5 legjobb hangszerkesztő alkalmazás androidhoz

Hogyan végezhetem el a hangszerkesztést Androidon? Azonnal itt lesz egy vita a legjobb EEditing audioalkalmazásokról az Android ApkVenue verzióján!

Az Android okostelefonok a világ szinte mindenki körében nagyon népszerűek. Valóban, az okostelefon a multifunkcionális eszköz amely felhasználható különféle dolgok elvégzésére. Egyikük megtette hangszerkesztés.

Hangszerkesztés önmagában olyan tevékenység, amelyben vagyunk manipulálni a hangot vagy a dalt a hangmagasság megváltoztatásával, különféle hangszerhangok hozzáadásával vagy egy dal vágásával. A hangszerkesztés általában a számos hatékony eszköz ami drága, és ehhez természetesen számítógépes eszközre van szükség, például laptopra. Kiderült azonban, hogy most már csak Android okostelefonon keresztül tudjuk megtenni. Nem hiszek? Nézze meg ennek az ApkVenue-nak a teljes áttekintését.

  • 5 3D hangfelvétel, amelyek biztosan elkápráztatják, hogy félnek
  • Hogyan konvertálhatunk hangot szöveggé PC-n vagy laptopon, praktikus és fáradt!

5 legjobb hangszerkesztő alkalmazás Androidon

Brkat a technológiai fejlődés, ez a hangszerkesztési tevékenység most képes Androidos okostelefont használunk. Az Android-felhasználók megtehetik Keverés a hangszer hangja, változtassa meg a hang vagy a dal hangszínét, és vágja le a dalt, majd csengőhanggá tegye az Androidon.

Hogyan hogyan lehet hangszerkesztést végezni Androidon? Kíváncsi vagy? OK, folytassuk egyenesen a vita körül a legjobb hangszerkesztő alkalmazások nézzük Androidon!

1. PocketBand - Social Daw

Az első Android-alkalmazás, amelyet megvitatunk, az PocketBand - Social Daw. Ez az egy alkalmazás lehetővé teszi Audio keverés egy dal hangmagasságának megváltoztatásával, sőt különféle hangszerek hangjainak hozzáadásával. Itt vannak a lépések.

  • Amikor először megnyitja ezt az alkalmazást, a rendszer meg fogja irányítani Főoldal, ahol használhatja a bemutató dalt, vagy hozzáadhatja kedvenc dalát az ikon kiválasztásával + Dal.

  • Ezután egy oldalra irányít keverés. Itt számos lehetőség van, például Bevezetés, Hang, Bázis, Híd és Outro ami a dalrészek megnevezése.

  • Csak ki kell választania, hogy a dal melyik részét fogja szerkeszteni, függetlenül attól, hogy ez a kezdete (Bevezetés), vagy amikor a dal elkezdődik (Hang) vagy a dal végén (Outro). Elég Koppintson a ezen lehetőségek egyikén, és a következő oldalra lép.

  • Ezen az oldalon szerkesztheti a hangszerek hangját a választott dalban. Vagy megváltoztatja a dob hangját, hogy erősebb legyen, vagy megváltoztatja a gitár hangját, hogy magasabb legyen.

2. MP3 vágó

A következő Android-alkalmazás, amelyet hangszerkesztésre használhat, az MP3 vágó. Ez az egy alkalmazás lehetővé teszi csengőhangot készíteni egy bizonyos ponton levágva egy dalt. Így működik.

  • Hogyan kell használni ezt az Android alkalmazást is nagyon könnyű, csak annyit kell tennie, hogy megnyitja ezt az alkalmazást, és várjon néhány percet, amíg átirányítja az alkalmazás főoldalára. Itt kérni fogja válasszon egy dalt aki előbb végigcsinálja a szerkesztési folyamatot.

  • Továbbá maradsz határozza meg az elejét és a végét csengőhangokhoz, amelyeket ezzel az alkalmazással generáltak húzás mindkét feltüntetett jelölőn. A bal jelző a dal elejére, a jobb pedig a dal végére jelöl.

  • Ha elkészült, elég jelölje be a pipát a jobb alsó sarokban a szerkesztési folyamat eredményeinek mentéséhez.

  • Ezután átkerül az imént létrehozott csengőhanglista oldalra. Itt még egy dolgot kell tennie, mégpedig hallgassa meg a csengőhangot amit korábban készítettél.

3. ZeoRing

ZeoRing egy Android-alkalmazás hangszerkesztéshez, amely szinte hasonló MP3 vágó funkció szempontjából. Ez az alkalmazás arra is szolgál, hogy segítse azokat az Android-felhasználókat, akik csengőhangokat szeretnének létrehozni kedvenc dalaikból.

  • Az alkalmazás kezdőlapján megteheti válasszon egy dalt a kívánt album, előadó neve és dal címe alapján. Itt jobb, ha egyenesen megy válassza ki a dalt a címnek megfelelően aja.
  • Válassza ki a kívánt dalt, és menjen szerkesztési folyamat. Ezen a szerkesztési oldalon először meg kell határoznia a ZeoRing által létrehozott csengőhangok kezdő és befejező részét két piros jelző. Nem kell sokáig lennie, ha csengőhangot szeretne készíteni egy dalból, ez elég néhány másodperc csak.
  • miután befejezte a dal kezdetének és végének meghatározását, válassza az ikont Vágás az Android okostelefon képernyőjének jobb felső sarkában, hogy csengőhangra vágja a dalt, majd te csak mentse el.

  • Ne felejtsd el te is csengőhang ellenőrzése amelyet a csengőhang visszajátszásával készített, hogy megbizonyosodjon az eredményről az elvárások szerint.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Android Audio Editor

A negyedik helyen van egy alkalmazásom Android Audio Editor. Ez az egyetlen Android alkalmazás valóban nem nagyon ismert annak ellenére, hogy a név nagyon könnyen megjegyezhető. Ez az Android Audio Editor funkciója hasonló a két korábbi Android alkalmazáshoz, nevezetesen funkció csengőhang létrehozásához a kedvenc dalod közül. Itt vannak a lépések.

  • Csengőhang készítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy átkerül az alkalmazás főoldaláról a következő helyre: a Média szekcióba.
  • Várjon néhány percet, amíg az Android okostelefonján megjelenik a dalok listája. Akkor keressen meg és válasszon egy tetsző dalt koppints néhány pillanatig, amíg meg nem jelenik Felugrik kiválasztás Szerkesztés.
  • Ezután a szerkesztési oldalra irányít. Itt srácok csak tolja el a két elválasztót biztosítani. Csúsztassa az első elválasztót a csengőhang kezdetének meghatározásához, majd csúsztassa el a következő elválasztót a csengőhang végének meghatározásához.
  • Már elkészült? Most élsz csengőhang mentése a te alkotásod. A korábban készített csengőhangot csengőhanggá is teheti alapértelmezett androidos okostelefonján közvetlenül erről az alkalmazásról.

5. Media Converter

Nos, ha korábban az ApkVenue elmagyarázta az Android alkalmazásokat a tevékenységekhez Audio keverés és csengőhang készítés dalának most Jaka fogja megvitatni az alkalmazást Media Converter, amely egy Android alkalmazás, amelyhez használható hangfájl-konvertálás végrehajtása.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi különféle hangfájlok konvertálását, mint pl MP3, MP4, AAC, MPEG, FLV és WAV és még sok más. Itt van, hogyan.

  • Ti vagytok elég válasszon egy dalt amelyet az alkalmazáson keresztül konvertál az Android okostelefon dallistájáról.

  • A kezdeti választáshoz konvertálhatja a dalt MP3 vagy MP4 formátumra. Az MP3 és MP4 mellett kiválaszthatja a dalokat más típusú hangokká Szakértői mód.

  • Nos, részben Szakértői mód Itt konvertálhatja a kívánt dalt különféle egyéb kiterjesztésekre.
  • Nem csak, hogy az előbbi döntéssel dalokat is vághat A kezdés időtartama és Időtartam Vége a dalt, mielőtt elmentené az opció megérintésével Alakítani.

Szóval, hogyan? Bizonyára elégedett vagy az ApkVenue által megvitatott alkalmazásokkal. Csak ki kell választania, melyik hangszerkesztő alkalmazást szükség szerint te, legyen szó audio keverésről, csengőhang készítésről, vagy szükséged van egy Android alkalmazásra, amely képes átalakítani az audio fájlokat? Ez csak rajtad múlik, mint felhasználó. Ennyi vita az ApkVenue részéről, sok sikert és remélhetőleg hasznos. Ne felejtsd el Ossza meg Igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found