5 a sims 'copycat' androidos játékok

Mint a The Sims játékát? Próbáld ki a következő The Sims játékhoz hasonló legjobb játékokat is!

A The Sims név talán a játékosok számára már ismerős megint, igaz? A The Sims játék egy kb az emberi élet szimulációja. Ebben a játékban létrehozhat egy karaktert, és meghatározhatja a karakter életcélját. Később a küldetéseket a választott úti cél szerint határozzák meg.

Ez a játék azért érdekes, mert azon kívül, hogy képes végrehajtani a karakter életét, Ön is házat készíthet és díszíthet mert ahol a jellemed él. Amúgy szórakoztató. Nos, a játékok egyre híresebbek The Sims Ez, akkor vannak olyan játékok is, amelyek majdnem megegyeznek a The Sims játékkal. Itt van a teljes áttekintése 5 legjobb játék, hasonló a The Sims-hez.

  • 7 legújabb ingyenes Android-játék a 2017. májusi kiadáshoz
  • 7 legújabb Android-játék a 2017. április kiadáshoz, amelyet el kell játszanod
  • 7 legújabb és ingyenes Android-játék 2017. március

5 The Sims 'Copycat' Android-játékok

1. Avakin Life

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Avakin Life egy olyan játék, ahol már dadj nekem egy lakást hogy maradj. Ez a játék egyesíti az elemeket divat és az MMO. Személyre szabhatja karakterét szemüveg, kalap, cipő, ing és még sok más segítségével.

2. Life Quest 2

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ban ben Life Quest 2 Friss diplomás lesz belőled, aki kész legyőzni az élet valódi kihívásait. Gyönyörű helyen vagy itt: Metropoville. Ez a játék egyesíti az elemeket Stratégia, MMORPG és életszimuláció.

3. Filmcsillag-bolygó

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Filmsztár bolygó nem sokban különbözik a The Sims játéktól, mert itt úgy öltözheted a karakteredet, ahogy akarod. És sokakat is klassz funkciópéldául csak szerezzen új barátokat és csevegjen tovább chat szoba menő, háziállatokat tartani, és még sok minden más

4. Kis álomház

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Kis álom otthon egy szimulációs játék valós idő honnan veszed a háztartás kezelése te és versenyezz a barátaiddal, hogy megtudd, ki örülhet virtuális kis családjuknak. Itt te is tudsz legyen gyereke és válasszon háziállatot.

5. Style Me Girl

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ban ben Stílusos lány eljátszod a szerepet stylist aki modellt öltözködik kiegészítők, kozmetikumok és ruhák hozzáadásával. Újra sírt, ez a játékkijelző már 3D technológiát használ. ebben a játékban offline is játszhatsz

Ez az 5 legjobb játék, hasonló a The Sims-hez amelyet a Play Áruházból tölthet le. Melyik a kedvenc játékod? Ne felejtsd el Ossza meg Igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found