10 jel arra utal, hogy okostelefonját egy hacker hibáztatta, nézze meg most!

Gyanítod, hogy a mobiltelefonodat eltérítették? Szeretné megismerni a lehallgatott vagy feltört mobiltelefon jellemzőit? Nézze meg itt!

Évente mindig sok a bűncselekmény hackelés az történt. Végül esetek hackelés által Névtelen ami az Egyesült Államokban és Európában több intézménnyel és nagy szereplővel történt 2020-ban.

Nos, most az ApkVenue kérdezi öntől. Biztos, hogy biztonságban van a fenyegetések ellen hackerek? Ki ismeri titokban az okostelefonját hibáztatták által hackerek! Hogy vagy?

Nyugi, az ApkVenue 10 jellemzőt fog mondani, ha a mobiltelefonodat lehallgatták vagy feltörték. Itt az áttekintés!

A lehallgatott okostelefonok jellemzői

Amellett, hogy kommunikációs eszközként használják, sok személyes adatot is tárolnia kell az okostelefonján, igaz? Képzelje el, ha mindezeket az információkat mások is tudják. Tehát ismerkedjünk meg a jelekkel, ha megérintjük az okostelefont!

1. Gyakran megszakított hanghívások

Hallottál már valaha zajt vagy recsegést, amikor hívás alatt álltál?

Ha a hang csak benned hallható, miközben a másik normális, gyanúsnak kell lenned, ha megérinted a hívásodat.

Célszerű, ha gyakran újraindítja a rendszert a mobiltelefonján, és gyakran konzultál barátaival, akik értenek ehhez.

2. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nem ismertek

Okostelefon megérintésére általában hackerek vagy a kapcsolt feleknek meg kell további alkalmazások telepítése a cél okostelefonon. Ezek a hackerek egyedülálló módon elrejtették ezeket az alkalmazásokat.

Túlzáshoz próbálja meg ellenőrizni a menüt Beállítások - Alkalmazások vagy Alkalmazáskezelő, majd ellenőrizze, hogy vannak-e külföldi alkalmazások az okostelefonján.

Ha van olyan gyanús alkalmazás, amelyet még soha nem telepített, akkor az is lehet rosszindulatú vagy kémalkalmazás, amely ellopja az adatait.

3. Az akkumulátor könnyen lemerül és forró

Az adatok elküldéséhez a kémalkalmazást telepítette hackerek egyenletesen kell tovább haladnia háttér.

Ennek hatása az okostelefon lesz könnyen felmelegszik, és az akkumulátor pazarlóvá válik. Ez természetesen veszélyes a saját mobiltelefonjára.

Ellenőrizze az akkumulátor használatát. Ha van egy furcsa program, amely folyamatosan fut, akkor az lehet, hogy valaki okostelefonját hibáztatja.

4. Pazarló kvóta

Az akkumulátor pazarló, mert vannak külföldi alkalmazások háttér, a lehallgatott okostelefonok is általában pazarolják a kvótákat.

Ez ezeknek az ismeretlen alkalmazásoknak köszönhető továbbítja az adatokat ki az ön tudta nélkül. Néhány másodperc múlva a fontos adatok automatikusan az övék lesznek.

Ezért nagyon fontos az Ön számára, hogy ne csak egy kockázatos webhelyet vagy webhelyet nyisson, mert az lehet, hogy az adatait ellopják onnan.

5. Lassú okostelefon

Gyakran úgy érzi, hogy az okostelefon lassú, amikor alkalmazásokat vagy játékokat futtat, annak ellenére, hogy úgy érzi, hogy az alkalmazás rendesen fut?

Ha egy könnyű alkalmazás futtatásakor az okostelefon gyakran lassúnak érzi magát, akkor ott lehet rosszindulatú amely adatok továbbítására szolgál más emberek számára.

Képzelje el az idejét csevegés, kiderül, hogy ugyanakkor a telepített kémalkalmazás is működik. Szóval nehéz.

6. Gyakran megjelennek a felbukkanó hirdetések

Egyes okostelefonok lehallgatására szolgáló alkalmazások nem futtathatók automatikusan. Néhányan hirdetést használnak Felugrik mint ravaszt hogy aktiválja.

Tehát, amikor a hirdetésre kattintanak, a kémalkalmazás aktív lesz. Természetesen ez nagyon veszélyes a mobiltelefonodra, bandádra!

Az ApkVenue tanácsai: kerülje a különféle típusú felugró hirdetésekre való kattintást, hogy elkerülje azokat a hackereket, akik ellopni akarják az adatait.

7. Hely hirtelen aktív

Az okostelefonra koppintók egyik célja a helyszín megismerése. Ezért, ha hirtelen az okostelefon helybeállítása aktív (amikor általában ki van kapcsolva), előfordulhat, hogy egy alkalmazás kényszeríti az aktív helyet.

Az is lehet, hogy mobiltelefonját távolról lehallgatják vagy feltörik. Szóval, mit kell tenni?

Indíthatja újra a mobiltelefont, vagy visszaállíthatja a mobiltelefon beállításait. Telepítheti a legjobb víruskereső alkalmazást is, amely megvédi a mobiltelefonját.

8. A WiFi gyakran egyedül aktiválódik

Amikor nyilvános helyen tartózkodik, és hirtelen aktív a WiFi-kapcsolata, ébernek kell lennie. Ki tudja, hibáztak. Miért kell WiFi-nek lennie?

A probléma egy nyilvános helyen lévő WiFi kapcsolaton keresztül történik, hackerek könnyen megfertőzheti és adatokat továbbíthat a célpontjába.

Ez komoly aggodalomra ad okot azok számára, akik takarékos okokból szeretik a nyilvános WiFi-t használni, még óvatosabbnak kell lennie, huh!

9. Van egy ismeretlen szám be Legutóbbi hívások

Találtál már ismeretlen számokat a névjegyzékben vagy az oszlopban legutóbbi hívások a te?

Még ha emlékszel is, soha nem érezted úgy, hogy felhívtad ezt a számot, vagy hívást kaptál volna ettől a számtól.

Legyen óvatos, ez a szám lehet azon hackerek száma, akik ellopni akarják az adatait. Mindig ügyeljen arra, hogy elmentse a számát, és ne ossza meg vagy tegye fel gondatlanul.

10. Okostelefon hirtelen újraindul egyedül

A HP jellemző jellemzője az utolsó feltörésben egy okostelefon, amely a mobiltartó akarata nélkül indul újra.

Valóban vannak olyan esetek, amikor a mobiltelefon hirtelen kikapcsol és újraindul. Nem szörnyű?

Vizsgálja meg, ez azért történik, mert a mobiltelefon rendszerébe olyan hackerek hatoltak be, akik meg akarják érinteni az Ön mobiltelefonját. Tetszik vagy sem, el kell vinni a saját mobiltelefon-szolgáltató központjába.

Hogyan? Már ismeri az okostelefon lehallgatásának jellemzőit? Vajon egyike annak a 8 jelnek, amely szerint az okostelefont megérinti az okostelefon? Ha igen, azonnal okostelefon formátum A gyári beállítások biztonságosak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found