hogyan lehet a legegyszerűbb és legpraktikusabb video-írástudást elsajátítani

Szeretne érdekes, inspiráló tartalmat megjeleníteni a közösségi médiában? Ha akarod, tudnod kell, hogyan készítsd el a következő legtöbbet elért írástudási videót!

A közösségi média platformok, például a Facebook, a Twitter, a Whatsapp, az Instagram stb. Fejlődésével az emberek egyre kifejezőbbé és hatalmasabbá teszik pillanataik feltöltését, akár családjával, akár barátaival.

Nem csak az. A felhasználók vágya arra, hogy különféle anti-mainstream pillanatokat töltsenek fel, kreatívabb tartalmat tett közzé. Valójában mindez megtalálható például egymás után ez a vicces és vidám Instagram-fiók.

Nos, a tartalom egyik formája bumm ez a pillanat az videó műveltség. Hogyan néz ki a tartalom és hogyan hogyan készítsünk műveltségi videókat egyedi, klassz és kreatív? Nézze meg a következő véleményeket!

Mi a videó írástudás?

Fotóforrás: Pro.co.id

Vázlat, videó műveltség olyan típusú videó, amely képeket vagy fotókat egyesít mozgó tárgyakkal.

Általában ilyen típusú videókat is hozzáadnak háttérdal érdekes szavakat és aforizmákat kell eljuttatni a hallgatósághoz, legyen szó családról, barátokról vagy a tartalmat megtekintő emberekről.

Az egyik videó-műveltség célja számtalan. Kezdve a vallási da'wah helyeként, a párok közötti romantikus kifejezés egyik formájaként, vagy egyszerűen csak kifejezve szívét kreatív tartalmakon, bandákon keresztül.

Mivel ez a tartalom meglehetősen szétszórt WA vagy IG történeteken, sokan szeretnék tudni, hogyan lehet egyszerű és könnyű WA vagy IG műveltségű videókat készíteni.

Ezért azok számára, akik tudni akarják hogyan készítsünk mobil műveltségű videót, kövessük az ApkVenue alábbi útmutatásait!

Írásbeli videók készítése

A saját videotudásod elkészítése változó, és PC-n vagy Androidon is megteheted. Nos, az ApkVenue ezúttal csak arról fog beszélni hogyan készítsünk írástudó videókat Androidon mert sokkal könnyebb és egyszerűbb.

Nem csak itt, itt azt is megtanítja Jakának, hogyan készítsen 30 másodperces vagy 15 másodperces írástudási videót saját ízlése és koncepciója szerint. Tehát ne lógjon le egy bizonyos időpontban, banda!

Később azt is megtudhatja, hogyan készítsen írás-olvasási videókat zenével, tekintve, hogy az írás-olvasási videók általában különféle zenéket tartalmaznak a tartalom vonzerejének növelése érdekében. Következő útmutató az írás-olvasási videók elkészítéséhez amelyből mintát vehet!

Hogyan készítsünk mozgó írástudás videót

A videoműveltségben általában az égen, a folyón vagy a tengeren való mozgás hatását fogja látni. Hát persze, hogy mozgó fotóalkalmazás ami elfér a mobiltelefonján. Ezúttal az ApkVenue fogja használni az alkalmazást Zoetropic.

Letöltés most: Zoetropic - Fotó mozgásban

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan készíthetnek mozgó műveltségi videókat kedvenc stílusaikkal és koncepcióikkal, íme egy útmutató!

1. lépés: Nyissa meg a Zoetropic alkalmazást, majd új képernyőre lép. nyomja meg Koppintson ide a kezdéshez, majd válassza a lehetőséget Képtár. Válassza ki a létrehozni kívánt képet.

2. lépés: Ezt követően válassza a Mozgás lehetőséget. Ott talál egy sárga nyíl.

Helyezze a sárga nyilat az áthelyezni kívánt tárgyra. Tartsa az objektumot formában a tenger, vízfolyás / folyó, vagy felhő / ég Igen!

3. lépés: Ezt követően válasszon egy lehetőséget Maszk. Ez az opció lefagyaszt minden olyan objektumot, amelyet piros színnel blokkoltak, így azok nem mozognak, például épületek, hegyek, sziklák, földek stb.

4. lépés: Itt létrehozhatja tartalmát zenével vagy szöveggel.

Az írás-olvasási videók elkészítése meglehetősen egyszerű. Válassz egy lehetőséget Hang, majd válassza a zenét ízlésed szerint, akár a mobiltelefon mappájából, akár a Zoetropic által biztosított zenei lehetőségekből.

A szöveg elkészítése nem kevésbé egyszerű. Válassz egy lehetőséget Szöveg, majd írja be az írni kívánt inspiráló szavakat. Ez csak ami gyengeség, itt nem találhatók bal, középső vagy jobb igazítási beállítások.

- 5. lépés: Nos, hogyan látja a készített előzetes videót? Olyan egyszerű! Itt maradsz nyomja meg a háromszög képet kék, lila és zöld mozaik a képernyő bal oldalán.

Innen megtudhatja, hogy fog kinézni a videó. Ha valami hiányzik, csak javítsa ki!

6. lépés: Ha minden készen van, csak annyit kell tennie, hogy megnyomja kettőspont szimbólum a jobb felső sarokban található.

Megadják az irányítás szabadságát sebesség, ismétlések, videó idő, is felbontás. De ha nem gondolja, hogy szüksége van rá, akkor azonnal válasszon Mentés. Rajtad múlik, hogy MP4 vagy GIF formátumban mentsd el, banda!

Ez volt az hogyan készítsünk mobil műveltségű videót speciális alkalmazás, jelen esetben a Zoetropic alkalmazásával. Készíthet műveltségi videókat más alkalmazásokkal is, tudod!

Hogyan készítsünk írástudási videókat a KineMaster segítségével

Az egyik a legjobb Android videoszerkesztő alkalmazás mit használhat műveltségi videók készítéséhez KineMaster. Az alábbiakban letöltheti:

KineMaster Corporation Video & Audio Apps LETÖLTÉS

Nos, azok számára, akik igazán kíváncsiak rá hogyan készítsünk írás-olvasási videókat a KineMaster segítségével, itt az útmutató!

1. lépés: Nyissa meg a KineMaster alkalmazást. Ott 2 lehetőség előtt áll, Projekt Asszisztens és Üres projekt. Mivel az ApkVenue közvetlenül eligazít, válasszon Üres projekt.

2. lépés: Ezt követően a szerkesztő oldalra lép, amelyben különböző menük találhatók.

Először ki kell választania a használni kívánt videót / képet. Ezért kattintson a gombra Média a jobb felső sarokban található Kör menüben válassza ki a használni kívánt videót / képet.

3. lépés: Miután megadta a képet / videót, kérjük, állítsa be a kívánt időtartamot, legyen az 15 másodperc, 30 másodperc vagy akármi.

A módszer elég egyszerű csúszó balra vagy jobbra a képen látható részen.

4. lépés: A jobb felső sarokban található menü körbe különféle kívánt tartalmat adhat hozzá.

Például azt szeretné tudni, hogyan készítsen írás-olvasási videókat zenével. A módszer egyszerű. Nyomja meg az Opciók gombot Hang, válassza ki a tartalom részeként kiválasztani kívánt dalt, majd nyomja meg a piros plusz szimbólumot.

Ha a zenéje véletlenül túl hosszú, akkor valamilyen módon maga rendezheti azt nyom a dalt, és válasszon egy lehetőséget Vágás / felosztás.

- 5. lépés: Ha szöveget szeretne hozzáadni, nyomja meg az Opció gombot Réteg a főmenüben, majd válassza a lehetőséget Szöveg.

Később kiválaszthatja a legjobb betűtípust tartalmához, kiegészítve animációval, amely még hűvösebbé teszi a tartalmát, banda!

6. lépés: Ha végzett, nyomja meg az opciót Exportálás és megosztás a képernyő jobb felső sarkában, majd válassza a lehetőséget Export.

Így készíthettek írás-olvasási videókat a KineMasterrel. Csalással is szépítheti tartalmát a legjobb életmotivációs idézetek a Jalantikus oldalon, tudod!

Ez volt az útmutató arról, hogyan lehet a legegyszerűbb és legpraktikusabb video-írástudást elkészíteni az Ön számára. Nagyon könnyű, igaz? Mit gondolsz?

Például, ha más kreatívabb és könnyebb írástudási videókat készíthet, írja meg őket az alábbi megjegyzésekbe! Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Videó vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found