A férfiak menstruálnak, amíg az emberek zuhanyozni nem tudnak, ez az 5 legfurcsább japán játék

Ezért Heepangot, azon kívül, hogy kifinomult országként ismerik, gyakran különféle egyediséget és furcsaságokat mutató országként is emlegetik. Hasonlóképpen a Japánban készült játékokkal is.

Japán valóban híres a fejlett technológiáiról, különösen a rendkívül kifinomult és kifinomult gépek területén varázslatos és szuper furcsa Japánban. Emiatt Heepang azon kívül, hogy ismert kifinomult ország gyakran jelen állapotnak is nevezik különféle egyediség valamint a furcsaságokat. Hasonlóképpen a Japánban készült játékokkal is.

Ez a japán gyártású játék vitathatatlanul a legvitatottabb játék. Nagyon furcsa, és biztosan nem élvezheti ezt a játékot zavart a furcsaság miatt, így jobb lenne, ha nem játszanál. Nos, itt van néhány furcsa játék készült Japánban amitől megrázza a fejét!

  • 7 legfélelmetesebb rejtett dolog valaha
  • Ennek az 5 Android-alkalmazásnak furcsa funkciói vannak, és nem értik meg, mire szolgálnak?
  • Már nem érted! 6 Ezek az Android-játékok nagyon unatkoznak, miért készülnek?

Ez az 5 legexcentrikusabb játék, amelyet Japánban készítettek, mindenképpen megrázza a fejét

1. Lény Koi Shiyo-nak

Játszma, meccs furcsa az első vitathatatlanul nagyon vitatott és meg sem kellene próbálnod játszani, mert küldetések ami nagyon furcsa, és nem érdemelünk példát. A játékon Lény Koi Shiyo-hoz Egy egyszerű feladatot kap, amelyet ajánlott elvégezni vonzza az állatok szeretete.

Nem magyarázható el részletesen, ami világos, ez a játék nagyon sok hozza ki a jeleneteket amit nem érdemel.

2. Szúnyog úr

Ez a második nagyon furcsa és túl messze van, Szúnyog úr elviszi az anu-jüan világába, és mint játékos, aki megteszi szúnyogként viselkedik akik kötelesek kukucskál valakit fürdeni.

Ezt a játékot elég furcsa lesz játszani, mert a jelenetek is meglehetősen felelősek. Ha szereted a felnőtt játékokat, az ApkVenue egy értelmesebb játék letöltését javasolja.

3. Édes medence

Menstruáció általános dolog a világon, de csak egy nő számára. Ezzel a játékkal ellentétben olyan férfiakról mesél, akiknek menstruációja van, és ennek a játéknak a küldetése talán már nem szükséges, hogy megpróbálja kideríteni a menstruációt okozza és gyógyítja férfiaknál. Nevetséges és furcsa.

4. Tengerész

Tengerész nem kevésbé különc, ahol ez a játék valójában megzavarja a játékosokat a játék lényegében. Nem tudom, mi a valódi célja, de amit a Seaman biztosan elmond valaki, aki emberi arcú állatot tart fenn, így játékosként el kell végeznie a küldetést. Furcsán és félelmetesen hangzik, de ez a játékosok küldetése.

5. Alpaka evolúció

Az ötödik az Alpaca Evolution olyan játékok, amelyek különc játékot nyújtanak, de nem minősülnek ellentmondásosnak. Ennek az egy játéknak a fő küldetése meglehetősen egyszerű, de furcsa és abszurd! eljátszod a szerepet Alpaka, amely furcsa lényekké fejlődhet és a játékosokat nem értik meg

Ha még mindig kíváncsi a játékmenetre, megteheti Letöltés a Google Play áruházban. Annak ellenére, hogy ingyenes, nem garantálja, hogy élvezhesse ezt a játékot, mert a játékmenet nagyon furcsa.

Ez az 5 fura játék, amelyet Japánban készítettek, és amelyek miatt a játékosok nem értik meg őket. Annak ellenére, hogy a fenti 5 játék nagyon furcsa és nem megfelelő játszani, ha továbbra is kíváncsiságból nyomja, nincs semmi gond a letöltéssel sem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found