hogyan kell játszani a játék overwatch androidos okostelefonon

Az okostelefonok számára már elérhető Hearthstone-szal ellentétben a Blizzar nem nyújt Overwatch-ot okostelefonokhoz. De ne aggódj, a JalanTikus szórakoztató módja az Overwatch játékának az Androidon!

2016 közepén mutatkozott be, Overwatch azonnal meleg fogadtatást kapott a játékosok szívében. Mivel a PC-re, PS4-re és XBox-ra elérhető játékok ezt hordozzák játékmenet izgalmas, amely egyesíti a MOBA játék műfaját az FPS-szel.

Különböző Kandalló márványlapja amely már elérhető okostelefonokhoz, Hóvihar nem nyújt Overwatch-ot okostelefonokhoz. De ne aggódj, a JalanTikus szórakoztató módja az Overwatch játékának az Androidon!

  • Szeretne PC-s játékokat játszani PS4 bottal? Itt van, hogyan!

Overwatch játék okostelefonon? Tud!

Sokak szerint az Overwatch a játékok keveréke DotA val vel Üres pont. Nem rossz. Nem csoda, hogy ennek a játéknak azonnal nagy felhasználói bázisa van, annak ellenére, hogy egy éve nem jelent meg. Olyan izgalmas!

Nos, ha már rendelkezik az Overwatch játékkal a számítógépén, akkor azt Android-okostelefonon is lejátszhatja tudod! Nincs szüksége nagy RAM-ra, akár 2 GB RAM-mal rendelkező okostelefonon is játszhat PC játékokat. Hogyan? Könnyen!

Hogyan lehet irányítani a PC-játékokat Androidon

PC-s játékok okostelefonon történő lejátszásához használhatja a streaming módszert. Igen, streamelj játékokat a PC-n az okostelefonra. Ne aggódjon a lemaradások miatt, JalanTikus ismeri a legjobb PC-okostelefon játék streaming alkalmazást!

  • Töltse le és telepítse a Remotr Game Streaming alkalmazást.

  • Miután telepítette az okostelefonra, telepítse a Remotr alkalmazást a számítógépére is. Letöltheti a következő címen: www.remotrapp.com.

  • Ezután nyissa meg a Remotr alkalmazást a számítógépen. Ezután jelentkezzen be a Remotr-fiókjával. Ha nincs, akkor először készítse el.
  • Ha PC-n van bejelentkezve, jelentkezzen be ugyanazzal a Remotr-fiókkal az okostelefon Remort alkalmazásában.
  • A közvetlen kapcsolat érdekében ellenőrizze, hogy az okostelefon és a számítógép ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik-e. Még ha nem is, a megfelelő TCP port beállításával manuálisan is beállíthatja.

Jegyzet: Az okostelefonon a TCP beállításával bármikor, bárhol streamelhet játékokat PC-ről okostelefonra. De győződjön meg arról, hogy a használt kapcsolat elég erős.

  • Miután az Android távvezérlő csatlakoztatva van a számítógéphez, a csatlakoztatott eszköz automatikusan megjelenik. Ezután kiválaszthatja azt a PC-játékot, amelyet okostelefonján játszani szeretne.
  • Irányíthatod a Remotr-on játszott játékvezérlőket. A Remotr nemcsak érintésvezérlők használatával beállítható a csatlakozáshoz játéktábla más tudod!

Izgalmas, igaz? Nemcsak az Overwatch, hanem a PC-re telepített összes játék, késés nélkül, egyszerűen lejátszható okostelefonon. Tehát játsszunk PC-játékokat okostelefonján a Remotr segítségével!

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found