kártyakombináció (harci fedélzet) aréna 2 legjobb összecsapás royale

Kártya kombinációk (Battle Deck) Aréna 2 legjobb Clash Royale. Kártya kombináció a Clash Royale 2., 3., 4., 5. és 6. szintjéhez.

Állítson be egy kártyakombinációt vagy Battle Deck az Arénában 2 olyan dolog, amit nagyon fontos megtenni azok számára, akik küzdenek Aréna 2 csontgödör. Egy jó kártyakombináció használatával természetesen továbbra is nyerhet, ha Clash Royale-t játszik Androidon és iOS-en.

Azok számára, akik jó kártyakombinációkra vágynak az Arena 2 Bone Pitben. Itt van néhány példa a Battle Deck kombinációkra, amelyek használhatók.

  • A különbség a King Tower és az Arena Tower között a Clash Royale-ban
  • [Frissítés] Különböző arénák a Clash Royale-ban, amelyeket ismernie kell
  • A Clash Royale ládatípusai, amelyeket ismernie kell

Kártya kombinációk (Battle Deck) A legjobb az Aréna 2 Clash Royale-ban

Az Aréna 2 vagy más néven Csontgödör egy Clash Royale Aréna, amelyet akkor lehet megnyitni, amikor a játékos eléri 400 trófea. Néhány új kártya, amelyet az Arena 2-ben lehet megszerezni, a következők: Csontvázak, Minionok, Sírkő, Bombatorony, Óriáscsontváz és Balloon.

Az Arena 2 Bone Pit-ben általában a 3., 4., 5. és 6. szinttel rendelkező játékosok laknak. Íme néhány példa a legjobb formációkra vagy harci fedélzeti kombinációkra, amelyekkel az Arena 2 Bone Pit játékra használható.

Ezek néhány példa kártya kombinációs képre (Battle Deck) az Aréna 2 Csontgödörjében amelyet használhat. Ha van más kombinációja, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Azok számára, akik nem játszottak a Clash Royale játékkal, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt:

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found