hogyan lehet frissíteni az android otát a root eltávolítása nélkül

Frissíteni szeretné Android-ját az OTA-n keresztül, de az eszköze gyökerezik? Próbálja meg használni az Android OTA frissítési módszert a root eltávolítása nélkül!

A legegyszerűbb módja annakfrissítés az okostelefonon található Android operációs rendszer a módja OTA (Over-the-Air) aka közvetlen frissítés okostelefonjáról. Ha azonban gyökerezett Android-eszközzel rendelkezik, akkor nemfrissítés okostelefonod az OTA-n keresztül, ha nem akarod, hogy a gyökér hozzáférésed eltűnjön, vagy ha okostelefon-rendszere súlyosan megsérült.

Mint kiderült, van egy az Android OTA frissítése a root eltávolítása nélkül tudod. Csak egy úgynevezett alkalmazásra van szüksége FlashFire hogy a root hozzáférése ne vesszen el, amikor frissítés Android-készüléke az interneten keresztül.

  • Gyűjtemény az alapértelmezett alkalmazások törléséről az Android telefonokon root nélkül
  • Hogyan szerezhetünk root hozzáférést anélkül, hogy rootolnunk kellene az Android-ot

Hogyan lehet frissíteni az OTA Android-ot a root megszüntetése nélkül

Maga a FlashFire alkalmazás a Chainfire eszköze, amely a SuperSU gyártója, és számos funkcióval rendelkezik, például villog frissítés OTA és zip, biztonsági másolat és adatok visszaállítása, adatok törlése, és még sok más. Az alkalmazás egyik előnye, hogy képesfrissítés Android OTA a root eltávolítása nélkül. Itt van, hogyan.

  1. Töltse le az alkalmazást FlashFire a Google Playről.
Töltse le a Chainfire segédprogramokat
  1. Amikor értesítést kap, ha eszköze megkapja frissítés-Android, letöltés telepítés nélkül.

  2. A letöltés után frissítés kész, menjen a FlashFire alkalmazásba, és ez az alkalmazás automatikusan felismeri a fájlt frissítés-töltötte le, majd nyomja meg a gombot rendben.

  1. Belép egy oldalra, ahol kiválaszthatja, hogy mit tegyenfrissítés androidos rendszerén. Ha végzett, nyomja meg a gombot Vaku.
  1. Ekkor megjelenik egy felugró figyelmeztetés, amely jelzi, hogy folyamatban van-e frissítés ez eltart egy ideig, és a képernyő többször elsötétül. nyomja meg rendben ha elfogadja.
  1. A villogás megkezdődik, és görgető szöveg jelenik meg az okostelefon képernyőjén. De ne aggódj, ez csak a FlashFire villogó folyamata.

  2. Bumm! Okostelefonján már van Android rendszerfrissítés.

Ha azonban ezt elmulasztja, akkor talán megpróbálhatja ezt a második utat is. Általában az okostelefon azért nem sikerül, mert lehetősége volt testreszabni a kernelt, vagy a / system partíciót módosították az Xposed keretrendszerrel.

A módszer továbbra is a FlashFire alkalmazást használja, de kissé más módon. Csak azonnal kövesse!

  1. Töltse le a gyári képet a készülékéhez. Például, ha villogni szeretne egy Nexus 7-et, akkor ezen a linken keresztül megkeresheti a legfrissebb gyári képet. Másolja a .tgz kiterjesztésű gyári képet az okostelefon által használt belső tárhelyre vagy SD-kártyára.

  2. Lépjen be a FlashFire programba, érintse meg a menüt és válassza a lehetőséget Villogjon a firmware csomag.

  1. Keresse meg a korábban mentett gyári képet, majd válassza ki.
  1. A FlashFire ellenőrzi a korábban kiválasztott fájlt.
  1. Számos lehetőség jelenik meg, amelyet megtehet a készülék villogására. Válassza ki, amire szüksége van. Ha már van, nyomja meg a pipát amely a jobb felső sarokban található.
  1. Egy olyan oldalra lép, ahol felsorolja, hogy a FlashFire mit fog tenni, amikor villog a készülék. Ha ellenőrizték.

  2. Miután bejelölte, nyomja meg a Flash gombot, és folytassa a művelettel rendben. A készülék azonnal villog, és többször megjelenik egy üres képernyő. Foilaaaa, az Androidod telepítve vanfrissítés.

Nos, ez a módja frissítés Android OTA a root eltávolítása nélkül. Könnyű? De, ha nagyon akarod gyökerestől kitép androidos eszközét egyszerű módon, csak olvassa el az Android egyszerű gyökérkezelésének 2 egyszerű módját egy kattintással.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found