csalódott! Ezt az 5 kukás játékot nagyszerű fejlesztők készítik

Amikor egy játék promóció előtt áll, mielőtt megjelenik, a játékosok általában nagy elvárásokat támasztanak a játékkal szemben. Különösen, ha a játékot nagyszerű fejlesztők készítik, akik elnyerték a játékosok bizalmát.

Amikor a játékok a megjelenését megelőző promóciós időszakban, (1) bek játékosok általában nagy elvárásokkal fog élni a játék iránt. Különösen, ha játékok para készíti fejlesztő nagyok, akik elnyerték az emberek bizalmát reszket.

De valójában több is fejlesztő nagy szintén nem menekült el az eredmények elől játékok a rossz. Nos, hogy megtudja játékok bármit is értenek - foglalta össze az ApkVenue 5 játékok Mesterséges hulladék fejlesztő a nagy siker csalódást okoz. Ha te rajongók egyikből fejlesztő lent talán te is csalódni fogsz.

  • 5 egyedi Bin kreatív Android-játék, amelyet indonéz fejlesztők készítettek
  • 5 játék minden idők legrosszabb hírnevével, még mindig játszani akarsz?

Csalódott! Ezt az 5 DÖNTETT játékot kiderült, hogy nagyszerű fejlesztők készítették

1. A harcos módja - pajkos kutya

Ha játékkedvelő vagy Crash Bandicoot a PS1 fénykorában bizonyára ismernie kellett fejlesztő ezt. Csintalan Kutya köztudottan mindig játékok Nagyszerű, és soha nem okoz csalódást, bárhogy is tűnik játékok ez valóban meghozza a tömeget játékosok csalódott.

A harcos módja egy harci játék nem világos, és nem mesél el olyan történeteket, amelyek a játék csaló aspektusainak tekinthetők Mortal Kombat. Ezt nem szabad olyan fejlesztőnek megtennie, mint a Naughty Dog. Ez a játék rendelkezik harci játékmenet merev, rossz grafika és filmzene amitől beteg leszel, még az is, hogy azonnal el akarja dobni.

2. Acél Batallion nehéz páncél - szoftverből

Acél Batallion nehéz páncél egy játékok szántó A szoftverből amely híres a sorozatról Lelkek ők. Játszma, meccs Ez szimulálni fogja a nagy robotot vezető játékost. Ami miatt rossz ez a játék, valójában nem onnan származik játékok maga, hanem inkább mozgásérzékelő amely a Kinect tulajdonában van. A készülék valójában furcsa módon szimulálja a belső mozgásokat játékok ez furcsa.

3. Shrek - Kocka

Ha valaha is játszottál játékok "Csatatér" vagy játékok mesterséges DOBÓKOCKA mások nem fogod elhinni játékok ezt készítette fejlesztő amilyen jók. Játszma, meccs ennek van szintű tervezés silány, unalmas küldetések, és nem is beszélve a Shrek animációról futás közben, nehezen ellenőrizhető. Ezen kívül vannak olyan történetek, amelyek nem egyértelműek és poénok amit nem fogsz megérteni, hol a vicces.

4. Városi bajnok - Nintendo

Városi bajnok egy játékok a fejlesztő csapat hozta létre Nintendo akik szintén Super Márió testvérek és Zelda legendája.

Ez harci játéka leghomályosabb primitív árnyalatok, amelyeket el fog játszani. Az Ön feladata csak az lesz, hogy ellenfelét belépjen egy csatorna lyukába. Garantáltan kíváncsi leszel, hol rejlik a móka játékok ez?

5. Kisebbségi jelentés: mindenki fut - Treyarch

Hallottam a szót Treyarch az első dolog, ami eszedbe jut, a döntetlennek kell lennie Call of Duty Black Ops amit nagyon szórakoztató játszani. Nos, amikor néz és játszik játékokKisebbségi jelentés: mindenki fut ezt biztosan nem fogja elhinni, ha ők is elkészítették játékok ez.

Játszma, meccs ami a játszott film adaptációja Tom Cruise unalmas lineáris történetekkel van tele. Beat n játékmenet amit szolgált, azt nem hatotta meg játékok ez mesterséges fejlesztő akkora, mint Treyarch.

Nos, ez 5 játékok Mesterséges hulladék fejlesztő a nagy siker csalódást okoz. Ha valaha is játszottál játékok ne felejtsd el ossza meg tapasztalatait a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found