Ez az 5 legjobb android kaland RPG játék nem fogja megbánni!

Szeretne kipróbálni egy új funkciókkal rendelkező játékot, amely szórakoztató és könnyű játékmenetet kínál, és lazán játszható? Ezután kipróbálhat néhány RPG játékot

Mert szórakoztató mi magunk nem érezzük unatkozni a játékot Mobil a legmegfelelőbb választás. De ne tévedjen válasszon játékokat amelyet el fog játszani. Ennek oka az, hogy vannak olyan játékok, amelyek nem szórakoztatnak, de valójában még unalmasabbá tehetik. Ennek oka általában az, hogy a játszott játék olyan játékmenetet eredményez, amely nem izgalmas és közepes.

Szeretne kipróbálni játékokat új funkciók, amelyek izgalmas játékmenetet hoznak létre és könnyű, és lazán játszható? Ezután kipróbálhat néhány RPG játékot anti csalódott ez!. Az RPG játék, amelyet az ApkVenue itt áttekint A legjobb kaland RPG ami létezett és még mindig viszonylag új. Tehát, ha kíváncsi a játékra, azonnal hivatkozhat az ApkVen alábbi magyarázatára!

  • Amellett, hogy szórakoztató, ez az 5 játék bevételi forrást jelenthet, a következőképpen ...
  • 7 kis méretű HD Android-játék kifinomult grafikus játékkonzollal
  • 17 legjobb autóverseny-játék 2020 minden platformon, nagyon reális!

5 Android RPG kalandjáték, amelyek nem fognak betegeket letölteni

1. Legend Hunter Devil Unleashed

Legend Hunter Devil elszabadult ez az MMORPG játék, amely egyben kaland RPG játék is. A letöltés után ez a játék nem fogja megbánni és csalódni, mert grafikailag rendkívülinek mondható. Nagyon izgalmas a lejátszott játékkal együtt.

Amikor megnyitja a játékot, bemutatják 5 osztály közül választhat, és nem csak, hogy ez a játék is nyújt divataréna ez arra késztetheti csata 9vs9 és szintén 6vs6 ezért csak ízlés szerint válasszon. Ezen kívül vannak más érdekes funkciók is, például a funkciók Raid Boss csata amely lehetővé teszi, hogy együttműködj más játékosokkal a főnök legyőzése érdekében.

2. AION háborús légió

AION háborús légió nem egy hagyományos körön alapuló játék, hanem stratégiai játék. Valós idejű harci rendszer ez teszi ezt a játékot életessé, mert a játékosok kötelesek mindig készen állni az ellenséges támadásokra.

Ebben a játékban kapsz egy csemegét Több mint 100 hős hogy megkaphatja és frissítsd. A grafikát tekintve elmondható, hogy az AION Legion of War játék grafikája olyan kifinomult, mint a konzolos játékok, ekkor a játékmenet nagyon izgalmas és csalódást gátló.

3. Tűz embléma hősök

Nagyon jó játék a Nintendótól, amelyet szándékosan adtak ki az Android okostelefonokra, ez a játék egy játéktaktikai RPG mobil műfaj amely egy körön alapuló harci rendszerre támaszkodik. Érdekes hősök nyújtása, és ebben a játékban a fegyverek is egyedülállóak Mennydörgõ lándzsa, Tûzkard és Szélbalta. És sok más érdekes funkció.

4. Mobius Final Fantasy

Végső fantázia olyan játék, amely akkor is nagyon híres, ha még nem játszottál vele konzol vagy számítógép. De kipróbáltad már a Mobius Final Fantasy-t, amely az androidos verzió? már csak azért sem, mert természetes, mert ezt a játékot még régen nem adták ki.

Ez a Mobius Final Fantasy játék mesél egy gyapjú és a fiatalember, akinek van a Palamecia nevű világba esett. A Mobius Final Fantasy tartalmaz még sok olyan utolsó fantasy sorozat szereplőt, mint pl Felhő, Zidane és Villám és még sok más. Az izgalmas játékmenet mellett a grafikák is nagyon lehetségesnek és élénknek tűnnek.

5. Mesék a sugarakról

Az utolsó a játék Mesék a sugarakról A Bandai Namco véleménye szerint a játékmenet nagyon kielégítőnek mondható, annak ellenére, hogy még mindig ugyanaz, mint a Tales of Rays játék előző verzió azonban különbség van rajta kifinomultabb grafikus karakterek.

A Sugárjátékok meséje Exről szól, aki egy fiatal férfi, akit beosztottak védje a katonákat minden dimenzióban aki megpróbálja elpusztítani a központot sötétség e dimenziók mindegyikét. A jelen lévő karakterek és fegyverek egyedülállóak és csalódást gátlóak.

Erről szól Jaka áttekintése 5 android RPG kalandjáték, amelyek csalódást okoznak a letöltés után. Ha el akarja játszani, letöltheti közvetlenül a Google Play Áruházból.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found