7 legjobb és ingyenes koreai nyelvtanulási alkalmazás

A legjobb koreai nyelvtanulási alkalmazást itt találja! Alkalmas azoknak, akik kezdők vagy korábban tanultak koreai nyelvet.

Szeretné, hogy olvasás nélkül nézhesse meg kedvenc koreai drámáit feliratok? Ha igen, csak tanulja meg a nyelvet a koreai nyelvtanító alkalmazással.

Mivel hallyu vagy Koreai hullám néhány évvel ezelőtt behatolni Indonéziába, a fiatalok érdeklődése a Ginseng Ország iránt valóban gyorsan megnőtt.

Minden, ami az országgal kapcsolatos, mint pl fiú banda, lány banda, a legjobb koreai drámák, koreai stílusú sminkek a koreai nyelvre a K-Pop rajongók kedvencei.

Tehát, hogy feliratok nélkül is megérthesse a K-dráma beszélgetéseit vagy kedvenc elfogult interjúit, sajátítsuk el a nyelvüket a legjobb koreai nyelvtanuló alkalmazás ez alatt.

1. Duolingo: Nyelvtanulás ingyenes

Az első alkalmazás, amelyet kipróbálhat, a Duolingo. Nem csak koreai, de a Duolingot is gyakran használják angol és más nyelvek tanulási alkalmazásaként.

Jelenleg elérhető több mint 35 nyelv hogy megtanulhatja. A koreai nyelv tanulása ebben az alkalmazásban hatékony, mert onnan indulhat alapvető mondatok és szókincs. Ha fejlettebb, akkor beléphet mondatforma.

Emellett csiszolhatja képességeit is nyelvtan a rendelkezésre álló kvízkérdések kitöltésével. Nagyon teljes, igaz?

RészletDuolingo: Nyelvtanulás ingyenes
FejlesztőDuolingo
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100.000.000+
Értékelés (Google Play)4.6/5.0

Letöltés a Duolingo alkalmazás itt van:

2. Cseppek: Tanuljon koreai nyelvet és hangul ábécét

Csakúgy, mint Duolingo, a Drops is nyújt különféle idegen nyelvek hogy megtanulja, tehát nem csak koreai. A tanulási módszerek ebben az alkalmazásban szintén meglehetősen változatosak és érdekesek.

Sajnos, ha ingyenesen használja a Drops szolgáltatást, ez a koreai nyelvtanuló alkalmazás csak addig érhető el Napi 5 perc. Ha hosszabb időt szeretne, fizetnie kell.

Ennek ellenére sokfélét játszhat játékok és vetélkedők a lehető legvonzóbb grafikákkal, hogy ne unatkozzanak a felhasználók számára.

RészletCseppek: Tanuljon koreai nyelvet és hangul ábécét
FejlesztőNyelvcseppek
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret35 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés (Google Play)4.8/5.0

Letöltés Csepp alkalmazás itt van:

3. HelloTalk - Csevegjen, beszéljen és tanuljon nyelveket ingyen

Ha más online koreai tanulási élményre vágyik, megpróbálhatja letölteni a HelloTalk alkalmazást. Ennek oka, hogy ezen az alkalmazáson keresztül tanulhat olyan barátoktól, akik szintén érdekeltek abban, hogy megtanulják a megfelelő nyelvet.

Például olyan koreai őslakosoknál tanulhat, akik szintén szeretnének megtanulni indonéz nyelvet. Rendelkezésre álló funkciók csevegés és Hangjegyzet hogy Ön és barátai megtanítsák egymást és kijavítsák egymás kiejtését.

Így a tanulás hatékonyabbá válik, mint egyszerűen a koreai nyelvtanuló könyvekre támaszkodni. Ettől eltekintve a HelloTalk ugyanolyan szórakoztató, mint a barátok keresése alkalmazás, amelyet esetleg megszokott.

RészletHelloTalk - Csevegjen, beszéljen és tanuljon nyelveket ingyen
FejlesztőHelloTalk Nyelvtanulás alkalmazás
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret96 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés (Google Play)4.3/5.0

Letöltés HelloTalk alkalmazás itt:

4. Tanuljon koreai, japán vagy spanyol nyelvet a LingoDeer segítségével

Ahogy a neve is mutatja, a LingoDeer japán nyelvtanulási alkalmazásként is működik különféle idegen nyelvek mások, például spanyol, francia, német, mandarin, orosz, portugál, olasz és vietnami.

A tanulási modell is fokozatosan. Először betűket, egyszerű szavakat tanítanak neked, majd kezdj el napi beszélgetéseket.

Ettől eltekintve különféle interaktív játék, as Flash kártya, vetélkedők, gyakorlókérdések és így tovább, hogy tovább javítsd idegen nyelvi készségeidet.

RészletTanuljon koreai, japán vagy spanyol nyelvet a LingoDeer segítségével
FejlesztőLingoDeer - Tanuljon nyelveket szórakozással
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret49 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés (Google Play)4.6/5.0

Letöltés A LingoDeer alkalmazás itt van:

5. Tanuljon meg 33 nyelvet ingyen - hétfőn

Eddig a Mondly biztosította 41 nyelv tanulni, beleértve a koreai és az indonéz nyelvet is. Nincs időkorlát a tanuláshoz ebben az alkalmazásban cseppként.

A koreai órákon különféle példákra irányul napi beszélgetés. Vannak irányelvek a szavak megfelelő és helyes elrendezéséhez is.

Ezen kívül vannak olvasási, hallgatási, írási és beszédgyakorlatok. Így a koreai nyelvtudásod teljesebb lesz.

RészletTanuljon meg 33 nyelvet ingyen - hétfőn
FejlesztőATi Studios
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés10.000.000+
Értékelés (Google Play)4.6/5.0

Letöltés A hétfői jelentkezés itt van:

6. Egyszerűen tanuljon koreait

Nem kell bajlódnia egy koreai nyelvtanuló weboldal megnyitásával, mert a Simply Learn Korean alkalmazással könnyen és gyakorlatilag tanulhat. Itt különféle változat érhető el kifejezések és szavak hangulban vagy betűkkel írva fonetikus.

Szeretné tudni a kiejtést? Nyugodtan, minden kifejezést és szót rögzítettek és koreai őslakosok beszélik, így nem fogja rosszul kiejteni.

Kapható Flash kártya és vetélkedők hogy megítélje a megértés szintjét. Gyakorold tovább a Simply Learn Korean alkalmazást, így a pontszámod még magasabb lesz.

RészletEgyszerűen tanuljon koreait
FejlesztőSimya Solutions Ltd.
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret21 MB
Letöltés500.000+
Értékelés (Google Play)4.5/5.0

Letöltés itt van a Simply Learn Korean alkalmazás:

7. Rosetta Stone: Tanulj és beszélj új nyelveket

Az utolsó koreai nyelvű alkalmazás, amelyet letölthet, a Rosetta Stone. Segíteni fogja a tanárok a világ minden tájáról aki legalább 20 éves tapasztalattal rendelkezik a koreai nyelv oktatásában.

Annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben megjegyezhessék a sok szókincset és mondatot, Rosetta Stone használja audiovizuális stimuláció. Ön is megkapja általi értékelés valós idő annak érdekében, hogy megtudjuk, hol van a kiejtési hiba.

Ezenkívül a koreai nyelven keresztül is megtanulhat tanulás élő. A oktatók koreai anyanyelvűek, tudod. Tényleg izgalmas, igaz?

RészletRosetta Stone: Tanulj és beszélj új nyelveket
FejlesztőRosetta Stone Ltd.
Minimális OSAndroid 7.0 és újabb
Méret154 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés (Google Play)4.6/5.0

Letöltés A Rosetta Stone alkalmazás itt van:

Ez a legjobb iOS és Android koreai tanulási alkalmazás a koreai nyelvtudás fejlesztésére. A felkínált tanulási módszerek azon kívül, hogy ingyenesek, szórakoztatóak is, így gyorsan és gördülékenyen értheti meg.

Ha gyakran megtanulja a fenti alkalmazásokat, nem lehetetlen, hogy a végén már nem kell aktiválnia feliratok alkalmazásban koreai drámákat nézni, mert már értette a párbeszédet.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Sheila Aisya Firdausy.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found