8 legrosszabb pontozott játék a történelemben, sajnálom, hogy játszottál!

A történelem következő legrosszabb játéka tönkreteszi a boldogságodat a játék után. Kíváncsi vagy a pontozott játék Jaka verziójára? Gyere, figyeld!

Játszma, meccs szórakoztató célokra készült. Valójában tanulási eszközként is használható. Mindenki örül, ha játékra hívják, főleg, ha szabadok.

Maga a játéktípus nagyon változatos, játszhat hagyományos játékokat vagy digitális eszközöket használó játékokat, más néven videojátékokat.

Az idő múlásával a gyermekek és serdülők egyre inkább otthagyják a hagyományos játékokat. Ezután váltson videojátékokra konzolokon vagy mobilon.

A játékok azonban nem mindig szórakoztatóak, mert vannak olyan játékok is, amelyek valójában unatkozni és bosszantani fogják őket játék közben. Íme egy lista minden idők legrosszabb játékairól, amelyeket erősen kritizáltak.

1. Charlie angyalai

Charlie angyalai először izgalmas akciófilmként ismert. Ez azonban különbözik a játéktól, amely a játék minden aspektusában nagyon rossz.

Ez a legrosszabb játék először 2003-ban jelent meg a GameCube és a PlayStation 2 számára. Megjelenése után sokan panaszkodtak erre a játékra.

Sokan kritizálták a Charlie's Angels játékot, mert nagyon rossz grafikával, unalmas történettel rendelkezik, és túl könnyen befejezhető.

2. Harcos belül

Következik a harci játék Harcos belül amelyet minden játékmédia erősen kritizált. Mindenkit aggaszt a cenzúra Kinect ami szükséges ennek a játéknak a játékához.

Valójában ez a történelem legrosszabb játékának nagyon jó grafikája van egy játékhoz, amelyet 2013-ban adtak ki az Xbox One-on. Sajnos túl sok hiba van használat közben Kinect.

Ez valóban bosszantja és csalódást okoz a játékosok játékában. Megsemmisült már a Fighter Within-ben, még csak 24% -ot is kapott a GameRankings-tól.

3. AMY

Szereted a horror játékokat?

Ügyeljen arra, hogy ne próbálja ki a játékot Amy ezt, banda. Nem mintha a játék annyira hátborzongató lenne, de játékmenetez nagyon rossz. Van még bíráló aki szerint ez a játék nagyon unalmas.

Amy elmeséli Amy, egy természetfeletti erővel rendelkező autista gyermek kalandjainak történetét. Lana kíséri, aki mindig védi.

Sajnos ennek a játéknak a története mindig bosszantja a játékosokat, és az út közepén hagyja a játékot. Nem csak, hogy a gyenge vezérlés miatt ez a legrosszabb grafikai játék még jobban megsemmisül.

4. Szabadidőruha Larry: Pénztári mellszobor

Szabadidőruha Larry: Pénztári mellszobor ez egy különféle konzolok számára kiadott kalandjáték. Ez a játék először 2009-ben jelent meg, majd HD verzió kiadását tervezi.

A terveket azonban az összes játékkritikus rossz véleménye miatt elvetették. Még az IGN is azt mondja, hogy ezt a játékot nem érdemes megvenni.

Az ok egyszerű, a Leisure Suit Larry: A Box Office Bust nagyon unalmas és rossz játékmenettel rendelkezik. Ne csábítson a "felnőtt" témával, amelyet ez a játék kínál, banda.

5. Batman: Sötét holnap

Ki szereti a karaktert Denevérember? Rengeteg játék van a főszereplő Batmannel, de nem mindegyik olyan menő Batman Arkham sorozat.

Batman: Sötét holnap a történelem legrosszabb pontozott játék, amelyet érdemes elkerülni, mert nagyon rossz irányítási és elhelyezési tulajdonságokkal rendelkezik.

Ezt különféle jól ismert játékmédia említette, mint például az IGN, a Game Informer, a Game Spot és mások. Előfordulhat, hogy ennek ereje nélkül utálja ezt a szuperhős-karaktert.

Valójában ez a játék annyira rossz, a Game Informer ad értéket 0,75/10. Ha kíváncsi vagy, nézd meg az Xbox vagy a GameCube játékát.

6. Zsiványharcos

Bethesda úgy gondolják, hogy mindig minőségi játékokat gyártanak, de ezúttal nem. Zsivány Harcos egy példa egy játékra, amelyet nem szabad kiadni, banda.

Nem csak a játékstílusa unalmas, hanem számos is egy hiba ami nagyon idegesítő. Nem áll meg itt, a bemutatott történet nagyon rövid és a csúcspont hiányzik találat.

Bár ennek az FPS játéknak a korában elég jó grafikája van, maga a játék nagyon unalmas, és nem érdemes megvenni.

Ez a játék 2009-ben jelent meg különböző konzolok számára, és korának legrosszabb játékának számított.

7. Ping Pals

A következő az Ping Pals amelyet kifejezetten a Nintendo DS-hez adtak ki. Ön tudja játszani ezt a játékot egyedül vagy offline multiplayer.

A csevegési funkcióval, amelyet maga a Nintendo DS platform is tartalmaz, a Ping Pals olyan játék, amelynek nincsenek egyértelmű előnyei, és a tulajdonában lévő játékok nem túl nagy kihívást jelentenek.

Bár biztonságos játszani a gyermekek számára, a játékmédia kritizálta a Ping Pals-t, sőt, nem is érdemes játéknak lenni, más néven a világ legrosszabb játékának.

8. Szabad tűz

Amikor megláttam ezt a csata királyi játékot a listán, az ApkVenue biztos volt benne, hogy sokan érzelmesek vagytok. Az FF-et gyakran játéknak nevezik pontozott vagy 8 bites játékok (alacsony minőségű).

A legrosszabb csata királyi játék pontozott grafikája, túlnyomórészt gyerekközössége, a burgonya mobiltelefonok szinonimája és a játékon belüli ajtók hiánya miatt szerzett ilyen hírnevet.

Annak ellenére, hogy a játékosok gyakran bírálták PUBG Mobile és CoD Mobile, de ez a játék az egyik legjobban eladott játék lett a Play Áruházban, még versenytársait is megverte.

Valójában ez az értékelés szubjektív, banda. Ha Ön a játék ismerője, akkor nem kell, hogy mások véleménye provokálja. Végül is az indonéz FF eSports csapata a világ egyik legjobbja.

Ez volt a legrosszabb játék, és sokan nem szerették. Véleménye szerint melyik játék a legrosszabb?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found