5 hatékony módja a blokkolt torrent hozzáférési kapcsolat megnyitásának (bypass torrent)

Az internetes kalózkodás elterjedése felhívásokat vezetett a jogsértőnek ítélt webhelyek elleni küzdelemhez, amelyek közül az egyik a Torrent webhely.

Az internetes kalózkodás elterjedése felhívásokat vezetett a jogsértőnek ítélt webhelyek elleni küzdelemhez, amelyek közül az egyik a webhely Torrent. A tartalomkészítők és a szerzői jogok tulajdonosai továbbra is megpróbálják blokkolni a webhelyhez való minden hozzáférést webtárhely Torrent. Néhány internetszolgáltatónak (internetszolgáltatónak) is mindig aktívnak kell lennie, hogy blokkoljon minden szagú tevékenységet torrentezés.

Bár továbbra is intenzíven folytatják a Torrent-webhelyek bezárására vagy blokkolására irányuló erőfeszítéseket, még mindig vannak olyan kalózkodási oldalak, amelyek továbbra is megjelennek. Ezenkívül számos módon megtehetjük az általunk használt internetszolgáltató által letiltott vagy korlátozott webhelyek megnyitását, beleértve a Torrent webhelyeket is. Hogyan kell? Nézzük csak a következőket.

  • 10 legjobb játék 2017-ből
  • 10 legjobb kalandjáték az Android 2017-en

5 hatékony módszer a blokkolt torrent hozzáférési kapcsolatok megnyitására

1. Használjon másik kapcsolatot

Az első megoldás kitérő torrent hozzáférési kapcsolat, amely egy másik kapcsolat használatával történik. Gyakran több internetszolgáltató és tűzfal hálózatok, amelyek alapvető blokkokat alkalmaznak, például irodákban vagy egyetemeken.

Az alapblokk a kezdeti kapcsolat korlátozására szolgál a torrent webhelyhez. Tehát ennek a problémának a megoldásához többféle kapcsolatot használhatunk az okosításhoz. Tehát a torrent hozzáférés indításakor használhatunk egy mobil vonalat internetes adatok a mobiltelefonon, majd miután a torrent letöltését megkezdi, a letöltés folytatásához használjon ismét egy másik csatlakozási hozzáférést, például a WiFi-t.

Megjegyzés: Ez a módszer nem fog működni, ha a tűzfal fejlettebb funkciókat használ, de nem árt, ha először megpróbálja.

2. Módosítsa a DNS-kiszolgálót

Gyakran csak az internetszolgáltató által alkalmazott egyetlen blokk csak a szint DNS. DNS vagy Domain név rendszer Az IP-címek webhelynevekre történő lefordítását gyakran használják a torrent-webhelyekhez való hozzáférés korlátozására. Mert a alapértelmezett, a felhasználó az internetszolgáltató által beállított DNS-kiszolgálót használja. Ezért nyilvános DNS-re változtatása megoldhatja a torrent webhelyhez való nehéz hozzáférés problémáját.

A következők a legnépszerűbb nyilvános DNS-kiszolgálók:

  • Google DNS: 8.8.8.8 | 8.8.4.4

  • OpenDNS: 208.67.222.222 | 208.67.220.220

  • Comodo DNS: 8.26.56.26 | 8.20.247.20

Megváltoztathatjuk a DNS-kiszolgálót a hálózati beállításokon keresztül, és hamarosan hozzáférhetünk minden olyan weboldalhoz, amelyet minden internetszolgáltató blokkol.

A DNS-kiszolgáló cseréje:

Windows rendszeren: Írja be a Hálózati eszköz elemet, és kattintson a jobb gombbal, majd kattintson a Tulajdonságok> Ipv4 Tulajdonságok parancsra, majd módosítsa a DNS-kiszolgálót, majd kattintson az OK gombra.

Mac OS rendszeren: Lépjen a Rendszerbeállítások> Hálózat> Speciális> DNS elemre, és adjon hozzá egy új DNS-kiszolgálót, majd kattintson az OK gombra.

Linuxon: Kattintson a Hálózati kisalkalmazás> Kapcsolatok szerkesztése> Szerkesztés> IPv-beállítások> Csak az automatikus (DHCP) címek> DNS-kiszolgáló elemre, és vessen elválasztva adjon hozzá minden új címet.

3. Használjon ingyenes VPN-t

Ha nem ismeri a fentiekhez hasonló hálózati beállításokat, akkor a blokkolt webhelyek megnyitásának másik alternatív módja a VPN használata. VPN vagy virtuális magán hálózat az eredeti IP-cím lefedésére szolgál. Elvileg úgy fogunk megszólítani ügyfél akik egy másik országból férnek hozzá az internethez, ahol a webhely nincs letiltva az adott országban.

Jelenleg több megbízható ingyenes VPN-szolgáltatót használhatunk, de mégis korlátot kapunk az adatok letöltésére havonta.

Azok számára, akik nem akarnak semmilyen ingyenes VPN-t használni, amely használható, kipróbálhatják a Windscribe-ot vagy a Hide.me-et. Mindkét VPN képes jól és megbízhatóan működni. De a biztonság szempontjából a Hide.me biztonságosabb, mint a többi ingyenes VPN, mert eszköz nem menti naplók bármit is elér a felhasználó. Ha nem akar többet bajlódni, használhatja az Opera böngészőt, amely alapértelmezés szerint rendelkezik beépített ingyenes VPN-rel, amely annyit használható, amennyit csak akar.

4. Használjon prémium VPN-t

A használat előnyei Prémium VPN az, hogy amellett, hogy megbízhatóbb, biztonságosabb is, mint az ingyenes verzió. A prémium VPN rendelkezik az adatok titkosításának funkciójával, emellett nem fogják naplózni a felhasználó hálózati tevékenységét az interneten, így garantáltan biztonságban vannak. Használata szintén nagyon egyszerű, csak fizetnie kell az előfizetés árának, és telepítenie kell a számítógépére vagy router használt, és nagyon könnyen elérhetjük és letölthetjük a torrenteket.

Ha ki akarja próbálni a Premium VPN megbízhatóságát, akkor kipróbálhatja az ExpressVPN segítségével. Ez egy VPN szolgáltatás, amelyet speciálisan teszteltek minden igényének kielégítésére. torrentezés. De még így is sok más megbízható VPN-szolgáltatás közül lehet választani odakint.

5. Használja a ZbigZ vagy a Seedbox Premium alkalmazást

Magvető egy eszköz új a torrentezés terén. A Seedbox egy virtuális szerver, amely lehetővé teszi számunkra a torrentek feltöltését és letöltését. Mondhatni, hogy a Seedbox hasonló egy szolgáltatáshoz Dropbox népszerű, csak ezúttal a torrentezéssel kapcsolatos mindent elérő helyként szolgál.

A Seedbox népszerűsége egyedülálló adatátviteli képességeinek köszönhető. Tehát lehetővé teszi, hogy bármely hálózati rendszergazda ne blokkolja a Seedbox szolgáltatást, mert ez azt jelenti, hogy blokkolniuk kell az összes internetes hozzáférést.

A megoldás az, hogy egy fizetős Seedbox-ot használ, ez megszünteti az összes korlátozást. A torrentezéshez a legkényelmesebb és legkönnyebben használható magdobozok a Bitport, a Seedr és a Filestream. De ha jól érzi magát saját privát virtuális szerverével, akkor nincs semmi baj az olyan szolgáltatások használatával, mint az Online.net és a Kimsufi, amelyek a megfelelő választás lehetnek.

Tehát az a kérdés, hogy törvényszerűen vagy kalózkodási tevékenységre használja-e a torrenteket? Osszuk meg válaszait az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found