Az FBI és a Cia így használja fel személyes adatainak megtalálásához

Azáltal, hogy a JalanTikus által az interneten keresztül megkeresi valaki személyes adatait, nemcsak a nevek jelennek meg, minden, az adott személlyel kapcsolatos információ megjelenik, kezdve a telefonszámoktól, címektől, e-mailektől, közösségi médiáktól, sőt fényképektől is.

Manapság az interneten mindent megtehet, beleértve a valódi életrajz vagy személyazonosság és személyes adatok keresését is. Kíváncsi ember vagy? Ha igen, akkor ezek a tippek arról, hogyan lehet valaki személyes adatait az interneten keresztül megtalálni, nagyon hasznosak, és támaszkodhat rájuk üldözés összetörni, sőt halandó ellenséget.

Emlékszel, hogy 2014-ben JalanTikus is bemutatott egy hasonló cikket, mégpedig Könnyű megtalálni az emberek személyes adatait az interneten. A cikk ezúttal az frissítés valamint a személyes adatok interneten keresztüli megtalálásával kapcsolatos cikkek fejlesztése.

  • Könnyű megtalálni a személyes adatokat az interneten!
  • Szuper teljes személyes adatok a Facebookon kiváltják a személyazonosság-lopást
  • A hátborzongató dolgok, amelyeket magányos emberek csinálnak az interneten

Valaki személyes adatainak gyors és pontos módja az interneten keresztül

1. Facebook

Akinek nincs Facebook Manapság? Nagyon elavult. Még a szüleim találkoztak először iskolai barátaikkal a Facebook közösségi hálózaton keresztül. Tehát, ha könnyedén meg akarja találni valakinek a személyes adatait, egyszerűen keressen a Facebookon. Azok számára, akik szeretnék üldözés összetörni, akár a legfrissebb fotót is megismerheti, kapcsolati státusz, és az iskolai végzettsége. Jól van?

2. LinkedIn

Személyes adatok keresésekor valaki átadja LinkedIn általában inkább kollégák vagy szakmai jellegű munkahálózatok. De nem kizárt, hogy eljuthat az exéhez vagy összetörhet. Igen Amennyiben most tudni akarod, hogy a doi doi hol dolgoznak és laknak, keresés a nevét a LinkedIn-re írta.

3. Pipl

Pipl egy információalapú emberek keresőmotorja Láthatatlan web, ami azt jelenti, ha átkutat kereső motorok így jobb keresési eredményeket kap, mint a szokásos keresőmotorok eredményei. A Pipl kereséseket végez a közösségi hálózati szolgáltatásokban, a keresőmotorokban, adatbázisés mások egyidejűleg, hogy megtalálják a keresett személyazonosságot, amelyet nehéz lesz megtalálni, ha személyes adatait egy általánosabb keresőmotoron keresztül keresi.

4. Társadalmi említés

Társadalmi említés egy keresési webhely, amelynek segítségével valaki személyes adatait megtalálhatja a közösségi médián keresztül. Csak írja be annak a személynek a nevét, akit az interneten keresztül szeretne azonosítani, majd kattintson a Keresés gombra. Ezután a keresési eredmények tartalmazzák Blogok, mikroblogok, könyvjelzők, képek, videók, és Minden.

5. PeekYou

PeekYou egy ingyenes emberek keresőmotorja (emberek keresőmotor), amely segít megtalálni a barátokat, rokonokat és munkatársakat az általános interneten. A PeekYou megkönnyíti az Ön személyes adatainak megkeresését az interneten keresztül. Megadhatja a név kulcsszavát, felhasználónév közösségi média, vagy telefonszámok, hogy adatokat találhasson a barátairól.

6. Wink People Search

Megtalálható az összes közösségi közösség, profil online, és a Winket is használhatja a kezeléshez online jelenlét-profil létrehozásával Rákacsintás. Igényelhet és felvehet különféle helyeket, ahol aktív lehet benne. Szabadon kereshet valaki személyes adatait a közösségi hálózatokon és az interneten. Keressen embereket a név, a hely, az iskola, a foglalkozás, az érdeklődési körök és egyebek alapján Wink People Search.

7. BÓNUSZ: ZabaSearch

Zabasearch egy fantasztikus keresőmotor, amely csak az emberekre és egyénekre vonatkozó adatok (nevek, címek, telefonszámok) megtalálására összpontosít. Használhatja a Zabasearch keresőeszközként, amikor online keresni próbál valakit az interneten online, vagy csak a cím ellenőrzésének módjaként. De sajnos csak az Egyesült Államokban használhatja a Zabasearch alkalmazást.

A JalanTikus által az interneten keresztül keresve valakinek a személyes adatait, nemcsak a név, minden, az adott személyhez kapcsolódó információ megjelenik, kezdve a telefonszámoktól, címektől, e-mailektől, a közösségi médiától, még a fényképektől is. De sajnos az ezen webhely által szolgáltatott adatok valakinek a meglévő információin alapulnak, vagy feltöltötték őket az internetre, például közösségi fiókok, e-mail, telefon. Ha az emberek téged akarnak üldözés ne végezzen tevékenységet az interneten, természetesen a fenti dolog nem fog jól menni. Sok szerencsét!

Apps Segédprogramok Családbiztonsági termelés LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found