A videók filmszerkesztésének egyszerű módja, csak csináld meg a mobiltelefonodat!

Szeretne olyan minőségű videót készíteni, mint a hollywoodi filmek? Könnyű, csak kövesse az alábbiakban a videó szerkesztését, hogy mozis legyen!

Tetszik a videoszerkesztés?

Ha igen, akkor tudnia kell, hogyan lehet mozifilmet csinálni a videókból. Nincs szüksége drága és sok felszerelésre.

Ha videofilmet szerkeszteni, hogy mozifilm legyen, használhatja a mobiltelefonján található videoszerkesztő alkalmazást. Tehát bárhol elvégezheti a szerkesztést.

Nos, itt az ApkVenue ad trükköt a videó szerkesztésére, hogy mozivá tegye. Gyere, lásd teljes egészében!

A videók szerkesztésének egyszerű módjai, olyan filmszerűek

A videoszerkesztés a rögzített videók összeállítása és manipulálása a szerkesztő eszközök vagy alkalmazások segítségével.

A professzionális videók szerkesztése általában számítógéppel történik, de most szerkesztheti a mobiltelefonján. Tehát nincs több oka lustálkodni a videók készítésében.

Nem csak, hanem mobiltelefonon keresztül is rögzíthet videót. Sőt, a HP kamerák minősége már versenyben van a DSLR-ekkel.

Nos, a videók mobiltelefon segítségével történő szerkesztése egészen más, banda. A videó szerkesztéséhez az alábbi trükköket egyszerűen láthatja!

1. Viselje az anamorf rudat

Először a használat Anamorf sáv vagy fekete vonal a képernyő tetején és alján, hogy a videó kinyújtottnak tűnjön.

Az Anamorphic Bar letölthető az internetről PNG formátumban. Így később csak be kell illesztenie a szerkesztés során.

Ennek az Anamorf sávnak a használata azonban minden bizonnyal kivágja a videó keretét, ezért rögzítéskor ügyeljen arra, hogy az éppen rögzített tárgy ne legyen túl közel a kamerához.

2. Szerkesztés képes szerkesztő alkalmazással

A következő a szerkesztés a legjobb videoszerkesztő alkalmazással. A megfelelő alkalmazás használata befolyásolja a szerkesztett videó eredményeit.

Az ApkVenue által javasolt alkalmazások egyike KineMaster. Ez az alkalmazás ingyenesen letölthető és használható a mobiltelefonján.

KineMaster Corporation Video & Audio Apps LETÖLTÉS

Előfizetéssel azonban több funkciót is kihasználhat. Ezt az előfizetési rendszert általában más szerkesztő alkalmazásokra is alkalmazzák.

3. Viseljen fekete-fehéret

Tehát, ha a videó színe rossz. Ezért használja fekete-fehér vagy fekete-fehér a videót kellemesebbé teszi a szem számára.

A monokróm színek kiegyensúlyozott színeket eredményeznek, és klasszikus benyomást keltenek az elkészített videókban.

4. Következő szerkesztési trükkök

A következő dologra, amire figyelned kell, az a hang. Ha többet szeretne megtudni arról, miért olyan fontos a hang, nézze meg a teljes videót, banda!

Az ApkVenue olyan filmeket is bemutat, amelyek filmesek. Gyere, nézd meg a videót!

Így lehet videókat szerkeszteni, hogy mozi legyenek a mobiltelefonok segítségével. Így nem kell több erőfeszítést tennie mozifilmek készítéséhez.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is videó szerkesztés vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.