3 módszer a barátok elrejtésére az fb-n

A barátok listájának adatvédelme a Facebookon aggodalomra ad okot. Ez az adatvédelem úgy is beállítható, hogy elrejti a barátait a következő FB-n.

A Facebook a világ egyik legnépszerűbb közösségi médiumaként nagyon sok felhasználóval rendelkezik. Biztosan sok barátja van ezen a közösségi médián.

Annak ellenére, hogy sok kapcsolata van, mindenképpen meg akarja őrizni a magánéletét, például elrejti a barátok listáját az FB-n, hogy mások ne tudják, kivel barátok.

Akkor hogyan hogyan lehet elrejteni a Facebook-barátokat? Nagyon könnyű! Csak kövesse az ApkVenue alább leírt lépéseit, banda!

A barátok elrejtésének legkönnyebb módja a Facebookon

A Facebook nagyon jó adatvédelmi funkciókat biztosít, beleértve a elrejteni az FB barátait más felhasználóktól. Tehát senki más nem láthatja a barátok listáját.

A Facebook funkció aktiválása ezen is nagyon egyszerű, banda. A Facebookon követheti a barátok elrejtésének módszerét, amelyet az ApkVenue alább ismertet. Figyelj, menjünk!

1. Hogyan lehet elrejteni a barátokat az FB-n PC-n keresztül

Annak érdekében, hogy senki más ne ismerje az FB-n lévő ismerőseinek számát, számítógépen vagy laptopon keresztül elrejtheti baráti listáját a Facebookon.

- 1. lépés: Nyissa meg a Facebook webhelyét számítógépén vagy laptopján, és a fiókjának nevére kattintva lépjen a Facebook profiljához.

- 2. lépés: Miután belépett a profiloldalra, kattintson a menüre Barátom.

- 3. lépés: Meglátod hárompontos gomb a Barátok keresése menü jobb oldalán. Kattintson a gombra.

- 4. lépés: Kattintson a lehetőségekre Adatvédelmi beállítások szerkesztése feltörekvő.

- 5. lépés: Az Adatvédelem szerkesztése oldalon megtekintheti a különféle adatvédelmi beállításokat. Ha el akarja rejteni a barátok listáját a Facebookon, kattintson a gombra Nyilvános a Barátok listájában.

- 6. lépés: Amikor megnyílik az adatvédelmi oldal, kattintson a lehetőségekre Csak én hogy a többi felhasználó ne lássa az ismerősök listáját, banda.

- 7. lépés: Kész. Az adatvédelem a Csak én opcióra van beállítva. Ez azt jelenti, hogy az FB-n csak te láthatod a barátok listáját.

Az összes felhasználó elrejtése mellett azt is szabályozhatja, hogy kik láthatják ismerőseinek listáját a Facebookon. Csak állítsa be a beállításokat.

2. Hogyan lehet elrejteni a barátokat az FB-n a HP Browser segítségével

Ha nem telepíti a Facebook alkalmazást a mobiltelefonjára, akkor ezt a közösségi médiát böngészőn, bandán keresztül érheti el. Barátok elrejtése az FB-n szintén a következő lépésekkel végezhető el.

- 1. lépés: Nyisson meg egy böngészőt, majd lépjen a Facebook webhelyére. Ezt követően kattintson a gombra hamburger a jobb felső sarokban. Csúsztassa egészen az aljáig.

- 2. lépés: Kattintson a gombra Adatvédelmi parancsikon vagy Adatvédelmi parancsikon. Válassz egy lehetőséget Lásd: Egyéb adatvédelmi beállítások.

- 3. lépés: Húzza ujját lefelé, és válassza a lehetőséget Ki láthatja a barátok listáját?. Miután megnyílt az adatvédelmi szakasz, kattintson rá Csak én.

- 4. lépés: Kész. Ha csak a Csak nekem opciót állítja be, akkor te vagy az egyetlen felhasználó, aki láthatja a barátaid listáját, bandádat.

Az összes felhasználó elrejtése mellett elrejtheti az FB barátlistáját a nyilvános felhasználók elől, és csak a fiókjában lévő barátok láthatják.

3. Hogyan lehet elrejteni a barátokat az FB-n alkalmazáson keresztül

A böngésző használatán kívül hogyan lehet elrejteni a barátokat az FB-n mobiltelefonon keresztül az alkalmazásban is könnyen elvégezhető, mind a Facebook alkalmazás, mind a Facebook Lite alkalmazás, banda.

- 1. lépés: Nyissa meg a Facebook alkalmazást a mobiltelefonon. Ezután kattintson a gombra hamburger a jobb felső oldalon. Görgessen egészen lefelé.

- 2. lépés: Kattintson a lehetőségekre Beállítások és adatvédelem, majd válassza a lehetőséget Adatvédelmi parancsikon.

- 3. lépés: Az Adatvédelem parancsikon szakaszban kattintson a lehetőségekre Lásd: Egyéb adatvédelmi beállítások. Görgessen az aljára.

- 4. lépés: Kattintson a menüre Ki láthatja a barátok listáját?. Kattintson a menüre. Kattintson az írás gombra Mutass többet és aktiválja az opciót Csak én.

Csakúgy, mint korábban, más adatvédelmi beállításokat is aktiválhat, hogy a Facebookon tárolt barátlistáját csak bizonyos felhasználók elrejtse. Könnyű, igaz?

Ennyi volt hogyan lehet elrejteni a barátokat az FB-n amelyet PC-n vagy mobiltelefonon keresztül tehet meg. Így korlátozhatja a nem kívánt felhasználók magánéletét.

Amellett, hogy beállítja az adatvédelmet, hogy elrejtse a barátlistáját a Facebookon az összes felhasználó elől, el is rejtheti csak bizonyos felhasználók, bandák elől.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found