11 titkos youtube trükk, amit nem biztos, hogy tudsz

Az ApkVenue, a YouTube titkos trükkjei, amelyeket nem ismerhet a YouTube után, ez a legnépszerűbb videómegosztó webhely nagyon sok rejtett funkcióval rendelkezik, amelyeket sajnos a felhasználók többsége még nem ismer.

Az egyik videotartalom-szolgáltató, amely szintén gyorsan növekszik, a YouTube. Ez a legnépszerűbb videomegosztó webhely nagyon sok rejtett funkcióval rendelkezik, amelyeket sajnos a legtöbb felhasználó még nem ismer.

Annak ellenére, hogy több milliárd felhasználó tölti az idejét a YouTube-on, hogy megnézze a legfrissebb videókat tippekből és trükkökből, oktatóanyagokból, a pótkocsi filmek, zene, még vicces videók is feltölteni a YouTubers-től.

Különböző forrásokból származó jelentések szerint a YouTube számos rejtett funkcióval rendelkezik, amelyek hozzájárulhatnak a felhasználói élményhez, és PRO-nak tűnhetnek a YouTube használatában. Nos, itt az ApkVenue 11 YouTube titkos trükköt mutat be, amelyeket nem biztos, hogy ismer.

  • Pszt, itt vannak a tiltott kulcsszavak a YouTube-on!
  • Keressen pénzt a YouTube-ról ezzel az ötféle videóval!
  • 5 YouTube titkos trükk, amit valószínűleg nem tudtál

YouTube titkos trükkök, amelyeket valószínűleg nem tudtál

1. Készítsen GIF-et a YouTube-on

Igen, mozgóképeket GIF formátumban készíthet közvetlenül a YouTube webhelyéről. Hogyan kell?

  • Például először nyissa meg a YouTube JalanTikus-ot, igen, használjon böngészőt egy számítógépről.
  • Válassza ki továbbra is az egyik videót, amelyet meg szeretne nézni.
  • Ezután szerkessze az URL-címet a „gif” szó hozzáadásával közvetlenül a „YouTube” szó elé.
  • A //www.youtube.com/watch?v=SPGN7MuOSv4 például //www.gifyoutube.com/watch?v=SPGN7MuOSv4 lesz.
  • Kattintson az Enter gombra és a "tara" gombra. Kérjük, engedje szabadjára kreativitását egy GIF-kép létrehozásához.

2. Keressen zenei videók szövegét a YouTube-on

Szeretne zenei videók szöveget találni a karaoke tanulásához a YouTube-on? Használhatja a Musixmatch Lyrics nevű Chrome kiterjesztést a YouTube-hoz.

Több mint hétmillió dal szövege van 32 különböző nyelven. Hogyan?

  • Nyissa meg a Chrome böngészőt számítógépén / laptopján.
  • Azután, kattintson következő link Musixmatch Lyrics for YouTube.
  • Most a YouTube-on lejátszott videó megmutatja a szövegeket. Nem klassz?

3. Nézze meg a YouTube Pop-up Views alkalmazást

Ha hűvösebb külsővel akarod nézni a YouTube-ot, akkor több dolgot is megtehetsz, amelyek közül az egyik a YouTube felugró ablakainak létrehozása.

Hű, milyenek az eredmények? Kövesse az alábbi lépéseket a YouTube pop-up megtekintéséhez.

  • Nyissa meg a YouTube-ot az Opera böngésző segítségével, és nyissa meg az egyik megtekinteni kívánt videót.
  • Ezt követően a megtekintett videó felső részén megjelenik egy gomb.
  • Ezután látni fogja, hogy a YouTube kijelzője előugró ablak lesz. Eközben a Google Chrome-on használhatja az ApplicationFloating for YouTube kiterjesztést. Könnyű, igaz?
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. A YouTube titkos billentyűparancsainak használata

Valószínűleg már tudja, hogy van parancsikon titkos billentyűzet, amellyel navigálhat a YouTube-on. De megvalósította?

A YouTube még szórakoztatóbbá tételéhez íme a YouTube parancsikonja, amelyet el kell sajátítania.

  • K = szünet vagy játék
  • J = 10 másodperc vissza
  • L = gyors előre 10 másodperc
  • M = kapcsolja ki a hangot
  • A 0 = szám a videó elejére ugrik
  • 1–9. Szám = a videó 10–90% -ára ugrik.
    • = Növelje a betűméretet
  • - "= Csökkenti a betűméretet

5. Hogyan lehet engedélyezni a Dark Mode YouTube alkalmazást

Sötét módban érheti el a YouTube-ot. Akkor mi különleges? Néhány ember számára triviálisnak tűnhet. Sötét módban azonban a YouTube kijelzője kényelmesebb a szem számára, és mozifilmet kölcsönöz, mintha moziban nézne filmet.

Fotóforrás: Forrás: Slashdot

Hogyan lehet aktiválni, nagyon egyszerű. A fenti képen látható módon kattintson a jobb felső sarokban található profil ikonra. Ezután kattintson a "Sötét téma" menüre, és változtassa meg az állapotot "Be" értékre. Azonnal élvezheti a fekete hátteret, miközben kedvenc videóit keresi és nézi.

Fotó forrás: Forrás: cnet.com

Azoknak, akik szeretnek csiszolni készség Informatikai szempontból továbbra is aktiválhatja a YouTube sötét módját a Chrome fejlesztői eszközein keresztül. Itt vannak a jelentett lépések CNet:

  • Győződjön meg arról, hogy a Chrome 57-es vagy újabb verzióval rendelkezik
  • Nyissa meg a Chrome-ot, nyissa meg a YouTube-ot, jelentkezzen be fiókjába
  • Nyissa meg a Fejlesztői eszközöket a CTRL-Shift-I billentyű lenyomásával
  • A jobb oldali panelen kattintson a Konzol elemre
  • Másolás beillesztés ez a kód: document.cookie = "VISITOR_INFO1_LIVE = fPQ4jCL6EiE, majd nyomja meg az Enter billentyűt
  • Csukja be a panelt Frissítés az aktuális YouTube-oldal
  • Élvezheti a Sötét módot
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Nézzen lassított videókat a YouTube-on

Érdekesebbé és drámaibbá téve videókat nézhetünk a YouTube-on sebesség amely lelassul vagy felgyorsul vagy ún lassított felvétel és gyors mozgás. A módszer meglehetősen egyszerű, csak a "szóköz" billentyűt kell lenyomnia és tartania.

Ha nem működik, akkor kattintson az ikonra beállítás ami a jobb alsó sarokban van játékos YouTube, majd válassza a lehetőséget sebesség Akarod.

7. Oszd meg az élő videót meghatározott időtartamra

A történet az, hogy nagyon büszke arra, hogy belépsz egy barátod által készített YouTube-videóba, annak ellenére, hogy csak röviden jelenik meg. Ön is nagyon szeretné megmutatni a színészi játékot a szerelmeseinek vagy más barátainak, sajnos a videó vége előtt az utolsó pillanatban jelenik meg.

Nyugodtan, azonnal megoszthatja a YouTube-videókat, és azonnal lejátszhatja azokat a megadott időtartamig. Tehát nem a semmiből kell kezdenie, hanem ezt.

  • Nyisson meg egy YouTube-videót, és játssza le, majd rögzítse a videó pontos megjelenési idejét, amelyet kiindulópontként kíván beállítani. Például percenként 1 perc és 12 másodperc.
  • A formátum ilyen, # t = 01m12s és másolat, majd nyissa meg a videó URL-jét, és adja hozzá a korábban megadott időt.
  • Kész, ossza meg barátaival a linket. És azonnal lejátszódik a korábban beállított percekben. Hűvös, igaz? A következő videóban láthat egy példát; Egy fiatal dátum és egy régi dátum sorsa (teljes verzió) - Gokil.lol.

8. Töltse le a Youtube-videókat kiegészítő szoftver nélkül

Sokféleképpen lehet Letöltés kedvenc videód a YouTube-on, de az ApkVenue úgy véli, hogy a következő módszer a legjobb és praktikus. Nincs szüksége további szoftverekre, a következőképpen:

  • Nyissa meg a YouTube-ot számítógépen vagy okostelefonon, és válassza ki kedvenc videóját Letöltés. Ezután csak szerkessze az URL-t úgy, hogy ss-t ad hozzá a YouTube szó elé (például: - // www.ssyoutube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aYAfskE7AM).
  • Most nyomja meg belép és egy weboldalra irányít SaveFrom.net. Innen kiválaszthatja a letöltendő videó minőségét.

Ezzel megtehetiLetöltés minden YouTube-videót további szoftver nélkül. További részletekért olvassa el a következő cikket; A YouTube-videók letöltésének egyszerű módja alkalmazás telepítése nélkül.

9. Vicces jelenet lejátszása újra és újra

Videókat nézve a YouTube-on továbbra is láthat igazán vicces jeleneteket vagy romantikus jeleneteket, amelyeket újra és újra meg akar nézni.

De ehhez húzza vissza és játssza le újra. Ez egy szóváltás, ez egy praktikus módszer, így automatikusan és újra eljátszhatja a jelenetet.

A trükk az, hogy nyissa meg a YouTube-ot és játssza le a kívánt videót, majd változtassa meg az URL-t a YouTube szó helyére infinitelooper.

10. Navigáljon és nézzen YouTube-stílusú TV-videókat

A YouTube rendelkezik egy úgynevezett funkcióval Hátradőlni, ez a funkció megjeleníti a YouTube-ot a Teljes képernyő TV megjelenítési stílus.

A navigáláshoz nem az egérre kell támaszkodnia, hanem a billentyűzet nyilainak irányára és az Enter billentyűkre a videók mozgatásához vagy videók lejátszásához.

A YouTube Leanback webhelyet a //www.youtube.com/leanback címen érheti el.

11. Nézz kvóta-megtakarító videókat a YouTube Go alkalmazással

Már tudja, hogy a YouTube Go végre hivatalosan elérhető Indonéziában. A YouTube Go célja, hogy maximalizálja a YouTube teljesítményét a gyenge internetsebességű területeken, és különféle szolgáltatásokkal van felszerelve az internetes adatcsomagok megtakarításához.

Ezek egyike, a YouTube Go diavetítések formájában tekintheti meg a videókat (például prezentációs fájlokat). Így a felhasználók képet kaphatnak arról, hogy milyen videót néznek meg. A meglévő videókat a YouTube Go-n keresztül is letöltheti, és később megnézheti. Tehát csak egyszer használja az internetes adatokat.

Megtekintheti és kiválaszthatja a letölthető videó méretét. Ha adatokat szeretne menteni, töltse le a legkisebb videóméretet, de alacsonyabb képfelbontást kockáztat. Letöltés előtt a YouTube Go megmondja, hogy mekkora tárhely áll még rendelkezésre az okostelefonon.

Mi lenne a fenti rejtett YouTube-trükkel, mennyire klassz? Természetesen ettől igazán jól nézhet ki a YouTube elérésében és az izgalomban, amikor a YouTube-ot játszik. Tehát ne felejtsd el megnézni a JalanTikus videót a YouTube-on is.

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found