó és más zene. Valójában ennek használatával az internetkvótája gyorsan elfogy. Ettől eltekintve nyissa meg az alkalmazást folyam A túlzott mértékű akkumulátor lemerül.

Helyezze kedvenc zenei listáját az okostelefon tárhelyére. Ha a belső memória nem elegendő, használjon microSD-t. Ha az okostelefonon nincs rések microSD esetén használhat OTG Flashdisk-et, így továbbra is élvezheti a zenét az interneten offline. A könnyű út, igaz?

8. Távolítsa el a nagyon magas adatkezelő alkalmazásokat

Annak ellenére, hogy elvégezte a hét módszert, az adatkvótája még mindig gyorsan fogy, ezért tegye meg a nyolcadik módszert is. A menün Beállítások, majd a Adathasználat, láthatja, hogy mely alkalmazások fogyasztják a legtöbb adatot, mind az előtérben, mind a háttérben. Ezt meg kell tennie, hogy megtudja, melyik alkalmazás zavaró.

Például a Yahoo alkalmazás. A Yahoo már több száz MB e-mailt töltött le a háttérben anélkül, hogy tudta volna. Természetesen mindenképpen nagyon bosszantani fogja magát, hogy az adatkvótáját elpazarolja valami, ami nem túl hasznos. Ehhez törölheti ezt az alkalmazást, vagy beállíthatja, hogy a Yahoo szinkronizálásával ne fogyasszon túl gyakran adatokat.

9. Használjon offline navigációs alkalmazást

Ha címet keres, vagy célállomást szeretne elérni, de nem ismeri az utat, akkor a legjobb módszer az Android által biztosított navigációs alkalmazás használata. Bármilyen navigációs alkalmazást beszerezhet a kívánságainak megfelelően a Google Play Áruházban.

Azonban tudta, hogy ez az alkalmazás valóban felemészti az adatkvótát? Az egyik a Google Maps. Ezt azonban továbbra is figyelmen kívül lehet hagyni. A Google Maps ingyenesen használható offline tudod. Hogyan? Lehet, hogy látja rajta A Google Maps használata internetkapcsolat nélkül (offline).

10. Ne töltsön le, ne töltsön fel és ne küldjön képeket vagy videókat

Sétálva természetesen soha nem hiányzik az, hogy mindenképpen megörökíti pillanat - kiáltott fel mondvánszelfi szórakoztató, képeket készített, sőt videofelvételt is készített. Nos, ez a rossz szokás az, hogy csak elkezd játszani feltölteni csak menjen a közösségi médiába, hogy megmutassa magát. Sajnos ez negatívan befolyásolja az adatkvótákat.

Képzelje el, a mai okostelefonok már elég jó kameramérettel és felbontással rendelkeznek. Ezzel természetesen képek vagy videók készítésekor mindenképpen nagyon nagy kép- vagy videóméretet eredményez. Ha egy fénykép 10 MB, 10 fénykép 100 MB stb. Ha sok pénze van, és nem érdekli a kvótája, csak folytassa srácok, Hehehe.

11. Használja ki a lehető legjobban a Hotspot területét

Nos, ez a legérdekesebb a világon a kütyü rajongók számára. Ha kávézóban vagy étteremben tartózkodik, használja ki a Wi-Fi-csatlakozást biztosító bármely hangoutot. Soha ne zavarban kérjen jelszavakat a pincérektől azon a helyen.

Ha zavart a hotspotokat biztosító hely keresése miatt, használhat WiFi kereső alkalmazást srácok. Jakának megvan, akarod? De az ApkVenue arra kéri, hogy váljon igazi 'WiFi Fakir'-vé, huh, hehehe. Itt Jaka adjon néhányat alkalmazások, amelyek megszakíthatják a WiFi-t.

12. Oszd meg fájljaidat Bluetooth-on keresztül

Az ilyen presztízsekkel teli korszakban a Bluetooth általában nem használatos srácok amikor fotókat, videókat vagy más fájlokat szeretne megosztani. Az átviteli folyamat megkönnyítéséhez mindig használjon üzenetkezelő alkalmazást fájlokat az okostelefon és egy másik között. Valójában ez egyértelműen megemeli az internetes kvótát.

Ahogy Jaka mondta a 10. pontban. Ilyen dolgok használatával fájlok Bluetooth-on keresztüli átvitelével teheti meg. Miért kellene szégyellnie, hogy megpróbálja, csak annyit kell tennie, hogy elmondja "na tesó, csak Bluetooth-on keresztül küldöm". Ha a barátod így válaszol "Tényleg állandóan használnom kell a Bluetooth-ot", ismét válaszolsz "legyen, ahelyett, hogy kvóták vásárlására költené a pénzét". Nem nehéz, igaz?

Tehát ez az a tizenkét pont, amelyet az ApkVenue át tud adni neked. Valamit megvalósítottál? Ha nem, akkor tegye meg azonnal, hogy a zsebpénze még mindig sértetlen és ne pazarolja pusztán a hitel vásárlásához. Ha vannak más vélemények az adatkvóta mentésére, akkor az alábbi megjegyzés oszlopba írhatja, ingyenes.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found