A 2017-es öt legjobb androidos víruskereső alkalmazás

Ebben a cikkben az ApkVenue felsorolja a 2017-es év legjobb Android víruskereső alkalmazásainak listáját. Melyik a kedvenced?

A kütyük világa tele van az Android okostelefonok innovációival. Ezért lehetséges, hogy sok alkalmazásfejlesztő folytatja az igényeik kielégítése érdekében folytatott kísérleteket. Hasonlóképpen az Android víruskereső alkalmazásokhoz is.

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue megadja a 2017-es év legjobb Android víruskereső alkalmazásainak listáját. Melyik a kedvenced?

  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás az okostelefonhoz
  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016
  • 10 legjobb Android víruskereső és kártevő szoftver 2015

5 legjobb Android víruskereső alkalmazás 2017-ben

1. IObit Applock - Adatvédelem

IObit Applock - Adatvédelem a legjobb Android víruskereső, amelyet telepíthet kedvenc Android okostelefonjára. Ez az alkalmazás a nyugalom érzetét keltheti, mert soha többé nem veszít el olyan adatokat, amelyeket vírusok vagy rosszindulatú programok fogyasztanak.

Ebből kifolyólag, töltse le a legújabb IObit Applock alkalmazást hogy az Android mobiltelefonját ne lehessen könnyen feltörni.

IObit Applock Team Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

2. CM Security AppLock Antivirus

A következő jó Android víruskereső az CM Security AppLock Antivirus. Ez a víruskereső védelmet nyújt okostelefonjának a rendszer sebezhetőségei és az általában nemrégiben telepített vizsgálati alkalmazások ellen.frissítés.

Így, töltse le a legújabb CM Security AppLock Antivirus szoftvert hogy az Android telefonja biztonságban maradjon.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

3. AVG Antivirus Security - INGYENES az Android számára

Ki ne ismerné az AVG víruskeresőt? AVG Antivirus Security - INGYENES az Android számára tehát az egyik legjobb víruskereső alkalmazás az Android 2017-hez, tudod. Sőt, ez az alkalmazás ingyenes, tetszik az ingyenes?

Mire vársz még, töltse le a legújabb AVG Antivirus Security programot - INGYEN az Android számára hogy az Android telefonja stabil maradjon.

AVG Technologies LETÖLTHETŐ Antivírus és biztonsági alkalmazások

4. Képernyő pajzs - Kémvédelem

A következő legjobb Android víruskereső alkalmazás 2017 Képernyő pajzs - Kémvédelem. Ez az Android okostelefonok víruskeresője nagyon hasznos az érzékeny adatok, például a banki adatok védelmében.

Annak érdekében, hogy ne aggódjon túl sokat, töltse le a legújabb Screen Shield - Spy Protection alkalmazást hogy az Android telefonját ne feltörjék.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Ouadban Youssef LETÖLTÉS

5. Ghost Push trójai gyilkos

Egy másik hatékony Android víruskereső Ghost Push trójai gyilkos. Ez az alkalmazás magasabb fokú védelmet nyújt a trójai vírus támadásoktól, amelyeket természetesen nagyon veszélyesnek tartanak, természetesen az Android-felhasználók számára.

Ne legyél trójai vírusok áldozata! Ennélfogva, töltse le a legújabb Ghost Push trójai gyilkost hogy az Android okostelefonja ne sérüljön.

Cheetah Mobile Inc Víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

Itt van a legjobb Android víruskereső alkalmazás 2017. Ne felejtsen el elolvasni az Antivírusról szóló cikkeket és más érdekes cikkeket Jofinno Heriantól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found