7 legjobb játék a Call of Duty franchise-ból, melyik a kedvenced?

A Call of Duty franchise számos játékából itt áll az Activision által kiadott 7 legjobb játék a franchise-ból.

Call of Duty egy franchise játékok első személyű lövöldöző (FPS) kiadta Activision. Mint az egyik franchise A legsikeresebb a világon, ez a játék az, amely az eSportban vitatott.

Úgy tűnik, hogy az Activision szinte évente egyszer kiadja a Call of Duty játékot. Ennek ellenére a játék népszerűsége soha nem tűnik elhalványulónak.

Jelenleg már több mint 10 játék eredménye franchise A Call of Duty megjelent a piacon. Azonban nem mindegyikük sikeres és uralja a piacot.

7 legjobb játék a Call of Duty franchise-ból

Ebben a cikkben az ApkVenue mesél neked 7 legjobb játék a Call of Duty franchise-ból mivel először 2003-ban jelent meg.

A Call of Duty-tól kezdve az utolsó kiadásig, nevezetesen Call of Duty: Black Ops 4. Valójában nemrégiben a CoD is behatolt a mobil platformra.

Az ApkVenue a Call of Duty játékot rangsorolja az ApkVenue legjobb bandájának, a bandának. Ahelyett, hogy kíváncsibb lennél, csak nézd meg az ApkVenue alábbi cikkét, igen!

1. Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 egy 2009-ben megjelent játék Végtelen Ward, ez a játék egy sorozat része Modern hadviselés.

A Modern Warfare a legnépszerűbb Call of Duty sorozat, amelyet a rajongók szeretnek. Ez a játék a sorozat három címe közül a legjobb.

A játék egyik küldetése ellentmondásos volt, tudod. Ennek ellenére a játék története és többjátékos módja soha nem hal meg, még 10 évvel a megjelenése után sem.

2. Call of Duty 4: Modern Warfare

A 2. számnál ott van Call of Duty 4: Modern Warfare amely szintén a sorozat része Modern hadviselés. Ez a játék nyitja a sorozat történetét.

A küldetések ebben a játékban a legjobbak között vannak franchise Call of Duty. Ez a játék a jövőben zajló 3. világháborúban játszódik.

A Call of Duty 4: Modern Warfare többjátékos móddal is rendelkezik, amely nem kevésbé izgalmas. A különböző jellemzőkkel rendelkező térképek választása még önelégültebbé teszi Önt, deh.

3. Call of Duty: Black Ops

A 3. helyen van egy játék Call of Duty Black Ops, banda. Ezt a sorozatot valós események ihlették, nevezetesen a kubai forradalmi háború és a vietnami háború.

Sorozat Black Ops nem kevésbé népszerű a Modern hadviselés, banda. A 2010-ben megjelent játékot a Treyarch fejlesztette ki.

Ebben a játékban véres csatákat fognak bemutatni, amelyek traumatizálhatnak. A zúzott végtagok normális látványká válnának ebben a játékban.

4. Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2 az első Black Ops sorozat folytatása. A játék főszereplője az David Mason, egy karakter fia az első Black Ops-ban, Alex Mason.

Ennek a játéknak ugyanolyan mechanikája van, mint elődjének. Csak modernebb és futurisztikusabb elemekkel burkolva.

Az egyjátékos mód mellett ezt a játékot többjátékos módban is játszhatja. Mód zombik szintén megjelenik, miután korábban megjelent az első Black Ops sorozatban.

5. Call of Duty 2

Call of Duty 2 a második játék, amelyet az Activision kiadott franchise Call of Duty. A maga idejében ez a játék valóban virágzott, tudod.

A 2005-ben megjelent játék korának legreálisabb grafikával és hangzással rendelkezik. Ez a játék nagyon másképp képes bemutatni a második világháború hangulatát.

Annak ellenére, hogy korlátozott multiplayer funkciókkal rendelkezik, ez a játék még mindig szórakoztató, még akkor is, ha csak egyjátékos.

6. Call of Duty: Világ a háborúban

Még mindig felveti a 2. világháború témáját, ott a 6. helyen Call of Duty World at War, banda. Ez a játék az előfutára a néhány évvel később megjelenő Black Ops sorozatnak.

A World at War ötvözi a klasszikus Call of Duty elemeket a Treyarch mint fejlesztő tipikus főzetével. Ez a játék az első Call of Duty játék, amelynek zombi módja van.

A multiplayer módot ebben a játék kooperatív játékban játszhatja 3 barátjával. Együtt kell dolgoznod a túlélésért a végéig.

7. Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty Modern Warfare 3 legjobb játékként a 7. helyet foglalja el franchise Call of Duty. Ezzel a játékkal vége a Modern Warfare sorozatnak.

Még egyszer találkozni fogsz Price kapitány és John "Szappan" MacTavish, megpróbálva véget vetni a sült káosznak Vlagyimir Makarov.

Ez a játék bevezeti a rendszert fegyver haladása, jártasság, és egyéb dolgokat többjátékos módba. Annak ellenére, hogy nem olyan jó, mint az előző 2 játék, ezt a játékot mégis érdemes játszani.

Ez Jaka cikke a Call of Duty franchise 7 legjobb játékáról. Szerinted melyik legyen Jaka listájából az első helyen?

Írja meg válaszát az okokkal együtt a megadott megjegyzésekbe, banda! Találkozunk a következő Jaka cikkben.

Olvassa el a cikkeket is Call of Duty vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found