5 legjobb Superman játék android és iOS rendszerhez

Nem kell Clark Kentnek lennie, csupán Android vagy iOS okostelefont kell tennie

Szeretnél aszerint játszani Felsőbbrendű ember? Repülj szabadon az égre, irtsd ki a rosszfiúkat és mentsd meg a földet.

A jó hír az, hogy nem kell Clark Kent, csak annyit kell tennie, hogy elveszi Android vagy iOS okostelefonját és letölti.Letöltés válogatás a legjobb Superman játékok alól.

Azon kívül, hogy as Acélember, eljátszhat néhány másik ikonikus DC Comic karaktert is, például Denevérember amely a taktikai képességekre és a csúcstechnikára támaszkodik.

  • Batman VS Superman, ki az erősebb? Ki okosabb?
  • Íme, milyen fantasztikus a legújabb Batman v Superman film a GTA 5 verzióban!
  • Batman: Arkham Underworld, a COC stílusú játék Androidra érkezik

A legjobb Superman játék Androidra és iOS-re

1. Justice League akciófutás

Akárcsak a neve Justice League akciófutás futó játék, de nem az végtelen futás, mert befejezheti. 150 szint vagy küldetés van, amelyeket át kell adnod, és minden szint végén egy főnök karakterrel kell szembenézned.

Játszhatsz Supermanként vagy más DC Comics-hősökként, mint a Batman, a Wonder Woman, a Firestorm, a Cyborg, sőt olyan riválisok is, mint a Joker és a Lex Luthor, hogy pontokat gyűjtsenek, miközben 3 különböző arénában futnak.

A főnök legyőzéséhez karaktereket is cserélhet a játék során.

2. Igazságtalanság: Istenek közöttünk

Igazságtalanság: Istenek közöttünk Ez a nagyon népszerű, azonos nevű játékkonzolon alapszik, beleértve a képregényeket is.

Arra azonban nem számít, hogy megtalálja játékmenet ugyanaz, mint a konzolok, amelyek sokfélék verekedés ahol a DC Comic szuperhősök és gazemberek harcolnak egymással.

A lényeg ugyanaz, harci játékCsak a klasszikus karaktereid nem a szokásos módon harcolnak, hanem egy 3: 3-as játékban harcolnak egymással gyűjthető kártyajáték.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Batman v Superman, aki győzni fog

Biztosan megnézted a Batman kontra Superman filmet? Nem teljes, ha még nem játszottál a mobil játékkal.

Batman kontra Superman: Ki nyer a Batman kontra Superman: Az igazságosság hajnala című film hivatalos játéka fejlesztő Warner Bros, aki szintén filmkészítő.

Ennek a játéknak azonban nincs ugyanaz a története vagy küldetése, mint a filmnek, mert ez a játék egy játék végtelen futás Android. Minden szereplőnek megvannak a maga képességei. Superman repülési képességgel, Batman pajzsával és számos más képességgel, amelyeket kipróbálhatsz magad is.

4. DC legendák

A DC Legends egy szerepjáték, más néven RPG, ahol eljátszhatja a DC Universe szuperhős karaktereinek szerepét, mint Superman, Batman, Flash és mások.

Összegyűl és csapatot alakít a Nekron és az Embervadászok ellen. Versenyezhet csapatokkal a világ minden tájáról.

5. Acélember

Ha ez valóban egy Superman játék, és a Man of Steel hivatalos filmje. Itt meg kell akadályoznia Zod tábornokot a föld pusztításában.

Most Story módban vagy Survival módban játszhatsz. Supermanként valóban erős ellenségekkel fogsz harcolni az Acélember című filmben.

Következtetés

Ez az öt legjobb Superman játék, amelyet JalanTikus választott ki, és amelyeket Andorid okostelefonokon és iPhone-okon játszhatsz. Te is szuperhős akarsz lenni? Ossza meg Ön szerint!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found